Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle yapıyorum boşverdim.şimdi uyandım rüyamda eski personelimin bebeğini gördüm meğer şuan doğuma gidiyormuş ne güzel haberli bir gün böyle

Dimi yaaa insan vicdanen rahatsız oluyor dersten çık eve gel ders çalış ne evle ne yemekle düzgünce ilgileniyorum bebek için beslenmeye yetecek şeyler aceleyle hazırlanıp yeniliyor hop ders bir bakıyorum gğn içinde onunla vakit geçirmemişim üzülüyorum dayan diyorum az kaldı gece yatmadan önce güzel şeyler düşünüp güzel şeyler söylüyorum ama şu 1 ay bitsin hep onla ilgileneceğim Rabbim sağlık versin tüm miniklerimize amin

Kızlar devamı geldi kanamamın. Yine de miratech erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı. Ya bu test aptal ya da anlamadığım bir şeyler oluyor. Moralim çok bozuk bir süre gelemeyebilirim
Kan versen mi acaba tutundu da bazen üstüne görme yaşıyorlar ya öyle bir şey mi ağrın sancın yok ne olur ne olmaz görünsen mi canım ya

Kızlar devamı geldi kanamamın. Yine de miratech erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı. Ya bu test aptal ya da anlamadığım bir şeyler oluyor. Moralim çok bozuk bir süre gelemeyebilirim
Sabah gözümüzü seninle açtık dualarımız seninle sen kendini iyi düşün iyi hisset mutalaka haber et canım

Merhaba benimde sizin gibi. 7 ekimde 2 yumurtam vardı ikiside çatlamıştı.(usg kontrolu ile) O gün hemen değerlendirdik. 21 ekim bat olacak. Kremsi akıntı kuruyunca sarımsı olan var. Göğüs hassasiyeti olarak sadece göğüs uçlarım büyüdü ama ağrı yok arada üşüyünce giren o garip his var. Bu gece de saat 2 de regli olacak gibi karin ağrısıyla uyandım ama birşey yoktu. Grip oldum. 7 ekimden beri ara ara kasık ağrıları da var ama bilemiyorum. Takıp ediyorum 21 ekim öncesi test yapmicam.

Ay bende aynıyım L lavinya- da öyle beklıyoruz benım de bat 21 kuzum

Ay bende aynıyım L lavinya- da öyle beklıyoruz benım de bat 21 kuzum
Sizin belirtileriniz neler. Lavinyanin test görselinde bende hayalet çizgiyi gördüm. Benim yapacak testim bile yok. Normalde tüp bebek yaptırıyordum yumurta takibinde iken 2 yumurtam vardı çatladılar muayene günü. O gün hemen akşam üstü değerlendirdik. O günden beri garip garip belirtiler yaşıyorum.

Hadi yA masalllah 2 tame be
Ya benım de sumuksu akıntım var dün o akıntı da sarı krem gibi gördüm
Sonra genştslıme agri girdi anlamdım bişi
Sen şimdi tup bebek tedavisindemisin

Hadi yA masalllah 2 tame be
Ya benım de sumuksu akıntım var dün o akıntı da sarı krem gibi gördüm
Sonra genştslıme agri girdi anlamdım bişi
Sen şimdi tup bebek tedavisindemisin
Evet benim normalde hep 1 yumurtam ya çıkar ya çıkmazdı. Bu sefer 3 tane gelişti ilaçlar ile takipteyken son muayenede o gün çok karin agrım vardı bir baktık 2 yumurta çatlamıştı. Eve gidince hemen değerlendirdik. Inşallah olmuştur diye dua ediyorum. Gebelik belirtilerini okuyorum herşeyden birşey kendime buluyorum ama sonuç ne olacak bilemiyorum. O yumurta çatladığı 7 ekimden beri kasık ağrıları ara ara. Kremsi akıntı. Meme ucu büyümesi ve arada üşüme hissiyle gelen o diken diken durumu. Ani harekette kasıkta şiddetli ağrı.mesela grip oldum hapşırık ile kasigima ağrı giriyor vs. 21 ekime az kaldı. Nasipte ne varsa hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Ayrıca bu gece rüyamda beta hcg sonucum 35 di inşallah tersi çıkmaz

Bak ne guzel yumurta görünmüş üç tane masalllaj
İlaçlar etkisini gostermıs
Dır bakalım beklıyoruz hepımız
Benım de bunay olmaz ise asılama gecicez
Sen asılama yaptırdın mı pekı
Herkesin belirtileri farklı kuzum
Takılmamaya çalışalım hapsırınca agrı bende de oldu

Aşılamanın oranı %18 direk tüp bebek yapmak daha mantıklı. Ben hiç aşılama olmadı 3 kez yumurta toplandı hepsi kötüydü işlem yapılmadi. 4. Yumurta toplamada dollendi 3. Gün gelişimi durdu. Bakalım bekliyoruz 21 ekime kadar regli olursam ona da şükür edeceğim. En azından tedavim devam edebilir

Şuan haftaya bugün regl olmam lazım 7 gün sonra. Test mi bozuk anlamadım bu kadar erken mi olur acaba diye bekliyorum canım
Hımmm yok bence değil canım ben 9 gğn önce öğrendim demekki var ama çok yeni bugğn gitme kan vermeye o halde 3 gğn bekle ztn o giderek artar tutunmuşsa şuan tutunmaya çalışıyor hcg salgılamaya başlamışsın bu nedenle bendede çok erken oldu inşallah sağlıkla ilerler

Bende %25. Diye biliyorum asılama için
Acıkcası daha tıp bebek için hazır değilim
Ben vajinal. Çmuayene 2 ay ocne atlattım üstüne simir ve hsg yaptırıdm. Ve artık güle eğlene gdiyorjm muayeneler kokrtugum için dedim :)
Asılama yaptırıcam ya şans vericem
Cunku sperm sorunu felan da yok biz de bakalım ins gerek kalmaz şnsss bu Ay hepimiz hamıleyizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…