- 24 Ağustos 2022
- 4.876
- 20.202
- 258
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.261
Tmm canım teşekkür ederimRica ederimelimden gelen bu kadar ama kendin ilaçsızda dikkat ederek başarabilirsin emin ol
Teşekkür ederm canım bu arada bende de prolaktin yüksek çıktı 30da. Aslan pençesi çayı almıştım ona başlayacağım sen de başla benceGeçmiş olsun canım
Ben doktora gittim prolaktine baktı hormonlara ve bana dubhaston verdi o sayede hem adet oldum hemde süt hormonunu düşürdü bu ay gebe kaldım işte belirti sadece göğüs uçlarında vardı işte şimdide hamilelikten ötürü bı sizi varPeki ne yaptın inmesi için ben almanyadayım ne yapabilirim onun için çok moralim bozuldu.
Ne belirtilerin vardı peki sende
Sesinde ay ortasında olmaz ki e2 ne zaman yapılır diye yaz çıkar gereksiz yere zamansız yapılan bir test 38 yalındayım daha hiç bu hormonu adetin 2. Yada 3. Günü dışında vermedim garip olan bu neyse bu nedenle takılma diyorum sonuç istesende istemesende yanlış yani neyse yanlış olduğu için yorumlamışıgorım biri normalden düşük diğeri normalden yüksek ama yumurtalaya bilmişsen ki zaten test vakti yanlış… test geçersiz değerlendirmeye yorumlamaya gerek yok boşuna insanlardan yada devletten para almak için yapmış olmak adına yapıyorlarya buna kızıyorum doktorun paragözlüğü sadeceKuzum zaten bu ay benım şaştı normalde 28 günde bir adet okurdum
Gecen ay 26 cı dongu günün de adet oldjm
Kadın alttan bakt yumurta var büyümus ama yumurtlama göremedim dedi baya baya da baktı alttan hatta karnıma bastırarak Baktı benım de karnımı bastırmamı istedi sonra bu ıkı testi istedi sonra cuma testler çıktı kadını aradım a tamam dedigim gibi yumurtlama olmaması ama yaklaşmış , yakında beraberlık olsun dedi ben doktora ovulasyon yaptığımı soylemıstım hocam testler de koyulaşmaya basladı dedim tama beraberlik olsun dedi gelelbilrşsen de carsmaba gel dedi
Ama gitmicem bu ay üç kere gitim artık gidemem
1 testler koyu
2 kaşık agrım var
3 akıntım var
Artık gitmeye gerek yokmkuzum
Bu ay zaten boyle
Eğer hamıle kalmazsam zaten doktoru arayıp randevu alıp aşılamaya gecicez
İş yerinden de sureklı izin alamam doktorun kliniği uzak
Hatta doktora sonucu gösterdiğim de oh be hocam başka bi sorun yok dşmi korktum siz test isteyince dedim
Kadın da yok yok yumurtlama ıcın o testleri istedim ddi
Bir tane yedim ama devam edeyim yemeye o zaman teşekkürler tavsiyen içinSen havuç ye canım 6-7 tane yemeye çalış arka arkaya gün içindede yine yemeye devam et zorla pik olma durumun uzamış kistleşme yaşamasan çatlatmak gerekli evde varsa hemen başla havuç bulamazsan bulunur bu mevsimde ama Migros’larda havuç suyu var dene çünkü bunun da ilacı havuç
Tamam canım dediğim vakitte progestron yarın çatlatalım yumurtayı havuç ye sen bir yandan bolca 6-7 tane fln ona göre hesaplayalım progestron için hangi gün kan vermelisin.gebelik için ztn 2 güne verirsin onu kendin ayarlarsın biz buna bakalım tamam mıDeğerlendirmeye çalışırım biraz ağrılarım var, kan testi de yaptırırım sonuçları yazarım buraya tabiki
Bir taneden çatlamaz kız hormon yükseltmek için yapıyoruz abart ki oda yükselsin yumurtayı çatlatmaya yetsin mademBir tane yedim ama devam edeyim yemeye o zaman teşekkürler tavsiyen için
Yok kız aslında doktor cok şyiSesinde ay ortasında olmaz ki e2 ne zaman yapılır diye yaz çıkar gereksiz yere zamansız yapılan bir test 38 yalındayım daha hiç bu hormonu adetin 2. Yada 3. Günü dışında vermedim garip olan bu neyse bu nedenle takılma diyorum sonuç istesende istemesende yanlış yani neyse yanlış olduğu için yorumlamışıgorım biri normalden düşük diğeri normalden yüksek ama yumurtalaya bilmişsen ki zaten test vakti yanlış… test geçersiz değerlendirmeye yorumlamaya gerek yok boşuna insanlardan yada devletten para almak için yapmış olmak adına yapıyorlarya buna kızıyorum doktorun paragözlüğü sadece
