Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha utanma kız hepimiz yapıyoruz o işi (kendimi günlerdeki teyze gibi hissettim)
Ayy kolay gelsin, attığınız gol olsun
utanmak da değşl de heyecann yaptım istemsizce amşn ins sana gece 1 de yazıyorum ayakalrım hava da uyumuşum

Çok tşk ederim canım bende ölçecem pazartesi atş ölçer alıcam

Guuuunaaayyydddiinnn bebislerrrrr son ateş bükücünüzzz geldiii geri uyucam tabii ki, namaza kalktım sizinle de paylaşayım ateş tablomu dedim. Adetim geliyor adetiiiimmmm atesim düştü şimdi artık bir hafta sonra ateş ile gebe nasıl olunur onu gösteririm gözünüz gebe grafiği de görsün, belki sevklenip ateş olcersiniz

Eklentiler

• IMG_20221008_062230.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 49
inşallah o grafiğide görmek nasip olacak allah ın izniyle

Benim de bu ay yumurtlama 17. Gün oldu diye düşünüyorum.31. Gün gelecek diye bekliyorum. Bugün 25. Gün. Ateş 37.0 çıktı. Tablo da dpo diye bir şey çıktı o ne anlamadım

Eklentiler

• EED7D578-15C6-4FB8-9A63-7DC706248209.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 49
Vay be adım adım gördün süreci resmen. Benimki ne olacak merak ediyorum ateş olayı cidden çok doğru teste bile gerek kalmayabiliyor

günaydıın kızlar , benimde bugün böyle regl sancısı gibi hafif kramplar giriyor pazartesi hastanedeyim belki bir mucize olur doktor kontrol ederken hamilesin der

Demekki farklılık gösteriyor,Ovulasyon testi kullanmak istemiyorum öyle çok stresli geçmez mi dönem bilmiyorum ki
Ben hiç sitees olmuyorum Rabbim her şeyin zamanını vermiştir. Ben şundan dolayı yapıyorum ben yumurtladığımı düşünmüştüm ama geç yumurtlamıştım yumurtlamayı yakalamak için. Sende gün aşırı yaparsın canım kullanmadan

Bendede durum bu ben daha oncekilerde tam adet günü düşmüş ateşim bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-08-09-16-03-15_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 49
Kız benim oğluma hamile kaldığım aydaki tablodan ben biturlu net zaman yumurtladim anlayamamıştım sen anliyonmu hamile grafiği buyrunuz efendim pozitifbiri

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-05-08-38-50-82_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.webp
    18 KB · Görüntüleme: 44
Benim de bu ay yumurtlama 17. Gün oldu diye düşünüyorum.31. Gün gelecek diye bekliyorum. Bugün 25. Gün. Ateş 37.0 çıktı. Tablo da dpo diye bir şey çıktı o ne anlamadım
Papatyam 17-19 arası varya işte tam orda yumurtlamisin, üç kere üstüste yüksek ateş olctugunde bir gerisine çizgi çekiyormuş. Burdan sonrası da dpo diye geçiyor. Yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı. Dpo dan sonra en iyi ihtimalle 11. Gün testte çıkar diyor en kotu ihtimalle de 18
Gün. Bakalım benim bugün gelir mi adetişko
Kız benim oğluma hamile kaldığım aydaki tablodan ben biturlu net zaman yumurtladim anlayamamıştım sen anliyonmu hamile grafiği buyrunuz efendim pozitifbiri

Anladım kuzum 17 sine yumurtamın çatladıpına eminim çünkü artık vücudumu tanıyorum 13 ve 15. Günler şeffaf akıntım vardı 17. Gün opak renge döndü yani catladı. 17 nin üstüne 11 ekleyince 28. Gün yani Salı günü test yapsam çıkar mı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…