- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.181
Bak inşallah tutar ama diyelim bir şeyler ters gitti hemen bıktım falan demiyor devam ediyoruz unutma bu bir yolculuk yumurtanın yolcuğu ve sadece yumurta olması büyümesi değil onun içinin dolu olması da en az o kadar önemli bunun için gerekense düzenli ve doğurgan beslenme bence diyelim olmadı yapmamız gereken tuttu tutmadı değil o güzel yumurtayı aramak önce onu büyütüp beslemek biz ne yapıyorız hemen küsüyoruz olmadı Buda diyoruz evrene yumurtaya direk olumsuzluk yüklüyoruz ve rahim etkileniyor peki soru 1 neden daha testte gebelik çizgisi yeni çift çizgi olmuşken bize 4 haftalık diyorlar çünkü yumurta daha döllenmeden önce ki 2 haftada onun büyüme evresi biz ona bu şekilde olmadı tutmadı diye kızarsak kime kızıyoruz kime bu tepki kendi gelecekte oluşacak çocuğumuza bu peşin hükümlülük değil mi düşünün bi ya sen olsan gelirmisim sana söyle söylenilse.tutunca iyiyim tutmayınca kötüyüm demezmişin ? Yumurtada diyor işte ve biz bunu anlamıyoruz bunu çözdüğümüzde zaten olay değişecek doktorlar ne yapsın bunu bu kadar anlatmak yerine diyor ki kafadan sil çünkü anneyi yönlendirmiyor bu mantığa anne diyor ki olmadı bu tutmadı bu oysaki o olmadı tutmadı dediğin her hücren doğacak çocuğunun bir parçası sen onu başta itiyorsun ben neden doğurgan beslenmek yumurtayı sevmek iyi yumurtanın geleceği günü beklemek reglilere takılmamak gerek diyorum çünkü regli olman da rahimim güzelleşmesi için bir döngü bu senin o güzel yumurtaya ulaşmana engel değil ki sen eğer yumurtanı seversen budeğil o değil ama saklandığı yerden çıkar ben buradayım der psikolojinle hormonlarını ve bu nedenle yumurtanı korkutursun.eve aldığımız çiçek hayvan herşeyi besliyoruz da neden yumurtamızı beslemek daha o aşamada büyütmek aklımıza gelmiyor illa bebek olunca mı ona bakmalıyız bebek olamazsa o bakmamız mı gerekli bu kadar şartlı bir düşünceyle o nasıl gelsin ki??? Sana yazarken diğer okuyanlara destek ve öneri olsun diye uzun yazıyorum kusura bakma tabiki güzel şeyler olacak ama olmazsa bile önce düşüncelerimiz bize hakim olmasın biz onlara olalımTamamdır bebeğim çok teşekkür ettiminşallah gerek kalmaz ama önümüzdeki ay kullanmam gerekirse farklı marka alacağım
Ankara’da 8-9 kadın dr beni görmüştür ama dünkü bakış açısıyla bakan hiç olmamıştı. Bunların uzmanlık alanı direkt döllenme olduğu için farklı bir vizyonları var acaba bi ön görüşme yapsan mı ki? Adet kısalması (bu arada döngülerim 25 olan gün de var, 27, 27, 27, 26, 25,27) gibi ilerliyor.Ben İstanbul'dayım kuzum.
