- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.121
Bende öyle yapıyorum boşverdim.şimdi uyandım rüyamda eski personelimin bebeğini gördüm meğer şuan doğuma gidiyormuş ne güzel haberli bir gün böyleCanım dök içini bize iyi yaptınSaçma sapan insanlar var işte ne kadar kolay kalp kırıyorlar. Sen iyi niyetlisin herkese yardım etmeye çalışıyorsun biliyoruz. Sakın moralini düşürme sana iyi gelen insanlarla birlikte ol
Dimi yaaa insan vicdanen rahatsız oluyor dersten çık eve gel ders çalış ne evle ne yemekle düzgünce ilgileniyorum bebek için beslenmeye yetecek şeyler aceleyle hazırlanıp yeniliyor hop ders bir bakıyorum gğn içinde onunla vakit geçirmemişim üzülüyorum dayan diyorum az kaldı gece yatmadan önce güzel şeyler düşünüp güzel şeyler söylüyorum ama şu 1 ay bitsin hep onla ilgileneceğim Rabbim sağlık versin tüm miniklerimize aminGinnys dil konusunda seni çok iyi anlıyorum, yıllarca bir sınav vereceğim diye neler çektim inşallah bebişin sana uğurlu gelir ve sınavı geçip güzel ferah mis gibi bir hamilelik geçirirsin.
Bende bu son bebe işini aslında biraz böyle rahat rahat kafam sakin bir hamilelik yaşamak için istiyorum diğer ikisinde sürekli bir koşuşturma sınavlar tezler vardı. Çok şükür hepsi bitti. Şimdi dingin kafayla bir hamilelik geçirmek istiyorum.
Kan versen mi acaba tutundu da bazen üstüne görme yaşıyorlar ya öyle bir şey mi ağrın sancın yok ne olur ne olmaz görünsen mi canım yaKızlar devamı geldi kanamamın. Yine de miratech erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı. Ya bu test aptal ya da anlamadığım bir şeyler oluyor. Moralim çok bozuk bir süre gelemeyebilirim
Sabah gözümüzü seninle açtık dualarımız seninle sen kendini iyi düşün iyi hisset mutalaka haber et canımKızlar devamı geldi kanamamın. Yine de miratech erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı. Ya bu test aptal ya da anlamadığım bir şeyler oluyor. Moralim çok bozuk bir süre gelemeyebilirim
Merhaba benimde sizin gibi. 7 ekimde 2 yumurtam vardı ikiside çatlamıştı.(usg kontrolu ile) O gün hemen değerlendirdik. 21 ekim bat olacak. Kremsi akıntı kuruyunca sarımsı olan var. Göğüs hassasiyeti olarak sadece göğüs uçlarım büyüdü ama ağrı yok arada üşüyünce giren o garip his var. Bu gece de saat 2 de regli olacak gibi karin ağrısıyla uyandım ama birşey yoktu. Grip oldum. 7 ekimden beri ara ara kasık ağrıları da var ama bilemiyorum. Takıp ediyorum 21 ekim öncesi test yapmicam.Kızlar merhaba benimde sat 23 Eylül bat 21 ekim, yumurtlama 6 ekim pik , 7ekimde sabah yaptığım testte Yumrtlama çatlamış gözüküyordu; 6-7-8 ekimi değerlendirdik. Yarın yumurtlama olalı 7 gün olmuş oluyor ama ben de tek pazartesi gününden beri bi beyazımsı kremsi akıntı oldu oda böyle sürekli değil 4-5 saatte bir gördüm peçeteye silince. Sanırım tutmadı herkeste bir belirti var benim yok hiç öyle şuana kadar. Bata 9 gün kaldı ne göğsüm ne belim ne kasığım ağrıyor şuana kadar.
Bende fark ettim gibi. Çok hafif bir çizgi var.
Ay bende aynıyım L lavinya- da öyle beklıyoruz benım de bat 21 kuzumMerhaba benimde sizin gibi. 7 ekimde 2 yumurtam vardı ikiside çatlamıştı.(usg kontrolu ile) O gün hemen değerlendirdik. 21 ekim bat olacak. Kremsi akıntı kuruyunca sarımsı olan var. Göğüs hassasiyeti olarak sadece göğüs uçlarım büyüdü ama ağrı yok arada üşüyünce giren o garip his var. Bu gece de saat 2 de regli olacak gibi karin ağrısıyla uyandım ama birşey yoktu. Grip oldum. 7 ekimden beri ara ara kasık ağrıları da var ama bilemiyorum. Takıp ediyorum 21 ekim öncesi test yapmicam.
Cok gğzelGunaydin kizlar nasilsiniz?Bugun bisey okudum cok hosuma gitti. Eger bir kiziniz varsa yada olursa torununuzuda karninizda tasimis oluyosunuz cunku hayati boyunca sahip olucagi butun yumurta hucreleriyle doguyo kadinlar.
Canım bende gördüm kaç gğn var bataKızlar bakar mısınız ?
