- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.221
Aşkım ne kadar uzaktan çekti son yaptığını ve ondan öncekini yakından Çek ama bulanık olmasın netleştir sonra resmî büyüt kırp atKız eve geldık bak yine yaptım testı 19:20 de
Ana ciddi misinn bende begenmıstım He onu
En alttakı biraz önce yaptım
Yakın şehirlere de baktım canım ve kimisi hiç kabul bile etmiyor yeni hasta diğerleride ta kaç ay sonraya veriyor ben şimdi çocuk istiyorum yaza kalmak istemedim pek hamilelik yazın çok zor oluyor ilk hamileliğim yaza denk gelmişti çok zordu ve şimdi ya olmazsa diye düşünmeye başladım ve modum çok düştü aslında ümitliydim bu ay ama şimdi böyle olunca ümidim kesildi kaç ay doktoruda nasıl beklicem bilmiyorum şimdi sende biliyorsun burda çok zorTamam sakin öyle yenik düşmüyoruz Almanya kurallarına bak bende bulamıyordum yakın başka bir şehire baktım inanırmısın öyle bulmuştum istersen doktorları tek tek arayıp bak ama yakın şehirleride atlama derim
Ya cnaım benım yok be kuzum gecen ay erken adet oldjm bu carsmaba da doktora gittim yumurtlama görmediSende biselrr varrr demek nedense öyle hissediyorum demek bacım bu iyi bişi
Peki ne yaptın inmesi için ben almanyadayım ne yapabilirim onun için çok moralim bozuldu.Hamile kalmaya engel tek başına bile yetiyo gecrektne benim bütün değerler normaldi prolaktin 38 di geçen ay olmadı bu ayy prolaktin 17 çıktı öyle kaldim
Kuzum üstteki saat 12 deAşkım ne kadar uzaktan çekti son yaptığını ve ondan öncekini yakından Çek ama bulanık olmasın netleştir sonra resmî büyüt kırp at
Biliyorum bilmezmiyim ama işte aklıma sadece bu geliyor çünkü ben o şekilde doktor bulabildim bana da seneye randevu verilmişti yoksa malesef hala bekliyor olacaktımYakın şehirlere de baktım canım ve kimisi hiç kabul bile etmiyor yeni hasta diğerleride ta kaç ay sonraya veriyor ben şimdi çocuk istiyorum yaza kalmak istemedim pek hamilelik yazın çok zor oluyor ilk hamileliğim yaza denk gelmişti çok zordu ve şimdi ya olmazsa diye düşünmeye başladım ve modum çok düştü aslında ümitliydim bu ay ama şimdi böyle olunca ümidim kesildi kaç ay doktoruda nasıl beklicem bilmiyorum şimdi sende biliyorsun burda çok zor
Yarın ki test önemli çatlayacak mı diye yarını bekle büyük ihtimalle kendisi çatlayacakKuzum üstteki saat 12 de
Alttaki 19:20 de yaptım eve gelince
Tmm canım teşekkür ederim bi bakim olmadı her yeri ararım hamile değilsen haftaya belli olur zatenBiliyorum bilmezmiyim ama işte aklıma sadece bu geliyor çünkü ben o şekilde doktor bulabildim bana da seneye randevu verilmişti yoksa malesef hala bekliyor olacaktım
Tamam bende bakayım neler yapılabilir eğer son hormon tahlilin varsa bana at yoksada bakacaz araştıracağızTmm canım teşekkür ederim bi bakim olmadı her yeri ararım hamile değilsen haftaya belli olur zaten
Yok canım ilk defa duydum bide böyle birşeyTamam bende bakayım neler yapılabilir eğer son hormon tahlilin varsa bana at yoksada bakacaz araştıracağız
Canım sen prolaktin düşüren yükselten herşeyi araştır mesela incir elini sürme sonra dereotu asla yeme rezene Mısır bınlar sana iyi gelmez onundışında bitkisel şeylere bakmalısın clife macun çok iyi hormon dengelemede ben fayda gördüm istersen dene instgramda sayfaları yurtdışına varmı yokmu sorup öğren ben yanımda getirmiştim çok kullanmadan gebe kaldım.internetten baktım şimdi neler düşürür diye içeriği clife ın içindekiler belki yardımcı olurTmm canım teşekkür ederim bi bakim olmadı her yeri ararım hamile değilsen haftaya belli olur zaten
Hım biraz geç sordum sanırım bu soruyu :) neyse ben bugün onu güzel besleyim o halde yararlı şeylerle nasipte varsa inşallah olur.Ozamn bugünü boş yarını değerlendir ozman önlem almış olursun bugünü boş derken gece yada sabah değerlendirebilirsin.akşam yapma yani erken olur bol bol keçiboynuzu İle yani o şart erkekler için bnce
Bir döllenme olduğu kesin rahimde bir şey olmayınca 0.0 oluyor ben gördüm onu ama şunu tam bilmiyoruz hiç bir zaman kimyasal mı yoksa gebelik mi beşlıyor diye sen 2 gğn sonra kan ver değerin 1 olmuşsa misal hatta 0. 400 falan o bile önemliGinnys ve kızlar,, selamm kan testi yaptırdım 0.134 çıktı , hep 0.100 çıkardı ilk kez minicik artmış bugünkü ovülasyon daha da pik olduğu halde gebelik yine gölge gibi çıkıyor , kimyasal mı geç döllenmemi ki.. 2 gün var adete , birde karın guruldamalarım var genelde adet öncesi olur
Ginnys ve kızlar,, selamm kan testi yaptırdım 0.134 çıktı , hep 0.100 çıkardı ilk kez minicik artmış bugünkü ovülasyon daha da pik olduğu halde gebelik yine gölge gibi çıkıyor , kimyasal mı geç döllenmemi ki.. 2 gün var adete , birde karın guruldamalarım var genelde adet öncesi olur
Sen beslenmezdi yarar dediğim gibi gece yada sabah yap diyorum ama gece bitir işiHım biraz geç sordum sanırım bu soruyu :) neyse ben bugün onu güzel besleyim o halde yararlı şeylerle nasipte varsa inşallah olur.
Gecmiş olsun canım inşallah bebekten dir sonucun güzel çıkar inşallah haber et burayada yazKızlar sol tarafım çok ağrıyo bel kasık böbrek tarafı. Hastaneye geldim gelmişken beta vericem çok kötüyüm ya
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur haber et biziKızlar sol tarafım çok ağrıyo bel kasık böbrek tarafı. Hastaneye geldim gelmişken beta vericem çok kötüyüm ya
Tamam cano test kalmadı ama aldırıcam eşimi yine 19:35 de yaparımYarın ki test önemli çatlayacak mı diye yarını bekle büyük ihtimalle kendisi çatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?