Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bı sonraki döngüde işimize yarar bu biilgii o zamanlar farkedemedin çok valla oturdum adet bekliyore

Aynen oyle ama yumurt hicreside cocugun yarisi sonucta sen 5 eylulden say hep ,

Valla sen garantiye al Çarşamba yap bence

Tabi işte tam veri girmen gerek.bence güzel bir uygulama
Aaa bı sonraki döngüde işimize yarar bu biilgii o zamanlar farkedemedin çok valla oturdum adet bekliyore

Kizlar simdi benim pazartesi beta 757 di. Bugün kaç cıkmasi lazim dıs gebelik olmamasi icin?
Canm bak ben 911 le öğrendim 2 gün sonra 2000 küsürdü
kiz neler almissin öyle doppelherzin vitaminlerini cok kulandim faydasini görmedim ins sende ise yarar .. direk apotheke eczaneden aliyorum artik bi ara bende paylasirim kullandiklarimi, bu stada olan tabletler ne icin ilk defa gördüm?
Agnus cactus burda hayıt tohumu ilacı olarak geçiyor canım

Kızlar bana da kese görünmediği için ya geç döllenme ya dış gebelik dediler, 2 şer gün arayan beta hCG değerlerim 54, 140, 373. Sizce umut var mı?
Kaç haftalıksın daha bu değerlerde kese görünür mü ki değerlerin güzel artmış

Günaydın kızlar bu sabah bata 3 gün kala iki tane test yaptım kaset test kesin negatif bembeyaz erken gebelik de prodoctor marka sadece benim görebileceğim kadar ince silik iki çizgi. Daha önce de aynı şey gelmişti başıma akşamına regl olmuştum o yüzden bu aydan da umudumu kestim bana da değnek koyabilirsiniz bence M mucizeOldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…