- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.201
Aynen kuzum elimizden geleni yapalım insSen yaptıysan gerisi Rabbimde
valla aslında bebek fikrim hep var ama şu kaşıntıdan kurtulmak için yaptım bendeooo bi amuda kalkmadık biz nedense tutmuyor
bolca havuç kemirecez demek
tahminimce seninki bebişten canıminşallahta öyledir
Çok teşekkür ederim gerçekten psikolojik olarak beni çok rahatlattın. Bide bişey sorcam dün ve bugün Değerlendirdik yarında çatlama olur birliktelik olursa sperm kalitesi olarak sıkıntı olurmu? Genelde sperm kalitesi düşer diyorlar ya.Bekliyorum bende çok heyecanlandım gebelerim çoğalsın inşallah.gönlünü ferah tut ve akışa teslim ol inan kalbindeki Rabbinin kudretine tamam mı olacak
Millet ceket atsa hamile.kalacak o dereceSen yaptıysan gerisi Rabbimde
valla aslında bebek fikrim hep var ama şu kaşıntıdan kurtulmak için yaptım bendeooo bi amuda kalkmadık biz nedense tutmuyor
Evet öyle olduğu söyleniyor aman ay regliyle birlikte jinekoloğa kan ver görüş al bence ilaçla kontrol altına alınıyor kolaylıkla endişe edeceğin bir durum değil aslındaKötü birşey mi hamile kalmaya engel mi
Yok ya asla kaç kişi yanıldı onda birde üstüne sürekli gebe çıkartıp gebe zannettirmesi kişilerin kan verince yaşadığı hüsranlar ben hiç beğenmedim yok anam yokŞey de gğzel minnak kurabiyeler
Sperm testin varmı ona göre konuşalım daha sağlıklıÇok teşekkür ederim gerçekten psikolojik olarak beni çok rahatlattın. Bide bişey sorcam dün ve bugün Değerlendirdik yarında çatlama olur birliktelik olursa sperm kalitesi olarak sıkıntı olurmu? Genelde sperm kalitesi düşer diyorlar ya.
Aynı canım sonuçta gebelik başlıyor ama bir şeyler ters gidince işte malesef kimyasal oluyor ben çok yaşadımKızlar sormuştum ama arada kaynamış. Kimyasal gebelik belirtileri ile normal gebelik belirtileri arasında fark var mı?
ay inşallah canım ya bu yerleşme ağrısı nasıl oluyor acaba şimdide onu araştırıyorum büyük ihtimalle yerleşme günlerindeyim ben adım attıkca kasıklarım düşecek gibi bi baskı acı varSen yaptıysan gerisi Rabbimde
Sağol canim almanyada hemen randevu vermiyorlar ya sıkıntı burada bana ta 12.aya verdiler o zamana kadar nasıl beklicem moralim iyice düştü hamile kalamicam diyeEvet öyle olduğu söyleniyor aman ay regliyle birlikte jinekoloğa kan ver görüş al bence ilaçla kontrol altına alınıyor kolaylıkla endişe edeceğin bir durum değil aslında
Canım sanki ben siteden bakmıştım yurt dışı satışları da vardı ama burdan sipariş verdiğim için bide jelleri kalmamıştı vazgeçtim bendeKızlar Ovulasyon testinde bahsettiğim bir gebenin günlüğünün testlerini benim gibi Avrupa’da olup bulamayan arkadaşlar şöyle bir bilgi yakaladım Fransa’da şu hesaptan sipariş verebiliyormuşuz isteyen olursa aklınızda olsun hep bahsediyorım kaliteli diye ama Türkiye’de olmayanlar için paylaşmak istedim
Yok onuu hiç yaptırmadık 9 haftada kalb atışı durunca sadece trombofili yaptırabildik oda kan pıhtılaşması çıktı. İşte şimdi normal seyrinde devam edin yapacak bişey yok hamile kalınca iğneye başlıycam dediSperm testin varmı ona göre konuşalım daha sağlıklı
Anladim canim yok yani normalde 3 ay ile 6 ay kullandirdilar sonra 1 sene dedi asla sökmedi adetimi normalde sökücü niyetine kimyasal veya hormon icerm3digi icin doktor vermisti sagolacagi demiyorki pcosun yaramayabilir bi gittim kan verdm agliyarak ciktm gebelk icin kan degeerleri güzel olmasinsart biliyosun..Duyarsın inşallah canımiyiyim maydanozlu süt kürü yaptım akşam denizde kum bende kür yapma isteği hiç bitmiyor inşallah canım kavuşuruz bizlerde amin
ben sadece hapını kullanıyorum çatı falan yokta bi ay kullanayım bakalım nolacakbelki sen 1 yıl gibi uzun süre kullandığından öyle olmuş olabilir mi
Kız eve geldık bak yine yaptım testı 19:20 deYok ya asla kaç kişi yanıldı onda birde üstüne sürekli gebe çıkartıp gebe zannettirmesi kişilerin kan verince yaşadığı hüsranlar ben hiç beğenmedim yok anam yok
Tamam sakin öyle yenik düşmüyoruz Almanya kurallarına bak bende bulamıyordum yakın başka bir şehire baktım inanırmısın öyle bulmuştum istersen doktorları tek tek arayıp bak ama yakın şehirleride atlama derimSağol canim almanyada hemen randevu vermiyorlar ya sıkıntı burada bana ta 12.aya verdiler o zamana kadar nasıl beklicem moralim iyice düştü hamile kalamicam diye
Aşko onu bilmiyorum jelde kalmamışsa Türkiye için aynı ürünü başka medikalden sipariş verebilirler onu yazarım trendyoldan ama buraya varmı onu bilmiyorum burada sana önerebileceğim concive plus ın jeliCanım sanki ben siteden bakmıştım yurt dışı satışları da vardı ama burdan sipariş verdiğim için bide jelleri kalmamıştı vazgeçtim bende
Ozamn bugünü boş yarını değerlendir ozman önlem almış olursun bugünü boş derken gece yada sabah değerlendirebilirsin.akşam yapma yani erken olur bol bol keçiboynuzu İle yani o şart erkekler için bnceYok onuu hiç yaptırmadık 9 haftada kalb atışı durunca sadece trombofili yaptırabildik oda kan pıhtılaşması çıktı. İşte şimdi normal seyrinde devam edin yapacak bişey yok hamile kalınca iğneye başlıycam dedi
Hamile kalmaya engel tek başına bile yetiyo gecrektne benim bütün değerler normaldi prolaktin 38 di geçen ay olmadı bu ayy prolaktin 17 çıktı öyle kaldimKötü birşey mi hamile kalmaya engel mi
Sende biselrr varrr demek nedense öyle hissediyorum demek bacım bu iyi bişiNasıl kız tobene demek istedin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?