- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.101
İnşallah canimTabi bırak gerek yok daha prolaktinim iyiymiş çok sevindim bu arada benim yaptığım kür değil benim kendi tarifim kütler 15 incirle falan ayrı baya değişik ama çok sevindim ya bakalım bu ay ne olacak güzel olsun herşey
Canım dök içini bize iyi yaptınSaol canım sizde iyiki varsınız paylaştıkça güzel herşey benimde sizlerden çok öğrendiklerim oldu.bu sabah çok üzücü şeyler yaşadım yardımcı olduğum bir hanım günler sonra kendini kurmuş bana saymadığı kalmadı uyandım sabah sabah ya nasıl kötü oldum anlatamam oysa yardımcı olmaya çalıştım sadece.hayatta herşey insan için ben biran kötü oldum ama akşama toparladım tabi o sabah bu akşam ama herşey insan için bende öğrenmeliyim bazen bazı şeyleri… hop içimi döktüm insan faydalı oldukça seviniyor çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
Hemen kötü düşünme dur , benim beşinci aya kadar ara ara kanama lekelenme oldu ilki daha adetime 4 gün kala başladı 3 gün sürdü sonra ara ara gelmeye devam etti progestan kullandirdi doktor hemenKızlar şimdi benden bir akıntı geldi tam kırmızı değil kahverengi değil bilmiyorum işte kanla karışık bir akıntı geldi kimyasal mı oldu yoksasökülecek miyim
Gunaydinnn yine bembeyazzz bir test 3 gün gecikmeye kesin çıkardı yani .Bi an önce adetim gelse diğer aya bat gittikçe uzuyorr
Kızlar hakkınızda hayırlısı olsunBende hiç bişey yok kızlar daha da test mest Almam
Kesinlikle moral bozmak, ilk çıkıştan kaçmak yok, yola devam. Genciz güzeliz çocukta yaparız kariyerde Allah'ın izniyleeeeKızlar hakkınızda hayırlısı olsunAynı enerjiyle el ele devam ediyoruz bu yolda. Sakın düşmek yok
Aynen bir daha asla almam adetim geldi hala pozitif gösteriyor şok oldum bugün bir de kan vereceğim o da negatif çıkarsa bu testlere yorum yapacağım almayın diyeSeni merak ettim bende uyanınca teli aldık hemen elime
.
Bu erken gebelik testinin yaşattığı kaçıncı hayal kırıklığı oldu burada
İnşallah inumuzdeki ay olur canim.
İlk defa böyle bir şey yaşadım şok oldum çok umutlandım hala pozitif görünüyor testte. Kan vereceğimHemen kötü düşünme dur , benim beşinci aya kadar ara ara kanama lekelenme oldu ilki daha adetime 4 gün kala başladı 3 gün sürdü sonra ara ara gelmeye devam etti progestan kullandirdi doktor hemen
Dün 36.9 du bugün 36.8 o kadar da fark yok bence anlamadım cidden çok değişik oldu bu ay. Kan vereceğim akşamfnd_50 hayırlısı olsun canım, ateşin nasıl, düşüş var mı, belki bilen arkadaşlar yorumlar
Canım rahim filmi çektirmişsin nasılsı çok ağrılı mı oldu anestiziyle mi yaptılar bilgilendirir misin bende çektirmeyi düşünüyorım daHamile değilim canım rahim filmi çekildim sağ tüpüm kapalı çıktı bu ay sağda yumurtam gelişti gelecek ay aşılama deneyeceğiz inşallah solda da gelişir. sen adını değiştirdin galiba hamile misin
Çok ilginç sonradan çıkanlar neyse de senin bir de hemen çıkıyor. Kan verirsen ne olduğu anlaşılır. Ya çok hassas ya da bozuk test üretiyorlar.Aynen bir daha asla almam adetim geldi hala pozitif gösteriyor şok oldum bugün bir de kan vereceğim o da negatif çıkarsa bu testlere yorum yapacağım almayın diye
Amin inşallah bakalım elimden geleni yapıyorum olduğu kadar artık dil nankör çalışmayınca kullanmayınca unutuyorsunStrese sokmamaya çalış tabi yorucu bir süreç sınav bide hamilelik eklenince hepsi bir daha zor ama sıkma canını hiç birşey için yavrunu düşün öncelikle hep iyi düşün iyi olsun üstesinden gelirsin sen inşallah Allahım kolaylık versin
Aynen şu kanı vereyim bir saha o testleri evime sokuyor muyum bakalımÇok ilginç sonradan çıkanlar neyse de senin bir de hemen çıkıyor. Kan verirsen ne olduğu anlaşılır. Ya çok hassas ya da bozuk test üretiyorlar.
Canım. Bu ay olmaz ise bizde asılama yaptırıcazHamile değilim canım rahim filmi çekildim sağ tüpüm kapalı çıktı bu ay sağda yumurtam gelişti gelecek ay aşılama deneyeceğiz inşallah solda da gelişir. sen adını değiştirdin galiba hamile misin
Amin inşallah canım yaşadığın olaylar çok yorucu ve üzücü geçmiş olsun ama eminim sen güçlü bir kadınsın dilerim tez vakitte herşey gönlünce olsunCanım Allah razı olsun buradaki herkesten nasipten öteye köy Yok zaten biz ne yapsak boş tedavi ile bir çocuğum var çok şükür 9 yıl önce evlendim iki buçuk yıl Dr git gel gebelik oldu çok şükür sonra kardeşi olsun diye tekrar üç yıl kadar Dr git gel gebelik oldu çokta yolundaydı herşey doğdu 55 gün yoğun bakım süreci kaybettik yaşasaydı 18 Ekim doğum günüydü sonrası bir kaos zaten iki yıldır uğraşıyoruz Dr git gel psk olarak çok yoruldum Haziran ayında çift çizgi gördüm değerler yükselmeden adet oldum gebelik oluyor ama yıllarca ugrasmak gerekiyor 9 yıldir evliliğimiz bebek muhabbeti üzerine tedaviler cabası iki ay sonra hastane olayını kapatmayı düşünüyoruz kendiliğinden gelirse basım üstüne dicem de yaş kırka dayanıyor korunuruz büyük ihtimalle rabbim herkese anneliği tattirsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?