Yaaa çok sevindim harika haberler Allah yolunu açık etsin inşallah her şey hayal ettiğinden bile güzel olur
Hemen başlarsınız inşallah ve umarım ikimiz de aynı anneler grubunda oluruz
Ya benim de döngüm feci kısaldı. 28 lerden 25 e düştü. Dört sene önce amh baktırdım çok iyi denildi hatta geç menapoza girersin sen demişti doktorum umarım benimki de birden çok fazla düşmemiştir. Neyse zaten şurada iki ay kaldı sayılır Kasım ve Aralık aylarında da gebelik olmazsa tekrar baktırcağım inşallah gerek kalmaz
Yok canım test için yarını bekliyorum yarın sabah kalkar kalkmaz yaparım varsa çıkar yoksa kırmızıları beklerim ben de zaten
Kız tamam seninkinde sıkıntı olsa yazardımArtimed benım ki o yiyimıs bak araştırmıştım
Bitanem ne güzel yazmışsın. O kadar doğru ki söylediklerin. Her yumurtamız çocuğumuz aslında düşünürsek ve onu hem güzel beslemek hem sevmek gerekiyor. Kadın bedeninde dünyaya geldiğim için çok şükrediyorum ben. Doğadaki herşeyi kapsayan kocaman sevgi dolu bir kalbimiz var. Sokaktaki bir kediye de ağaca da çocuğa da yaşlıya da herşeye karşı sevgimiz var. Burada birbirimizi tanımadan nasıl destek oluyoruz mesela. Rahmimiz yumurtalıklarımız herşeyimizle doğacak bir bebeğin yuvası olacak bir bedenimiz var. O yuvayı güzel inşa etmek çok önemli. Herşeyden önemlisi de kendi bedenimizi sevmek. Yumurtlamak, adet görmek, hormonlarımız, aşık olmak, sevdiğin erkekle sevişmek bunların hepsi mükemmel şeyler. Hepsi doğal bir süreç ve hepsi de mucize aslına bakarsan. Çok karmaşık ve değerli bir mekanizma var kadın vücudunda. Bu çok eşsiz bişey. Ben bu mekanizmaya hayran kalıyorum. Hamile kalma sürecinde de insan kendi bedeniyle ilgili çok şey keşfediyor. Bu da harika bişey. Yalnız bir kadının hayattaki en önemli görevinin annelik olmadığını da unutmamak lazım. Zaten dediğim gibi tüm doğayı ve insanlığı sevebilecek bir potansiyelimiz var. O sevgiye sahip çok kadın var ama çocuk sahibi olamıyor. Ya da aşık olacağı erkeği bulamıyor. Veya anne olmayı istemeyen arkadaşlarım da var mesela. Ona da çok saygı duyuyorum. Keşke her kadın içindeki bu güzelliği keşfetse ve bu duyguyla yaşasak. Ben ovülasyon testi yapmaktan çok keyif aldım. Tüm koşullar tam olsa ve ovülasyonda ilişki olsa bile gebelik oluşmayabilir bunu da biliyorum. %15-20 bir olasılık olduğunu söylüyorlar hatta. Onun bilincinde olursak çok fazla hayal kırıklığı da yaşamayız aslında. Her bebek kendi zamanında geliyor dünyaya. Asla bir dakika bile öne alamayız bunu. Herşeyi deneyelim beslenmemize dikkat edelim ilaçlarımızı kullanalım. Ama sonucu asla ama asla değiştiremeyizBak inşallah tutar ama diyelim bir şeyler ters gitti hemen bıktım falan demiyor devam ediyoruz unutma bu bir yolculuk yumurtanın yolcuğu ve sadece yumurta olması büyümesi değil onun içinin dolu olması da en az o kadar önemli bunun için gerekense düzenli ve doğurgan beslenme bence diyelim olmadı yapmamız gereken tuttu tutmadı değil o güzel yumurtayı aramak önce onu büyütüp beslemek biz ne yapıyorız hemen küsüyoruz olmadı Buda diyoruz evrene yumurtaya direk olumsuzluk yüklüyoruz ve rahim etkileniyor peki soru 1 neden daha testte gebelik çizgisi yeni çift çizgi olmuşken bize 4 haftalık diyorlar çünkü yumurta daha döllenmeden önce ki 2 haftada onun büyüme evresi biz ona bu şekilde olmadı tutmadı diye kızarsak kime kızıyoruz kime bu tepki kendi gelecekte oluşacak çocuğumuza bu peşin hükümlülük değil mi düşünün bi ya sen olsan gelirmisim sana söyle söylenilse.tutunca iyiyim tutmayınca kötüyüm demezmişin ? Yumurtada diyor işte ve biz bunu anlamıyoruz bunu çözdüğümüzde zaten olay değişecek doktorlar ne yapsın bunu bu kadar anlatmak yerine diyor ki kafadan sil çünkü anneyi yönlendirmiyor bu mantığa anne diyor ki olmadı bu tutmadı bu oysaki o olmadı tutmadı dediğin her hücren doğacak çocuğunun bir parçası sen onu başta itiyorsun ben neden doğurgan beslenmek yumurtayı sevmek iyi yumurtanın geleceği günü beklemek reglilere takılmamak gerek diyorum çünkü regli olman da rahimim güzelleşmesi için bir döngü bu senin o güzel yumurtaya ulaşmana engel değil ki sen eğer yumurtanı seversen budeğil o değil ama saklandığı yerden çıkar ben buradayım der psikolojinle hormonlarını ve bu nedenle yumurtanı korkutursun.eve aldığımız çiçek hayvan herşeyi besliyoruz da neden yumurtamızı beslemek daha o aşamada büyütmek aklımıza gelmiyor illa bebek olunca mı ona bakmalıyız bebek olamazsa o bakmamız mı gerekli bu kadar şartlı bir düşünceyle o nasıl gelsin ki??? Sana yazarken diğer okuyanlara destek ve öneri olsun diye uzun yazıyorum kusura bakma tabiki güzel şeyler olacak ama olmazsa bile önce düşüncelerimiz bize hakim olmasın biz onlara olalım
Peolaktin hormonunuz yukselmis olabilirKızlar benim bat 15 size bir sorum olucaktı daha önce bir doğum yaptım ve kızım iki yaşında emzirmeyi bıraktıktan sonra hiç göğüsümden süt gelmedi tabi ilk zamanlar az az geliyordu tamamen kesilene kadar ama bugün dikkatimi çekti göğüsümü sıkınca süt veya sıvı artık neyse geldi ve hala sıkınca geliyor bu normal mı ve hamilelik belirtisi olabilir mi? ilk defa başıma geldi şuan ve kızımı tek 6-7ay emzirdim üstünen bir buçuk sene geçti
Bende işte senelwr önce denemiştim ordan belli daha da olmadı olsun da ikinci aya devam edelimBen ilk kez deniyorum ateşi. 5 günüm kaldı adete bakalım nasıl olacak ve daha adet ateşim ne onu da bilmiyorum
Çok güzel yazmışsın arkadaşım ve her cümlene katılıyorum yaratılış doğada mucize zaten ben daha özelleştirdim bu durumu gebelik için benim çok sevdiğim bir uzman doktor söylemişti bana bunu bende işte hepsini derledim iyi oluyor bu tarz konuşmalar diğer tüm anneler ve anne adayları içinBitanem ne güzel yazmışsın. O kadar doğru ki söylediklerin. Her yumurtamız çocuğumuz aslında düşünürsek ve onu hem güzel beslemek hem sevmek gerekiyor. Kadın bedeninde dünyaya geldiğim için çok şükrediyorum ben. Doğadaki herşeyi kapsayan kocaman sevgi dolu bir kalbimiz var. Sokaktaki bir kediye de ağaca da çocuğa da yaşlıya da herşeye karşı sevgimiz var. Burada birbirimizi tanımadan nasıl destek oluyoruz mesela. Rahmimiz yumurtalıklarımız herşeyimizle doğacak bir bebeğin yuvası olacak bir bedenimiz var. O yuvayı güzel inşa etmek çok önemli. Herşeyden önemlisi de kendi bedenimizi sevmek. Yumurtlamak, adet görmek, hormonlarımız, aşık olmak, sevdiğin erkekle sevişmek bunların hepsi mükemmel şeyler. Hepsi doğal bir süreç ve hepsi de mucize aslına bakarsan. Çok karmaşık ve değerli bir mekanizma var kadın vücudunda. Bu çok eşsiz bişey. Ben bu mekanizmaya hayran kalıyorum. Hamile kalma sürecinde de insan kendi bedeniyle ilgili çok şey keşfediyor. Bu da harika bişey. Yalnız bir kadının hayattaki en önemli görevinin annelik olmadığını da unutmamak lazım. Zaten dediğim gibi tüm doğayı ve insanlığı sevebilecek bir potansiyelimiz var. O sevgiye sahip çok kadın var ama çocuk sahibi olamıyor. Ya da aşık olacağı erkeği bulamıyor. Veya anne olmayı istemeyen arkadaşlarım da var mesela. Ona da çok saygı duyuyorum. Keşke her kadın içindeki bu güzelliği keşfetse ve bu duyguyla yaşasak. Ben ovülasyon testi yapmaktan çok keyif aldım. Tüm koşullar tam olsa ve ovülasyonda ilişki olsa bile gebelik oluşmayabilir bunu da biliyorum. %15-20 bir olasılık olduğunu söylüyorlar hatta. Onun bilincinde olursak çok fazla hayal kırıklığı da yaşamayız aslında. Her bebek kendi zamanında geliyor dünyaya. Asla bir dakika bile öne alamayız bunu. Herşeyi deneyelim beslenmemize dikkat edelim ilaçlarımızı kullanalım. Ama sonucu asla ama asla değiştiremeyiz
