Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana da kese görünmediği için ya geç döllenme ya dış gebelik dediler, 2 şer gün arayan beta hCG değerlerim 54, 140, 373. Sizce umut var mı?
Artışın çok iyi olması gerektiği gibi değerlerin düşük daha kese için bence ama herşey yolunca bence

Kızlar bana da kese görünmediği için ya geç döllenme ya dış gebelik dediler, 2 şer gün arayan beta hCG değerlerim 54, 140, 373. Sizce umut var mı?
Şu anki gidişat gayet normal canım, kötüyü düşünmeni gerektirecek bişey yok. İnşallah artışların böyle devam eder bu değerlerle dış gebelik teşhisi zaten konulamaz. 1500 lere gelip de kese görünmezse ve beta artışı normal değilse o zaman düşünülebilir

Çok teşekkür ederim cevabınız için Rabbim her isteyene sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah perşembe günü tekrar gideceğim bakalım

Sat 29 ağustos ama pkos var bende 20 Eylül'de yumurtlama oldu bu durumda maximum 4 haftalık hamileyim, hamileyken yani inşallah
Dediğim gibi değerlerin çok iyi artmış zaten binleri geçmesi lazım kesenin görünmesi için 5-6 haftalıktan görünüyor olması lazım

Kızlar merhaba testim bugün baya netleşti bi bakar mısınız bu gece başlar mı yumurtlama.

Kızlar ara ara sol kasık tarafıma çok feci sancı giriyo bazen hafifliyo ama bu sefer de bel başlıyor. Öyle şiddetli ki iki büklüm yürüyorum. Regl geldiğinin göstergesi mi acaba 1 hafta var regle de neden böyle oluyo anlamadım. Öyle sancım var ki kist falan mı var diye düşünüyorum. Yumurtlama gününden beri(27 eylül) sol tarafımda hep sancı var

Kızlar bu testi dün yapmıştım erken gebelık testi bugün baktım böyle sizce kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• IMG_20221008_135818.webp
    110,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…