Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık ocağı direk kandan bakar tabiki birde çatlama üzerine 14 say gecikme varsa zaten bekleme kana baktır canım

Evet ben yeni hamileyim elimden geldiğince yazdım artık ne kadar faydası olursa diyelim inşallah olur faydası…

Daha 6 günün var olsa da çıkmayabilir onu düşünme sen bir toparlan önce canım tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım haber et sonuç çıkınca etiketle bizi
Sağol canım benim gebelik yok üşütmüşüm sanırım bişey de çıkmadı kanda
Daha 6 günün var olsa da çıkmayabilir onu düşünme sen bir toparlan önce canım tekrar geçmiş olsun
sağol kuzucum hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah siz hamilesinizdir

Sağlık ocağı direk kandan bakar tabiki birde çatlama üzerine 14 say gecikme varsa zaten bekleme kana baktır canım
Bizimkiler biraz değişik gebelik testi pozitif çıkınca bakiyolar belki yarın test alırım yada bi kac gun daha beklerim bilmiyorum pekte gebelik olduğunu düşünmüyorum nedense o yüzden bi umursamazlık var üzerimde sanırım olduysa şaşırırım baya

Ayar stres olmamış olursunuz erken gebelik alın bata daha varsa

Merhaba canım yazılarına denk geldim sanırım doktorun yumurtlama öncesi e2 testi istemiş, bu yumurtanın dolu olup olmadığını ile alakalı söyle açıklayayım ben bir kez aşılama oldum doktorum aşılama öncesi e2 değeri için test istedi ve sonuca göre aşılama yapıcam demişti sonucum 700 çıktı ve değer çok iyi demişti aşılamam olmuştu tüp bebek önceside e2 değerine bakılır

Merhaba cnaım
Öyle mi diyosjn o zaman benım dusuk senınndeğerine göre acıkcası bende öyle düşündüm biliyomusn acaba dedim asılama öncesi kadın bide boyle bakıp emın olmak istedi diye aklıma geldi hatta arkadaşımla da konuşmuştuk
Ya doktora söyledim sonucu guzel tamma yumurtlama olmamıs dedi
Öyle öyle konuştuk test de de haftasonu koyu çıktı ve deli gibi akıntı ve bugun de agrım oldj dün ve bugün ku testim de cok cok koyu çıktı
Ama benım değerim dusuk mu yA

Canım ben aşılama olacağım için yumurta geliştirici iğne kullanıyordum o yüzden değerim daha yüksek çıktı. doğru anladıysam senin doğal ilerliyor şu an sürecin o yüzden normal bir değer olduğunu düşünüyorum. Birde pikten önce yapılan test sonucu olduğu için değerin düşük diyemem

Kuzum adetin 2 ci günü doktorum Temmuz ayında bana yaptırmış ona baktım da 34 cıkmıs
Sımdınını adet degılken işte istedi 141 cıkmıs doktor bişi yok ddi ya vardır bildiği ne bilim vallla ya hayat cok zor

Ayar stres olmamış olursunuz erken gebelik alın bata daha varsa
Takvime göre dün regli günümdü hic gecikme yaşayan biri değilim erken bile olurum 1 2 gün fakat 2 3 gün önce test yaptım bi kac tane hic bisey cikmadi herhalde ondan yoktur diye düşünüyorum birde sadece yumurtlama günü ilişki oldu bu ay baskada olmadi bazı sebeplerden ötürü

Yumurtan tam gelişmediği için düşük çıkmış olabilir canım yumurtlama gününü takip ediyorsan pikin 7. Günü progesteron testi yaptır çıkan sonuca göre nasıl yumurta oluştuğunu anlayabilirsin

Yumurtladığım tarih neydi canım

Tamam canım teşekkür ederim büyük ihtimal de doktor ondan dolayı istedi cunku kadın muayene de baya baya baktı yumurtlama görmedim dedi bunun üzerine bende. Bu 2 testi istedi
İlk defa ekstra boyle bi test istedi kadkn cunku bu ay biz yumurta takibi yaptk bana da normal geldi bak su an istemesi taslar oturuyor

Canım adetin 3. Günü sağlık ocağında test yapıyorlar prolaktin seviyesi yüksek olduğunda göğüsten süt gelirmiş vücutta sütü yapan hormon prolaktinmiş hatta halk arasında süt korur dedikleri de buymuş prolaktin gebe kalmaya engelmiş benimde o şekildeydi şuan dostinex diye bir ilaç kullanıyorum o hormon yüksek olduğu sürece hamileliğe engel yani

Kızlar sormuştum ama arada kaynamış. Kimyasal gebelik belirtileri ile normal gebelik belirtileri arasında fark var mı?
Bi fark yok canım ocak ayında bi kimyasal gebelik oldu bende adetten 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı 5 gün sonra düşük oldu yani adetimden 3 gün sonra test yapmasaydım haberim bile olmayacaktı 3 gün gecikmeli adet oldum diyecektim ne ağrısı ne miktarı adetten farklı değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…