Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun feyzacim ama üzülme sakın çünkü 2. Gün itibariyle yeni ay için beslenmeye başla olur mu dinlen bu süreçte kendini iyi hissettiren herşeyi yap
Bu ay ebru ceylanın ovulasyon dan ve jelden alacaktım ama jel yok dıyor kasım ortası gıbı gelecek dıyor o zaman yumurtlama kaçar alıp hamile kalanları bulup ucretlı bır sekılde istiyorum bakalım faydası olacakmı

Kızlar günaydın benim testte buharlı muharlı bi garip çıktı bende güvenemedim herkesi yanıltmış bugün sanırım ama regl olmadım bikaç gün sonra yine olmazsam test yaparım atarım hepiminize :))

Baika bir firmanınkşne baksan araştırsak yani sadece ona bağlama evet çok iyi bir olay kesinlikle katılıyorum ama başka firmalar ürünlerde olabilir bir bakalım ben yazarım sana ama testini al bence yürüyüş ve suyu yap mesela kırmızı pancar hergün tüket suyunu iç vs arısütü onu yapabilirsin d vitamini magnezyum yazdır doktora bunlarla başla bol bol su lütfen bir çok şey var etki eden hepsi bir parçası ve yapamadığım şey içinde bu yok bu nedenle olmazsa deme ben onu da çok yaptım hataydı bence odaklanmak güzel düşünmekte çok etkiliyor

Onun YouTube videolarını izle yumurtlama masajı var onu yap adet okduysan adet masajıyla başla İnan çok etkili

Tamam canım çok teşekkür ederim ilgin için ben adet masajlarıyla başlayım başka jeller bulursan bana yaz o güzel kalbinden öpüyorum çok iyi yüreklisin keşke herkes senin gibi olsa içimi ferahlattın

Kızlar jel olayı ne açıklar mısınız uzak kaldım olaya

Inşallah. Bende regli oldum sanıp wcye koşuyorum ama beyazımsı akıntı var bugün böyle ıslak geçicek galiba

Senle birlikte yapacağız test
Test yapmayı bıraktın mi, ben bugün yapmayacağım artik

Kızlar jel olayı ne açıklar mısınız uzak kaldım olaya
Bir jel varmiş ilişkiden önce onu kendıne sıkıyormuşsun sonra ilişki olunca sperm ile yumurtayı daha tez birleşmesini saglıyormus kayganlaştırıcı özelliği varmış kullanıp hamile kalan çok ama satısı şuanda yok Trendyoldan bakıyorum

Dün 36.9 du bugün 36.8 o kadar da fark yok bence anlamadım cidden çok değişik oldu bu ay. Kan vereceğim akşam
Canim kan vermekle uğraşma, bu süreç uzun bir süreç olabiliyor, aylar sürebiliyor, kan vererek yıpratma kendini. bir daha da erken gebelik testi yapma. .

Buradaki arkadaşlara hep söylüyorum, battan önce test yapmayalım, erken gebelik testi yapmayalım diye.

prefert aldım ben de bu ay

Ayy nolur bana da haber ver yaa

Canım rahim filmi çektirmişsin nasılsı çok ağrılı mı oldu anestiziyle mi yaptılar bilgilendirir misin bende çektirmeyi düşünüyorım da
Canim bu jel mucize değil.
Başka markalarınki de satılıyor.
500 kişi alıyorsa, 20 kişi hamile kalıp olumlu dönüş yapıyor, 20 kişi de insta sayfası için güzel bir reklam oluyor.

Canım çok teşekkür ederim düşüncelerin için tabiki incelerim bulunca mutlaka atarım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…