Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakın şehirlere de baktım canım ve kimisi hiç kabul bile etmiyor yeni hasta diğerleride ta kaç ay sonraya veriyor ben şimdi çocuk istiyorum yaza kalmak istemedim pek hamilelik yazın çok zor oluyor ilk hamileliğim yaza denk gelmişti çok zordu ve şimdi ya olmazsa diye düşünmeye başladım ve modum çok düştü aslında ümitliydim bu ay ama şimdi böyle olunca ümidim kesildi kaç ay doktoruda nasıl beklicem bilmiyorum şimdi sende biliyorsun burda çok zor

Hamile kalmaya engel tek başına bile yetiyo gecrektne benim bütün değerler normaldi prolaktin 38 di geçen ay olmadı bu ayy prolaktin 17 çıktı öyle kaldim
Peki ne yaptın inmesi için ben almanyadayım ne yapabilirim onun için çok moralim bozuldu.
Ne belirtilerin vardı peki sende

Aşkım ne kadar uzaktan çekti son yaptığını ve ondan öncekini yakından Çek ama bulanık olmasın netleştir sonra resmî büyüt kırp at
Kuzum üstteki saat 12 de
Alttaki 19:20 de yaptım eve gelince

Eklentiler

• C3BE9416-D840-41BC-AA8E-2D2A7BC837B2.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 0A214AC9-2841-4494-84FF-6C45F563CA26.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 40
  • F746B401-F301-40D0-AE3C-A3AED7CA5ED2.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 38
Biliyorum bilmezmiyim ama işte aklıma sadece bu geliyor çünkü ben o şekilde doktor bulabildim bana da seneye randevu verilmişti yoksa malesef hala bekliyor olacaktım

Kızlar sol tarafım çok ağrıyo bel kasık böbrek tarafı. Hastaneye geldim gelmişken beta vericem çok kötüyüm ya

Biliyorum bilmezmiyim ama işte aklıma sadece bu geliyor çünkü ben o şekilde doktor bulabildim bana da seneye randevu verilmişti yoksa malesef hala bekliyor olacaktım
Tmm canım teşekkür ederim bi bakim olmadı her yeri ararım hamile değilsen haftaya belli olur zaten

Tmm canım teşekkür ederim bi bakim olmadı her yeri ararım hamile değilsen haftaya belli olur zaten
Canım sen prolaktin düşüren yükselten herşeyi araştır mesela incir elini sürme sonra dereotu asla yeme rezene Mısır bınlar sana iyi gelmez onundışında bitkisel şeylere bakmalısın clife macun çok iyi hormon dengelemede ben fayda gördüm istersen dene instgramda sayfaları yurtdışına varmı yokmu sorup öğren ben yanımda getirmiştim çok kullanmadan gebe kaldım.internetten baktım şimdi neler düşürür diye içeriği clife ın içindekiler belki yardımcı olur

Eklentiler

• 68BE7993-B509-4C4F-8B9E-D1A708172602.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 36
Ginnys ve kızlar,, selamm kan testi yaptırdım 0.134 çıktı , hep 0.100 çıkardı ilk kez minicik artmış bugünkü ovülasyon daha da pik olduğu halde gebelik yine gölge gibi çıkıyor , kimyasal mı geç döllenmemi ki.. 2 gün var adete , birde karın guruldamalarım var genelde adet öncesi olur

Hım biraz geç sordum sanırım bu soruyu :) neyse ben bugün onu güzel besleyim o halde yararlı şeylerle nasipte varsa inşallah olur.

Bir döllenme olduğu kesin rahimde bir şey olmayınca 0.0 oluyor ben gördüm onu ama şunu tam bilmiyoruz hiç bir zaman kimyasal mı yoksa gebelik mi beşlıyor diye sen 2 gğn sonra kan ver değerin 1 olmuşsa misal hatta 0. 400 falan o bile önemli

Canim 2 gun kala kanda negatif cikmis. Gecikmeyi bekle oyle ver suan yukselecek bideger gibi durmuyo ama

Hım biraz geç sordum sanırım bu soruyu :) neyse ben bugün onu güzel besleyim o halde yararlı şeylerle nasipte varsa inşallah olur.
Sen beslenmezdi yarar dediğim gibi gece yada sabah yap diyorum ama gece bitir işi Yarın bir testin duruma bakalım yahu bu spermle yumurta hem saatli çalışınca insan da saatli çalışıyor ben de de böyle oldu resmen ilmek ilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…