- 18 Eylül 2022
- 139
- 202
- 18
- 28
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.301
Canım ilaç kullanırken mi hamile kaldın benimde yüksek çıktı 2. Hapımı içtim dostinex totalde 8 tane var inşallah bitmeden hamiş kalırımCanim benim prolaktin yüksekliği var kuzum bendede öyle oluyodu yükselmiş meğer bu ay düşünce hamile kaldımbir dubhaston a bakar o is
Beta 0.2 çıktı canım değilmişim sanırım üşütmüşüm değerlerim temiz çıktı hepİnşallah gebelikteydik canım yaz mutlaka
Teşekkür ederimGinnys tebrik ederim hayırlı olsun listede bat 11 ekim görünüyor nasıl öğrendin hamile olduğunu
Çok dikkat et canım ayaklarını sıcak suya koy hemen biraz rahatlatırBeta 0.2 çıktı canım değilmişim sanırım üşütmüşüm değerlerim temiz çıktı hep
27 canım takvim 9 Ekim regli günü yazıyor hatta şuan 1 gün gecikti diyorYumurtladığım tarih neydi canım
Çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun sıkıntısız bir hamilelikle kucağına alırsın inşallahBenim bat 2ekimdi canım listede yanlışlık varPlanlı gebelik olduğu için gebelik testi yapmaya erken başladım bata 9 gün kala öğrendik sonra testler gittikçe netleşti almanyada kan İle bakmıyorlar o nedenle bu şekilde öğrendim kese görebilmeyi bekliyoruz bakalım nasipse
Almanyada yaşıyorum canım teşekkür ederim bir kaç günüm kaldı bat günüme adet olursam bir doktorları arayıp anlatıcam durumu umarım yardımcı olurlar hemen randevu vermiyorlar burada. Onun yüzüne de çok moralim bozuldu zaten adet belirtilerimde başladı çok ümitliydim halbuki bu ay kısmetCanım adetin 3. Günü sağlık ocağında test yapıyorlar prolaktin seviyesi yüksek olduğunda göğüsten süt gelirmiş vücutta sütü yapan hormon prolaktinmiş hatta halk arasında süt korur dedikleri de buymuş prolaktin gebe kalmaya engelmiş benimde o şekildeydi şuan dostinex diye bir ilaç kullanıyorum o hormon yüksek olduğu sürece hamileliğe engel yani
Ama takvim yanılır ki yani Ovulasyon ateş yada akıntı İle ölçüp belirlediysen ondan tam 14 gün saymalısın en kısa hesabı bunun için sormuştum ama takvim genel bilgi olduğu için yanıltıyor27 canım takvim 9 Ekim regli günü yazıyor hatta şuan 1 gün gecikti diyor
Oooo en sevdiğim ilk yaşadığımda bunu noluyoruz ya demiştim çünkü hiç bir şey yapmamıştım sadece eğilip doğruldum kan ter içinde kaldım tek seferde dedim geliyor gelmekte olanÇok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun sıkıntısız bir hamilelikle kucağına alırsın inşallah
Darısı bekleyenlere benimde 3 gün kaldı adete ara ara sıcak basmasıyla bekliyoruz bakalım
Yok canim yumurtlamayi testle öğrendim o kesin takvimle 1 gün oynadı arasında benim sorunum şu aslında geçen ay da yumurtlama testime göre regli oldum 2 aydir takip ediyorum benim regli gününden önce lekelenmem başlar di hep yarın test aliyim en iyisi eczacı kızdan utaniyorum artık ☺ belkide biraz kafaya taktığım için gecikme yasiyorumdurAma takvim yanılır ki yani Ovulasyon ateş yada akıntı İle ölçüp belirlediysen ondan tam 14 gün saymalısın en kısa hesabı bunun için sormuştum ama takvim genel bilgi olduğu için yanıltıyor
Belli olmaz kardeşim kaç gün var test tabiki al hiçte çekinme ne olacak bn yakındaki kozmetikten sürekli alıyordum eşimde öyle düşünsene kaç aylarca hemde alıştılar ama bu herkes için aynı durum planlı gebelik deniyorsun normal al testini yap hemen bekleme kararsızlık endişe veriyor oda kortizon salgılatıyor tehlikeli benek içinYok canim yumurtlamayi testle öğrendim o kesin takvimle 1 gün oynadı arasında benim sorunum şu aslında geçen ay da yumurtlama testime göre regli oldum 2 aydir takip ediyorum benim regli gününden önce lekelenmem başlar di hep yarın test aliyim en iyisi eczacı kızdan utaniyorum artık ☺ belkide biraz kafaya taktığım için gecikme yasiyorumdur
Yani yarın regli günün değil mi uygulama 14 saymıyor yumurtlama gördüğün tarihe 14 ekle 27 ise 11 ekim bat ama önceden belirtin oluyorsa be şimdi yolsalarmış test yapabilirsinYok canim yumurtlamayi testle öğrendim o kesin takvimle 1 gün oynadı arasında benim sorunum şu aslında geçen ay da yumurtlama testime göre regli oldum 2 aydir takip ediyorum benim regli gününden önce lekelenmem başlar di hep yarın test aliyim en iyisi eczacı kızdan utaniyorum artık ☺ belkide biraz kafaya taktığım için gecikme yasiyorumdur