Prolaktin yüksekliği canımKızlar benim bat 15 size bir sorum olucaktı daha önce bir doğum yaptım ve kızım iki yaşında emzirmeyi bıraktıktan sonra hiç göğüsümden süt gelmedi tabi ilk zamanlar az az geliyordu tamamen kesilene kadar ama bugün dikkatimi çekti göğüsümü sıkınca süt veya sıvı artık neyse geldi ve hala sıkınca geliyor bu normal mı ve hamilelik belirtisi olabilir mi? ilk defa başıma geldi şuan ve kızımı tek 6-7ay emzirdim üstünen bir buçuk sene geçti
Allah'ım bu bir işaret bana göreValla snaa söyle aoylimmgecen hafta cuma He haftasonu idi
Bu hafta da cuma cumartrsi yaptık imkan varmıdır bilemem kuuzm doktor carsmaba alttan baktı yumurtlama görmedi işte testler istedi
Valla hayırlısı ya yemınle elimizden geleni yapıyoruz
Canim benim prolaktin yüksekliği var kuzum bendede öyle oluyodu yükselmiş meğer bu ay düşünce hamile kaldımKızlar benim bat 15 size bir sorum olucaktı daha önce bir doğum yaptım ve kızım iki yaşında emzirmeyi bıraktıktan sonra hiç göğüsümden süt gelmedi tabi ilk zamanlar az az geliyordu tamamen kesilene kadar ama bugün dikkatimi çekti göğüsümü sıkınca süt veya sıvı artık neyse geldi ve hala sıkınca geliyor bu normal mı ve hamilelik belirtisi olabilir mi? ilk defa başıma geldi şuan ve kızımı tek 6-7ay emzirdim üstünen bir buçuk sene geçti
O ney ilk defa duyuyorum kötü birşey miPeolaktin hormonunuz yukselmis olabilir
Kötü birşey mi hamile kalmaya engel miCanim benim prolaktin yüksekliği var kuzum bendede öyle oluyodu yükselmiş meğer bu ay düşünce hamile kaldımbir dubhaston a bakar o is
Prolaktin yüksekliği canım
Sen yaptıysan gerisi RabbimdeValla snaa söyle aoylimmgecen hafta cuma He haftasonu idi
Bu hafta da cuma cumartrsi yaptık imkan varmıdır bilemem kuuzm doktor carsmaba alttan baktı yumurtlama görmedi işte testler istedi
Valla hayırlısı ya yemınle elimizden geleni yapıyoruz
valla aslında bebek fikrim hep var ama şu kaşıntıdan kurtulmak için yaptım bende1 gun yapmistim sadece adet bittikten hemen sonra ve o ay sadece yumurtlama gununu degerlendirebilmistim baskada bsey yapamamistim hamilelige umudum yoktu aslinda ama simdi de kac gun degerlendirsemde olmuyor
bolca havuç kemirecez demekHavuçlama ne ola ki
tahminimce seninki bebişten canımben kimyasal gebeliğimide bu falcıda öğrendim derya abla bunun adıyumurtam çatladıktan sonraki 6. gün bugün ama akşam sabah ilişki oldu şimdi uyandım kasıklarıma beton dökmüşler sanki okadar agrı acı var
Bence yok canım ben birtane yaşamıştım öyle belirtiyle anlaşılmazKızlar sormuştum ama arada kaynamış. Kimyasal gebelik belirtileri ile normal gebelik belirtileri arasında fark var mı?
Canım etiketlersen daha çabuk görülürKızlar sormuştum ama arada kaynamış. Kimyasal gebelik belirtileri ile normal gebelik belirtileri arasında fark var mı?
Şey de gğzel minnak kurabiyelerKız tamam seninkinde sıkıntı olsa yazardımama bir gebenin günşüğünü tek geçerim üzerine hassas olan test tanımam an be an yakalıyor
Nasıl kız tobeAllah'ım bu bir işaret bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?