- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.961
Ahahaha utanma kız hepimiz yapıyoruz o işi(kendimi günlerdeki teyze gibi hissettim)
Ayy kolay gelsin, attığınız gol olsun
Ahaahutanmak da değşl de heyecann yaptım istemsizce amşn ins sana gece 1 de yazıyorum ayakalrım hava da uyumuşum
Çok tşk ederim canım bende ölçecem pazartesi atş ölçer alıcamCanım en az 6 saat uyuman lazım uyanınca ilk iş yataktan kalkmadan ayağını yere koymadan dil altından ölç. Sabah olması şart değil. Bazal metabolizma yani dinlenmiş sabit fonksiyonları olan yorulmamis gibi düşün bir vücut sıcaklığı lazım. Fertility friend uygulamanın adı. Hep aynı saatte olcmen gerekiyor gerçekçi sonuç için
Haha ben de diyorum ben bu hatunu niye seviyorumBen Teraziyim terazi burcu candır
inşallah o grafiğide görmek nasip olacak allah ın izniyleGuuuunaaayyydddiinnn bebislerrrrrson ateş bükücünüzzz geldiii geri uyucam tabii ki, namaza kalktım sizinle de paylaşayım ateş tablomu dedim. Adetim geliyor adetiiiimmmm atesim düştü şimdi artık bir hafta sonra ateş ile gebe nasıl olunur onu gösteririm gözünüz gebe grafiği de görsün, belki sevklenip ateş olcersiniz
Amin kuzum hepimizi kavuştursun inşallahVerdi canim ilk fotografimizi aldikRabbim her isteyene nasip etsin insallah bu güzel gunde duam beni de saglikla yavruma kavustursun ❤
Benim de bu ay yumurtlama 17. Gün oldu diye düşünüyorum.31. Gün gelecek diye bekliyorum. Bugün 25. Gün. Ateş 37.0 çıktı. Tablo da dpo diye bir şey çıktı o ne anlamadımBekle bakalım canısıvalla ben de 17. Gün yumurtlama gösteriyor uygulama. Bu durumda ben yine 31. Gün adet olurum yani sabah 27
Günüm oluyor bu da demek ki 4 gün içinde olmam lazım ve olacam gibi de hissediyorum. Kocam bey de sağolsun yine saldı spermleri, ziyan ede ede bir hal olduk
Valla ya dökülüyor sanki heryerlerim
Ben Teraziyim terazi burcu candır
Al benden de o kadar. Akşam ateşim daha yüksek çıkar ben de şimdi baktım 36.6 eğer doğru tahminse sabaha 36.4 falan çıkar birkaç güne de 36.2 adet ateşim hosgelir, gelirse gelsin bizi bununla korkutamaz
Vay be adım adım gördün süreci resmen. Benimki ne olacak merak ediyorum ateş olayı cidden çok doğru teste bile gerek kalmayabiliyorGuuuunaaayyydddiinnn bebislerrrrrson ateş bükücünüzzz geldiii geri uyucam tabii ki, namaza kalktım sizinle de paylaşayım ateş tablomu dedim. Adetim geliyor adetiiiimmmm atesim düştü şimdi artık bir hafta sonra ateş ile gebe nasıl olunur onu gösteririm gözünüz gebe grafiği de görsün, belki sevklenip ateş olcersiniz
Ben hiç sitees olmuyorumDemekki farklılık gösteriyor,Ovulasyon testi kullanmak istemiyorumöyle çok stresli geçmez mi dönem bilmiyorum ki
Ayyy inşallah benim ki de bebiştirEvet canim cok oluyordu bende su anda da var
Dpo yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı canım.Benim de bu ay yumurtlama 17. Gün oldu diye düşünüyorum.31. Gün gelecek diye bekliyorum. Bugün 25. Gün. Ateş 37.0 çıktı. Tablo da dpo diye bir şey çıktı o ne anlamadım
O zaman kızlar çarşamba hep birlikte yapalım buraya fotoğraf atarızAynen insan sanki daha kötü oluyor ya o zaman en erken salı dayanabilirsem çarşamba günü yaparım sende öyle yap birgün önceden haber edelim bir birimize yapacağımız zaman
Bendede durum bu ben daha oncekilerde tam adet günü düşmüş ateşim bekliyorumGuuuunaaayyydddiinnn bebislerrrrrson ateş bükücünüzzz geldiii geri uyucam tabii ki, namaza kalktım sizinle de paylaşayım ateş tablomu dedim. Adetim geliyor adetiiiimmmm atesim düştü şimdi artık bir hafta sonra ateş ile gebe nasıl olunur onu gösteririm gözünüz gebe grafiği de görsün, belki sevklenip ateş olcersiniz
Papatyam 17-19 arası varya işte tam orda yumurtlamisin, üç kere üstüste yüksek ateş olctugunde bir gerisine çizgi çekiyormuş. Burdan sonrası da dpo diye geçiyor. Yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı. Dpo dan sonra en iyi ihtimalle 11. Gün testte çıkar diyor en kotu ihtimalle de 18Benim de bu ay yumurtlama 17. Gün oldu diye düşünüyorum.31. Gün gelecek diye bekliyorum. Bugün 25. Gün. Ateş 37.0 çıktı. Tablo da dpo diye bir şey çıktı o ne anlamadım
Kız benim oğluma hamile kaldığım aydaki tablodan ben biturlu net zaman yumurtladim anlayamamıştım sen anliyonmu hamile grafiği buyrunuz efendimpozitifbiri
Anladım kuzum 17 sine yumurtamın çatladıpına eminim çünkü artık vücudumu tanıyorum 13 ve 15. Günler şeffaf akıntım vardı 17. Gün opak renge döndü yani catladı. 17 nin üstüne 11 ekleyince 28. Gün yani Salı günü test yapsam çıkar mı yaniPapatyam 17-19 arası varya işte tam orda yumurtlamisin, üç kere üstüste yüksek ateş olctugunde bir gerisine çizgi çekiyormuş. Burdan sonrası da dpo diye geçiyor. Yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı. Dpo dan sonra en iyi ihtimalle 11. Gün testte çıkar diyor en kotu ihtimalle de 18
Gün. Bakalım benim bugün gelir mi adetişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?