Sizin belirtileriniz neler. Lavinyanin test görselinde bende hayalet çizgiyi gördüm. Benim yapacak testim bile yok. Normalde tüp bebek yaptırıyordum yumurta takibinde iken 2 yumurtam vardı çatladılar muayene günü. O gün hemen akşam üstü değerlendirdik. O günden beri garip garip belirtiler yaşıyorum.
Bata kaç var canım kan testi herzaman en iyisi tabiki kan ver ama istersen 2 gün sonra ver istersen hemen ver yeni yükseliyor ama 2 güne bir kan İle tetkik edilir her halükardaSizce biraz daha bekleyeyim mi kan testi için ne yapayım kızlar
Hadi yA masalllah 2 tame beSizin belirtileriniz neler. Lavinyanin test görselinde bende hayalet çizgiyi gördüm. Benim yapacak testim bile yok. Normalde tüp bebek yaptırıyordum yumurta takibinde iken 2 yumurtam vardı çatladılar muayene günü. O gün hemen akşam üstü değerlendirdik. O günden beri garip garip belirtiler yaşıyorum.
Evet benim normalde hep 1 yumurtam ya çıkar ya çıkmazdı. Bu sefer 3 tane gelişti ilaçlar ile takipteyken son muayenede o gün çok karin agrım vardı bir baktık 2 yumurta çatlamıştı. Eve gidince hemen değerlendirdik. Inşallah olmuştur diye dua ediyorum. Gebelik belirtilerini okuyorum herşeyden birşey kendime buluyorum ama sonuç ne olacak bilemiyorum. O yumurta çatladığı 7 ekimden beri kasık ağrıları ara ara. Kremsi akıntı. Meme ucu büyümesi ve arada üşüme hissiyle gelen o diken diken durumu. Ani harekette kasıkta şiddetli ağrı.mesela grip oldum hapşırık ile kasigima ağrı giriyor vs. 21 ekime az kaldı. Nasipte ne varsa hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Ayrıca bu gece rüyamda beta hcg sonucum 35 diHadi yA masalllah 2 tame be
Ya benım de sumuksu akıntım var dün o akıntı da sarı krem gibi gördüm
Sonra genştslıme agri girdi anlamdım bişi
Sen şimdi tup bebek tedavisindemisin
Şuan haftaya bugün regl olmam lazım 7 gün sonra. Test mi bozuk anlamadım bu kadar erken mi olur acaba diye bekliyorum canımCanım bende gördüm kaç gğn var bata
Bak ne guzel yumurta görünmüş üç tane masalllajEvet benim normalde hep 1 yumurtam ya çıkar ya çıkmazdı. Bu sefer 3 tane gelişti ilaçlar ile takipteyken son muayenede o gün çok karin agrım vardı bir baktık 2 yumurta çatlamıştı. Eve gidince hemen değerlendirdik. Inşallah olmuştur diye dua ediyorum. Gebelik belirtilerini okuyorum herşeyden birşey kendime buluyorum ama sonuç ne olacak bilemiyorum. O yumurta çatladığı 7 ekimden beri kasık ağrıları ara ara. Kremsi akıntı. Meme ucu büyümesi ve arada üşüme hissiyle gelen o diken diken durumu. Ani harekette kasıkta şiddetli ağrı.mesela grip oldum hapşırık ile kasigima ağrı giriyor vs. 21 ekime az kaldı. Nasipte ne varsa hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Ayrıca bu gece rüyamda beta hcg sonucum 35 diinşallah tersi çıkmaz
Aşılamanın oranı %18 direk tüp bebek yapmak daha mantıklı. Ben hiç aşılama olmadı 3 kez yumurta toplandı hepsi kötüydü işlem yapılmadi. 4. Yumurta toplamada dollendi 3. Gün gelişimi durdu. Bakalım bekliyoruz 21 ekime kadar regli olursam ona da şükür edeceğim. En azından tedavim devam edebilirBak ne guzel yumurta görünmüş üç tane masalllaj
İlaçlar etkisini gostermıs
Dır bakalım beklıyoruz hepımız
Benım de bunay olmaz ise asılama gecicez
Sen asılama yaptırdın mı pekı
Herkesin belirtileri farklı kuzum
Takılmamaya çalışalım hapsırınca agrı bende de oldu
Hımmm yok bence değil canım ben 9 gğn önce öğrendim demekki var ama çok yeni bugğn gitme kan vermeye o halde 3 gğn bekle ztn o giderek artar tutunmuşsa şuan tutunmaya çalışıyor hcg salgılamaya başlamışsın bu nedenle bendede çok erken oldu inşallah sağlıkla ilerlerŞuan haftaya bugün regl olmam lazım 7 gün sonra. Test mi bozuk anlamadım bu kadar erken mi olur acaba diye bekliyorum canım
Bende %25. Diye biliyorum asılama içinAşılamanın oranı %18 direk tüp bebek yapmak daha mantıklı. Ben hiç aşılama olmadı 3 kez yumurta toplandı hepsi kötüydü işlem yapılmadi. 4. Yumurta toplamada dollendi 3. Gün gelişimi durdu. Bakalım bekliyoruz 21 ekime kadar regli olursam ona da şükür edeceğim. En azından tedavim devam edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?