- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.241
Çok düşük yükselmez gibi aslında farkındayım yine de adet günümde bir test daha yaptırmayı düşünüyorum adet olmazsamBir döllenme olduğu kesin rahimde bir şey olmayınca 0.0 oluyor ben gördüm onu ama şunu tam bilmiyoruz hiç bir zaman kimyasal mı yoksa gebelik mi beşlıyor diye sen 2 gğn sonra kan ver değerin 1 olmuşsa misal hatta 0. 400 falan o bile önemli
Belirtilerim vardı birde lh testim dünden beri pik olunca ilk kez.. bakalım tşklerCanim 2 gun kala kanda negatif cikmis. Gecikmeyi bekle oyle ver suan yukselecek bideger gibi durmuyo ama
Anaaaa en önemli zamanda elinde test kalmadı ve sen nöbetçi eczane vs yada testleri nereden aldıysan gidip almadın mı pesss valla kızım yumurtlama zamanı teste daha çok ihtiyaç var elinizdeki bitiyorsa devamını alınsanıza hemen yarın öğlene alamaZmısınTamam cano test kalmadı ama aldırıcam eşimi yine 19:35 de yaparım
Mutlaka yaptır bu arada yine Ovulasyon yaptınız mı kontrol edelim yumurtlama da aynı anda geliyor u yoksa hcg mi karışıyor öğrenmek içinÇok düşük yükselmez gibi aslında farkındayım yine de adet günümde bir test daha yaptırmayı düşünüyorum adet olmazsamtşklrr Ginnys cim
Hahah hadi inşallah bizde de öyle olur yarın atıcam tekrardan testi. İnşallah doğru orantıda ilerler :)Sen beslenmezdi yarar dediğim gibi gece yada sabah yap diyorum ama gece bitir işiYarın bir testin duruma bakalım yahu bu spermle yumurta hem saatli çalışınca insan da saatli çalışıyor ben de de böyle oldu resmen ilmek ilmek
Gecmiş olsun canım inşallah bebekten dir sonucun güzel çıkar inşallah haber et burayada yaz
Teşekkür ederim kızlar ultrasona girdim idrar ve kan verdim sonuçlarımı bekliyorum haberdar ederim sanmıyorum ama böbrek taşı olduğunu düşünüyorumÇok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur haber et bizi
Kız daha yenı paket cuma aldım alırım cano yarınAnaaaa en önemli zamanda elinde test kalmadı ve sen nöbetçi eczane vs yada testleri nereden aldıysan gidip almadın mı pesss valla kızım yumurtlama zamanı teste daha çok ihtiyaç var elinizdeki bitiyorsa devamını alınsanıza hemen yarın öğlene alamaZmısın
Çok teşekkür ederim canımCanım sen prolaktin düşüren yükselten herşeyi araştır mesela incir elini sürme sonra dereotu asla yeme rezene Mısır bınlar sana iyi gelmez onundışında bitkisel şeylere bakmalısın clife macun çok iyi hormon dengelemede ben fayda gördüm istersen dene instgramda sayfaları yurtdışına varmı yokmu sorup öğren ben yanımda getirmiştim çok kullanmadan gebe kaldım.internetten baktım şimdi neler düşürür diye içeriği clife ın içindekiler belki yardımcı olur
İnanıyorum güzel olacak emin ol bundanHahah hadi inşallah bizde de öyle olur yarın atıcam tekrardan testi. İnşallah doğru orantıda ilerler :)
Bu testi ne zaman verdin adetin 2. Günü mü bu değerlerKız daha yenı paket cuma aldım alırım cano yarın
Merak etmeo iş bende elimde ne oara varsa tükettim bi olvualsyon mu almam kız onu da hallederiz cano
Benım cuma test sonucum çıktı sen anlıyomusum doktor yumurtlama ıcın ıstemıs benden cuma aradım sonucu söyledim tamam yumurtlama olmamıs onun ocın istemıstım ama yaklasmıs dedi zaten cuamrtesi pazar testlerin koyulaştı
E2 141 progestorn 0.17 çıktı
Yumurtlama hormonlarıymıs bunlar
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım
24 Eylül adet tarihim 10.günde başladım ovulasyona hep 13 yada 14de pik olurdu o yüzden öyle başladım bat 22 ekimCansın adetten kaç gün sonra başladın adetin ne zaman dı bunları bir yaz hemen
