- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.141
Geçmiş olsun feyzacim ama üzülme sakın çünkü 2. Gün itibariyle yeni ay için beslenmeye başla olur mu dinlen bu süreçte kendini iyi hissettiren herşeyi yapKızlar ben elendım regl başladı nasip başka aylara artık
Bu ay ebru ceylanın ovulasyon dan ve jelden alacaktım ama jel yok dıyor kasım ortası gıbı gelecek dıyor o zaman yumurtlama kaçar alıp hamile kalanları bulup ucretlı bır sekılde istiyorum bakalım faydası olacakmıGeçmiş olsun feyzacim ama üzülme sakın çünkü 2. Gün itibariyle yeni ay için beslenmeye başla olur mu dinlen bu süreçte kendini iyi hissettiren herşeyi yap
Baika bir firmanınkşne baksan araştırsak yani sadece ona bağlama evet çok iyi bir olay kesinlikle katılıyorum ama başka firmalar ürünlerde olabilir bir bakalım ben yazarım sana ama testini al bence yürüyüş ve suyu yap mesela kırmızı pancar hergün tüket suyunu iç vs arısütü onu yapabilirsin d vitamini magnezyum yazdır doktora bunlarla başla bol bol su lütfen bir çok şey var etki eden hepsi bir parçası ve yapamadığım şey içinde bu yok bu nedenle olmazsa deme ben onu da çok yaptım hataydı bence odaklanmak güzel düşünmekte çok etkiliyorBu ay ebru ceylanın ovulasyon dan ve jelden alacaktım ama jel yok dıyor kasım ortası gıbı gelecek dıyor o zaman yumurtlama kaçar alıp hamile kalanları bulup ucretlı bır sekılde istiyorum bakalım faydası olacakmı
Onun YouTube videolarını izle yumurtlama masajı var onu yap adet okduysan adet masajıyla başla İnan çok etkiliBu ay ebru ceylanın ovulasyon dan ve jelden alacaktım ama jel yok dıyor kasım ortası gıbı gelecek dıyor o zaman yumurtlama kaçar alıp hamile kalanları bulup ucretlı bır sekılde istiyorum bakalım faydası olacakmı
Tamam canım çok teşekkür ederim ilgin için ben adet masajlarıyla başlayım başka jeller bulursan bana yaz o güzel kalbinden öpüyorum çok iyi yüreklisin keşke herkes senin gibi olsa içimi ferahlattınBaika bir firmanınkşne baksan araştırsak yani sadece ona bağlama evet çok iyi bir olay kesinlikle katılıyorum ama başka firmalar ürünlerde olabilir bir bakalım ben yazarım sana ama testini al bence yürüyüş ve suyu yap mesela kırmızı pancar hergün tüket suyunu iç vs arısütü onu yapabilirsin d vitamini magnezyum yazdır doktora bunlarla başla bol bol su lütfen bir çok şey var etki eden hepsi bir parçası ve yapamadığım şey içinde bu yok bu nedenle olmazsa deme ben onu da çok yaptım hataydı bence odaklanmak güzel düşünmekte çok etkiliyor
Aynen canım öyle maalesefAmin inşallah bakalım elimden geleni yapıyorum olduğu kadar artık dil nankör çalışmayınca kullanmayınca unutuyorsun
Ver kuzum olmadı peşine doktora git hemen ilaç al cunartesi özeller açık imkanım var iseDün 36.9 du bugün 36.8 o kadar da fark yok bence anlamadım cidden çok değişik oldu bu ay. Kan vereceğim akşam
Kızlar jel olayı ne açıklar mısınız uzak kaldım olayaTamam canım çok teşekkür ederim ilgin için ben adet masajlarıyla başlayım başka jeller bulursan bana yaz o güzel kalbinden öpüyorum çok iyi yüreklisin keşke herkes senin gibi olsa içimi ferahlattın
Inşallah. Bende regli oldum sanıp wcye koşuyorum ama beyazımsı akıntı var bugün böyle ıslak geçicek galibaBende %25. Diye biliyorum asılama için
Acıkcası daha tıp bebek için hazır değilim
Ben vajinal. Çmuayene 2 ay ocne atlattım üstüne simir ve hsg yaptırıdm. Ve artık güle eğlene gdiyorjm muayeneler kokrtugum için dedim :)
Asılama yaptırıcam ya şans vericem
Cunku sperm sorunu felan da yok biz de bakalım ins gerek kalmaz şnsss bu Ay hepimiz hamıleyizzzzzz
Senle birlikte yapacağız testGünaydın Ekin ayı topiğiiiiiiii
Catlama sonrası 3 cü gün
Nasılsınız
Ben iyiyim
Ara ara akıntılarım var
Genital bölgem de dün agrı vardı hafif de bi kez kaşık agrım oldj
Memeler de anlaamdım ama sızı gibi dün acıyordu sonra geçti oylr işte bekleemdeyim
Benim gibi beklemede planlar el kaldırsın
Bir jel varmiş ilişkiden önce onu kendıne sıkıyormuşsun sonra ilişki olunca sperm ile yumurtayı daha tez birleşmesini saglıyormus kayganlaştırıcı özelliği varmış kullanıp hamile kalan çok ama satısı şuanda yok Trendyoldan bakıyorumKızlar jel olayı ne açıklar mısınız uzak kaldım olaya
Canim kan vermekle uğraşma, bu süreç uzun bir süreç olabiliyor, aylar sürebiliyor, kan vererek yıpratma kendini. bir daha da erken gebelik testi yapma. .Dün 36.9 du bugün 36.8 o kadar da fark yok bence anlamadım cidden çok değişik oldu bu ay. Kan vereceğim akşam
prefert aldım ben de bu ayBir jel varmiş ilişkiden önce onu kendıne sıkıyormuşsun sonra ilişki olunca sperm ile yumurtayı daha tez birleşmesini saglıyormus kayganlaştırıcı özelliği varmış kullanıp hamile kalan çok ama satısı şuanda yok Trendyoldan bakıyorum
Nerden aldın acaba oda iyimi kiprefert aldım ben de bu ay
Ayy nolur bana da haber ver yaaBir jel varmiş ilişkiden önce onu kendıne sıkıyormuşsun sonra ilişki olunca sperm ile yumurtayı daha tez birleşmesini saglıyormus kayganlaştırıcı özelliği varmış kullanıp hamile kalan çok ama satısı şuanda yok Trendyoldan bakıyorum
Canim bu jel mucize değil.Canım rahim filmi çektirmişsin nasılsı çok ağrılı mı oldu anestiziyle mi yaptılar bilgilendirir misin bende çektirmeyi düşünüyorım da
Canım çok teşekkür ederim düşüncelerin içinTamam canım çok teşekkür ederim ilgin için ben adet masajlarıyla başlayım başka jeller bulursan bana yaz o güzel kalbinden öpüyorum çok iyi yüreklisin keşke herkes senin gibi olsa içimi ferahlattın
Trendyoodan aldık burda Bi bayan kullanmıştı ilkinde olumlu olmuştu denerim en azından dedimNerden aldın acaba oda iyimi ki
Şimdi baktım dönütleri çok iyi hamile kaldım yazan çokNerden aldın acaba oda iyimi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?