Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
F Feyzacim fnd_50 gebelik yok beta 0.2 çıktı kandaki değerler temiz idrar temiz herşey temiz röntgen çektirdim şimdi ağrı nedeni bulunamadı bir türlü neyse regl olacağımı öğrendim en azından

Peki ne yaptın inmesi için ben almanyadayım ne yapabilirim onun için çok moralim bozuldu.
Ne belirtilerin vardı peki sende
Ben doktora gittim prolaktine baktı hormonlara ve bana dubhaston verdi o sayede hem adet oldum hemde süt hormonunu düşürdü bu ay gebe kaldım işte belirti sadece göğüs uçlarında vardı işte şimdide hamilelikten ötürü bı sizi var

Sesinde ay ortasında olmaz ki e2 ne zaman yapılır diye yaz çıkar gereksiz yere zamansız yapılan bir test 38 yalındayım daha hiç bu hormonu adetin 2. Yada 3. Günü dışında vermedim garip olan bu neyse bu nedenle takılma diyorum sonuç istesende istemesende yanlış yani neyse yanlış olduğu için yorumlamışıgorım biri normalden düşük diğeri normalden yüksek ama yumurtalaya bilmişsen ki zaten test vakti yanlış… test geçersiz değerlendirmeye yorumlamaya gerek yok boşuna insanlardan yada devletten para almak için yapmış olmak adına yapıyorlarya buna kızıyorum doktorun paragözlüğü sadece

Bir tane yedim ama devam edeyim yemeye o zaman teşekkürler tavsiyen için

Değerlendirmeye çalışırım biraz ağrılarım var, kan testi de yaptırırım sonuçları yazarım buraya tabiki
Tamam canım dediğim vakitte progestron yarın çatlatalım yumurtayı havuç ye sen bir yandan bolca 6-7 tane fln ona göre hesaplayalım progestron için hangi gün kan vermelisin.gebelik için ztn 2 güne verirsin onu kendin ayarlarsın biz buna bakalım tamam mı

Yok kız aslında doktor cok şyi
Hatta ogrendım ki aldığı maaşı ihtiyac sahiplerini paylaşıyormuş
Acıkcası
Abdestlı namazlı bi kadın
Yanı söylet soylyişm Allah korkusu var
Kilniği hastahaneden ayrı ve sadece ınferlıtıe uzmanı kendısı yanı dogım yaptırmıyor
Bu doktoru da eşimin patronu eşi önerdi onşar da oraya gitmıs vr cocjk sahibi olmus acıkcası doktoruma asıgım kız
Allah razı olsun ondan onun sayesınde vajınal muayne atlattım biliyomusjn bana cok kibar yaklaştı
Cok iyi bi insan
Sımdı bu testleri neden istedi ya acaba ben cok heyecnalıyım diye bana mı açıklamıyor anlamadım ki
Adetlıyken gittiğim de esım yanındayken de sankı bişi soylıcektı söylemedi yA da ben öyle anladım
Bilmşyokm zaten benım amh dusuk soyle ılk 1.24 cıktı kanda sonra 0.92 düştü sonra agustos da yaptırdıgım test Allah aksına tahmın edemezsin ama 2.11 çıktı saka gibi değil de ne
Doktor yaşından dolayı öyle sende daha çok yumurta olsjn isterdim ama olsjn
Yine güzeller
Zaman kaybetmeyelim asılama yaptıralım dedi işte bu ay bize

Tmm canım yani sen lh yüksekliğini yumurtlama olarak da değerlendiriyorsun eve t mantıklı her yönüyle değerlendirmek sadece yarın çatlarsa ilişki için uygun olmayabilirim eşim olmayacak işinden dolayı yarın , bakalım belki öbür gün çatlar eğer yumurtaysa

3 günüm geçti iki gündür simsiyah çamur gibi akıntı var ara ara adet olacakmışım gibi sancım var göğüslerim acayip hassaslaştı ama halen regl olmadım test yapıyorum negatif çıkıyor kan testi de veremedim bi türlü

Valla canım din iman herkesin kalbinde ona bir şey diyemem ama Buda gerçek hayır hasenatta gizli yapılır beyse bunlar başka konular ben sana yazdım hangisi ne zaman yapışır yaz internete bak doğruluğunu anlarsın yada bir başka Dr sorabilirsin doktorun iyi olabilir ama bu olayın yanlış zamanda yapılmış olduğunu değiştirmez ki bende onu diyorum.neyse ya ben anlatamadım ya sen anlamadın bilmiyorım aynı şeyi yazıyorum sürekli. Bu nedenle e2 normalden yüksek progestron çok düşük buna bakarsan yumurtlaman bile imkansız ama test yanlış zamanda yapışmış Buda neden yanlış zamanda yapışmış demen gerekli aslında ama neyse.. dopru zamanda doğru bilgiyi verir ki zaten yumurtlama görmüş olmanda testin yanlış zaman da yapıldığını gösteriyor.bilmiyorum yeterince anlattığımı açıkladığımı düşünüyorum arkadaşım valla yoruldum anlatırken yanlış anlama ama olay bu

Kızlar yumurtlamadan sonra 14 gün mü regli oluyoruz yoksa catlamadan sonramı benim hiç gecikmem olmazdı bugun takvime göre regli günüm ama ovulasyon testim 2 gün pozitifti sonra siliklesti reglim mi gecikti yoksa çatlamaya göre yarın mı olmam lazım kafam karıştı bide kendi takvimi mi incelediğimde hic 28 gunde bir olmamış hep 27 26 25 gunde gelmis bu bi sıkıntımı acaba test yapmistim 2 gün önce negatifti testimde kalmadı sağlık ocağı direk kandan bakarmi

Sabah mutlaka değerlendir yarın önünde gelir gelmez değerlendir o şekilde yapalım tamam mı

Ya cansın He O değilde bu ıkı testi senın dedigin gibi adetken yapılıyor bana bakmıs önceden adetken ılk doktor ıle tanıştığımız da hem hemogram normal kan testi istedi hem de hormonn testi istedi :)
Hayırlısı aslında şey de var her doktorun ılerleme süreci aynı dimi bazısı direk tup bebek diyor bazısı herseyi araştırıyor benım doktorum adım adım herseyi yaptırdı bana en son hsg ve sımır yaptırdı cok şükür ıkısı de temizdi
Hayırlısı bakalım bu arada sen hanıle mısın sormusmuydum kusura bakma kendı derdime düştüm valla Allah razı olsun senden hep yazdın bana He

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…