Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dök içini bize iyi yaptın Saçma sapan insanlar var işte ne kadar kolay kalp kırıyorlar. Sen iyi niyetlisin herkese yardım etmeye çalışıyorsun biliyoruz. Sakın moralini düşürme sana iyi gelen insanlarla birlikte ol

Kızlar şimdi benden bir akıntı geldi tam kırmızı değil kahverengi değil bilmiyorum işte kanla karışık bir akıntı geldi kimyasal mı oldu yoksa sökülecek miyim
Hemen kötü düşünme dur , benim beşinci aya kadar ara ara kanama lekelenme oldu ilki daha adetime 4 gün kala başladı 3 gün sürdü sonra ara ara gelmeye devam etti progestan kullandirdi doktor hemen

Günaydın Ekin ayı topiğiiiiiiii
Catlama sonrası 3 cü gün
Nasılsınız
Ben iyiyim
Ara ara akıntılarım var
Genital bölgem de dün agrı vardı hafif de bi kez kaşık agrım oldj
Memeler de anlaamdım ama sızı gibi dün acıyordu sonra geçti oylr işte bekleemdeyim
Benim gibi beklemede planlar el kaldırsın

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun Aynı enerjiyle el ele devam ediyoruz bu yolda. Sakın düşmek yok
Kesinlikle moral bozmak, ilk çıkıştan kaçmak yok, yola devam. Genciz güzeliz çocukta yaparız kariyerde Allah'ın izniyleeeeRabbim isteyin vereyim diyor, biz isteyelim Rabbimizden O'nun vereceği vakit bizim için en güzel en doğru vakittir. Vermezse de yine bizim için hayırlar vardır ama biz kavli ve fiili dualarımızı bırakmayalım inşallah

Seni merak ettim bende uyanınca teli aldık hemen elime
.
Bu erken gebelik testinin yaşattığı kaçıncı hayal kırıklığı oldu burada

İnşallah inumuzdeki ay olur canim.
Aynen bir daha asla almam adetim geldi hala pozitif gösteriyor şok oldum bugün bir de kan vereceğim o da negatif çıkarsa bu testlere yorum yapacağım almayın diye

Hemen kötü düşünme dur , benim beşinci aya kadar ara ara kanama lekelenme oldu ilki daha adetime 4 gün kala başladı 3 gün sürdü sonra ara ara gelmeye devam etti progestan kullandirdi doktor hemen
İlk defa böyle bir şey yaşadım şok oldum çok umutlandım hala pozitif görünüyor testte. Kan vereceğim çok moralim bozuldu

Canım rahim filmi çektirmişsin nasılsı çok ağrılı mı oldu anestiziyle mi yaptılar bilgilendirir misin bende çektirmeyi düşünüyorım da

Aynen bir daha asla almam adetim geldi hala pozitif gösteriyor şok oldum bugün bir de kan vereceğim o da negatif çıkarsa bu testlere yorum yapacağım almayın diye
Çok ilginç sonradan çıkanlar neyse de senin bir de hemen çıkıyor. Kan verirsen ne olduğu anlaşılır. Ya çok hassas ya da bozuk test üretiyorlar.

Amin inşallah bakalım elimden geleni yapıyorum olduğu kadar artık dil nankör çalışmayınca kullanmayınca unutuyorsun

Canım. Bu ay olmaz ise bizde asılama yaptırıcaz

Amin inşallah canım yaşadığın olaylar çok yorucu ve üzücü geçmiş olsun ama eminim sen güçlü bir kadınsın dilerim tez vakitte herşey gönlünce olsun

Ginnys dil konusunda seni çok iyi anlıyorum, yıllarca bir sınav vereceğim diye neler çektim inşallah bebişin sana uğurlu gelir ve sınavı geçip güzel ferah mis gibi bir hamilelik geçirirsin.
Bende bu son bebe işini aslında biraz böyle rahat rahat kafam sakin bir hamilelik yaşamak için istiyorum diğer ikisinde sürekli bir koşuşturma sınavlar tezler vardı. Çok şükür hepsi bitti. Şimdi dingin kafayla bir hamilelik geçirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…