Evet canım ilk bebeğim kürtajla sonuçlandı ondan sonraki hamileligimi o yüzden cok erken öğrenmek istemiştim cunku bazi kullanmam gereken ilaclar var uyuşmazlık troid gibi yarın alıp yapmaya calısıcam evdeki testler stokluydu cok erken yapmaya başladım bitirdim sonra da hevesim kaçtı sanırım çıkmadığı için erken öğrenirim diye düşündüm oglumdaki gibi o hevesle yaptimBelli olmaz kardeşim kaç gün var test tabiki al hiçte çekinme ne olacak bn yakındaki kozmetikten sürekli alıyordum eşimde öyle düşünsene kaç aylarca hemde alıştılar ama bu herkes için aynı durum planlı gebelik deniyorsun normal al testini yap hemen bekleme kararsızlık endişe veriyor oda kortizon salgılatıyor tehlikeli benek için
Evet canım ben hic hesap yapmadan takvim 9 Ekim diye testleri erken den yaptim 10 11 ekime geliyor dediğin gibi ay eskiden nasıl regli günü gelirdi nasil biterdi hic anlamazdım zaten ovu testlerinide bilerek bitirdim bu ay olmadıysa bile test filan yapmiycam artık insan acayip strese giriyor belkide stres etkiliyor ve gecikme yaşıyorum sen kaç gün önce öğrendim canım gebeliginiYani yarın regli günün değil mi uygulama 14 saymıyor yumurtlama gördüğün tarihe 14 ekle 27 ise 11 ekim bat ama önceden belirtin oluyorsa be şimdi yolsalarmış test yapabilirsin
Canını sıkmaaa biraz canını sıkmışsında anladığım bak testler yapmak güzel ama bazen bizi üzüyor o nedenle kendini hazır hissettiğinde yap çünkü böyle hormonlarda altüst oluyor inanki çok fazlaca yaşadım bazen geç oluyor bazen erken bazen hiç bir şey çıkmıyor ama bu elimizde değil ki elimizden geleni yapıp teslim olmak lazım dilerim yarın çok güzel haberler alırsın canımıza bir daha yormazsın.Evet canım ilk bebeğim kürtajla sonuçlandı ondan sonraki hamileligimi o yüzden cok erken öğrenmek istemiştim cunku bazi kullanmam gereken ilaclar var uyuşmazlık troid gibi yarın alıp yapmaya calısıcam evdeki testler stokluydu cok erken yapmaya başladım bitirdim sonra da hevesim kaçtı sanırım çıkmadığı için erken öğrenirim diye düşündüm oglumdaki gibi o hevesle yaptim
Çok erken 9 gün önce yani çatlamadan sonraki 7. Gün çok silik bir çizgiyleEvet canım ben hic hesap yapmadan takvim 9 Ekim diye testleri erken den yaptim 10 11 ekime geliyor dediğin gibi ay eskiden nasıl regli günü gelirdi nasil biterdi hic anlamazdım zaten ovu testlerinide bilerek bitirdim bu ay olmadıysa bile test filan yapmiycam artık insan acayip strese giriyor belkide stres etkiliyor ve gecikme yaşıyorum sen kaç gün önce öğrendim canım gebeligini
Canım aslinda benim durumum çok karışık kendimi pek hazir hissetmiyorum esim çok istiyor ve ben dogum kontrol hapı ve bazı ağır hormon ilclari kullandim bi kac aydir pek gönüllü olmasamda denemeler oldu sonra olmayınca korktum o zaman hic istemediğim için takmıyordum ama olmayınca ilaçlardan mi diye korkmaya başladım ve regli öncesi çok şiddetli ağrılarım olmaya başladı yumurtlama testi alıp takip etmek istedim sonra bi baktim baya heveslenmeye başladım ve olmayınca üzüldüm hani bu ilaçlar mi kendimi biraz suçlamaya başladım esim olursa olur olmazsa hayırlısı olsun diyor dr gitmeme sicak bakmiyor ama oğlumun surekli tek olduğunu ima ediyor ben cok karışım duygular içindeyim anlayacagin kusura bakma ya gece gece senide boyle tuttum hakkını helal et arkadaşımCanını sıkmaaa biraz canını sıkmışsında anladığım bak testler yapmak güzel ama bazen bizi üzüyor o nedenle kendini hazır hissettiğinde yap çünkü böyle hormonlarda altüst oluyor inanki çok fazlaca yaşadım bazen geç oluyor bazen erken bazen hiç bir şey çıkmıyor ama bu elimizde değil ki elimizden geleni yapıp teslim olmak lazım dilerim yarın çok güzel haberler alırsın canımıza bir daha yormazsın.
Ne guzel canım masallah sağlıcakla gelsin inşallah minik ilk testinin resmi varmi ne kadar silikiÇok erken 9 gün önce yani çatlamadan sonraki 7. Gün çok silik bir çizgiyle
Daha batına var dimi hayırlısı olsun canımSağol canım benim gebelik yok üşütmüşüm sanırım bişey de çıkmadı kanda
sağol kuzucum hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah siz hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?