Tmm canım teşekkür ederim bende hemen alim başlimTeşekkür ederm canım bu arada bende de prolaktin yüksek çıktı 30da. Aslan pençesi çayı almıştım ona başlayacağım sen de başla bence
Anladım canım teşekkür ederimBen doktora gittim prolaktine baktı hormonlara ve bana dubhaston verdi o sayede hem adet oldum hemde süt hormonunu düşürdü bu ay gebe kaldım işte belirti sadece göğüs uçlarında vardı işte şimdide hamilelikten ötürü bı sizi var
Valla canım din iman herkesin kalbinde ona bir şey diyemem ama Buda gerçek hayır hasenatta gizli yapılır beyse bunlar başka konular ben sana yazdım hangisi ne zaman yapışır yaz internete bak doğruluğunu anlarsın yada bir başka Dr sorabilirsin doktorun iyi olabilir ama bu olayın yanlış zamanda yapılmış olduğunu değiştirmez ki bende onu diyorum.neyse ya ben anlatamadım ya sen anlamadın bilmiyorım aynı şeyi yazıyorum sürekli. Bu nedenle e2 normalden yüksek progestron çok düşük buna bakarsan yumurtlaman bile imkansız ama test yanlış zamanda yapışmış Buda neden yanlış zamanda yapışmış demen gerekli aslında ama neyse.. dopru zamanda doğru bilgiyi verir ki zaten yumurtlama görmüş olmanda testin yanlış zaman da yapıldığını gösteriyor.bilmiyorum yeterince anlattığımı açıkladığımı düşünüyorum arkadaşım valla yoruldum anlatırken yanlış anlama ama olay buYok kız aslında doktor cok şyi
Hatta ogrendım ki aldığı maaşı ihtiyac sahiplerini paylaşıyormuş
Acıkcası
Abdestlı namazlı bi kadın
Yanı söylet soylyişm Allah korkusu var
Kilniği hastahaneden ayrı ve sadece ınferlıtıe uzmanı kendısı yanı dogım yaptırmıyor
Bu doktoru da eşimin patronu eşi önerdi onşar da oraya gitmıs vr cocjk sahibi olmus acıkcası doktoruma asıgım kız
Allah razı olsun ondan onun sayesınde vajınal muayne atlattım biliyomusjn bana cok kibar yaklaştı
Cok iyi bi insan
Sımdı bu testleri neden istedi ya acaba ben cok heyecnalıyım diye bana mı açıklamıyor anlamadım ki
Adetlıyken gittiğim de esım yanındayken de sankı bişi soylıcektı söylemedi yA da ben öyle anladım
Bilmşyokm zaten benım amh dusuk soyle ılk 1.24 cıktı kanda sonra 0.92 düştü sonra agustos da yaptırdıgım test Allah aksına tahmın edemezsin ama 2.11 çıktı saka gibi değil de ne
Doktor yaşından dolayı öyle sende daha çok yumurta olsjn isterdim ama olsjn
Yine güzeller
Zaman kaybetmeyelim asılama yaptıralım dedi işte bu ay bize
Geçmiş olsun canım haber et sonuç çıkınca etiketle biziKızlar sol tarafım çok ağrıyo bel kasık böbrek tarafı. Hastaneye geldim gelmişken beta vericem çok kötüyüm ya
Sabah mutlaka değerlendir yarın önünde gelir gelmez değerlendir o şekilde yapalım tamam mıTmm canım yani sen lh yüksekliğini yumurtlama olarak da değerlendiriyorsun eve t mantıklı her yönüyle değerlendirmek sadece yarın çatlarsa ilişki için uygun olmayabilirim eşim olmayacak işinden dolayı yarın , bakalım belki öbür gün çatlar eğer yumurtaysa
Ya cansın HeValla canım din iman herkesin kalbinde ona bir şey diyemem ama Buda gerçek hayır hasenatta gizli yapılır beyse bunlar başka konular ben sana yazdım hangisi ne zaman yapışır yaz internete bak doğruluğunu anlarsın yada bir başka Dr sorabilirsin doktorun iyi olabilir ama bu olayın yanlış zamanda yapılmış olduğunu değiştirmez ki bende onu diyorum.neyse ya ben anlatamadım ya sen anlamadın bilmiyorım aynı şeyi yazıyorum sürekli. Bu nedenle e2 normalden yüksek progestron çok düşük buna bakarsan yumurtlaman bile imkansız ama test yanlış zamanda yapışmış Buda neden yanlış zamanda yapışmış demen gerekli aslında ama neyse.. dopru zamanda doğru bilgiyi verir ki zaten yumurtlama görmüş olmanda testin yanlış zaman da yapıldığını gösteriyor.bilmiyorum yeterince anlattığımı açıkladığımı düşünüyorum arkadaşım valla yoruldum anlatırken yanlış anlama ama olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?