Yok yawrum adet değildim persembe verdimBu testi ne zaman verdin adetin 2. Günü mü bu değerler
Sen havuç ye canım 6-7 tane yemeye çalış arka arkaya gün içindede yine yemeye devam et zorla pik olma durumun uzamış kistleşme yaşamasan çatlatmak gerekli evde varsa hemen başla havuç bulamazsan bulunur bu mevsimde ama Migros’larda havuç suyu var dene çünkü bunun da ilacı havuç24 Eylül adet tarihim 10.günde başladım ovulasyona hep 13 yada 14de pik olurdu o yüzden öyle başladım bat 22 ekim
Bugünkü ovülasyonum yarın da yaparım tmm bakalım iki kere mi yumurtluyorum acabaMutlaka yaptır bu arada yine Ovulasyon yaptınız mı kontrol edelim yumurtlama da aynı anda geliyor u yoksa hcg mi karışıyor öğrenmek için
Tamam ama bu iki değerden E2 yazan adetin 2. Yada 3. Günü doğru sonuç verir diğeri ise tabiki yumurtalama yok denilir çünkü o da yumurtlama testte gördükten 7 yada 8 gğn sonra kanda bakılır bunu. Dışındakiler geçersiz malesef çünkü pregestron yumurtalam sonrası 7. Gğn 8.gün bakılır ki yumurtlama gördün testte ama bakalım o yumurta içi güzel yumurrta mı değil mi diye diğeri başka bir evre ztn bazı doktorları anlamıyorum senin bu iki testin de geçersiz bana inanmazsan yarın bi kadın doğum Dr ara özelde de ki ben E2 baktıracağım ne zaman gelmeliyim de okadar diyorum yani.ha progestron gelince onu her Dr 7. Gün yapmaz kimi adetin 21. Günü der ama oda şuna göre 21. Gün kadın 14 . Gün yumurtlamışsa 21. Gün yumurtlama sonraki 7. Gün oluyor zaten o nedenle 21. Ama herkes 14. Gün yumurtlamıyorYok yawrum adet değildim persembe verdim
Cuma çıktı ikisi de
Melek bunu değerlendir belki ikinci yumurtlama aöa her koşulda 2 gün sonra test ver bunu ancak öyle anlarız 7 gğn sonra da progestron baktır sonucu bana yaz herşey çıkar ortaya sana yorumlarım kan tahlillerin olunca netleşir ama sen değerlendirme yap onun bir sakıncası yok ztnBugünkü ovülasyonum yarın da yaparım tmm bakalım iki kere mi yumurtluyorum acabakafam karıştı
Kuzum zaten bu ay benım şaştı normalde 28 günde bir adet okurdumTamam ama bu iki değerden E2 yazan adetin 2. Yada 3. Günü doğru sonuç verir diğeri ise tabiki yumurtalama yok denilir çünkü o da yumurtlama testte gördükten 7 yada 8 gğn sonra kanda bakılır bunu. Dışındakiler geçersiz malesef çünkü pregestron yumurtalam sonrası 7. Gğn 8.gün bakılır ki yumurtlama gördün testte ama bakalım o yumurta içi güzel yumurrta mı değil mi diye diğeri başka bir evre ztn bazı doktorları anlamıyorum senin bu iki testin de geçersiz bana inanmazsan yarın bi kadın doğum Dr ara özelde de ki ben E2 baktıracağım ne zaman gelmeliyim de okadar diyorum yani.ha progestron gelince onu her Dr 7. Gün yapmaz kimi adetin 21. Günü der ama oda şuna göre 21. Gün kadın 14 . Gün yumurtlamışsa 21. Gün yumurtlama sonraki 7. Gün oluyor zaten o nedenle 21. Ama herkes 14. Gün yumurtlamıyorTestlerin geçersiz bu nedenle kafana takma bunları
Değerlendirmeye çalışırım biraz ağrılarım var, kan testi de yaptırırım sonuçları yazarım buraya tabikiMelek bunu değerlendir belki ikinci yumurtlama aöa her koşulda 2 gün sonra test ver bunu ancak öyle anlarız 7 gğn sonra da progestron baktır sonucu bana yaz herşey çıkar ortaya sana yorumlarım kan tahlillerin olunca netleşir ama sen değerlendirme yap onun bir sakıncası yok ztn
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın nasılsın şimdi son durum neTeşekkür ederim kızlar ultrasona girdim idrar ve kan verdim sonuçlarımı bekliyorum haberdar ederim sanmıyorum ama böbrek taşı olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?