Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buna katılıyorum yaa bence erken gebelik bizi çok aldatıyor bi daha yapmayalım

Hic biseyi kafana takma. Biz seni cok seviyoruz ve burda olmandan cok mutluyuz hepimiz burda aileyiz. Dikkatli et kendine ve bebisine

Ayyy ciddi misin ya inş biliyor musun bugün hafif böyle bi başımda dönem gibi ama dönem de değil dengem bozuldu. Anlamadım inş vardır bana dua et canımmm. Ama ben testi çarşamba yaptım 9 gün vardı reglime. Şeninden mi öyle oldu :))

Evet bende çok erken öğrendim belli belirsiz sonra güm güm geldi çizgiler maşallah dilerim ki senin içinde böyle olur ama kendine dikkat et olmuş gelişip büyümesi sende şuan hormonlar vs herşeyin önemli yat yat dinlen hep baharatlardan uzaktır muz ananas vs hep uzak dur internetten bak ne yemek ne yememek lazım diye tamam mı

İnş canım benim de senin gibi olur. Test bozuk olmaz. Bende varya bilerek yapmadım. Gittim çarşamba lavaboya ben ovülasyon yapamıyorum hala 2. Yumurtlama var mı diye bakayım diye gittim birde ovülasyon testinin yanında hgc testi de vardı. Ya alayım nolacak zaten çıkmaz ki dedim. Yaptım geldim 5-6 dk olmuştu. Aldım ovülasyon testlerimi koyduğum kağıda koyayım dedim bi baktım testte gölgeli bir şey var elim ayağım titredi nasıl ya ben mi yanlış görüyorum test mi bozuk dedim korktum bi an. Test sahibine de sordum bekle biraz dedi bana. Haftaya yap tekrar bende dedim bekleyeyim bakalım. İnş benimde senin gibi olur bebişim içimdedir. Çarşamban beri ara ara kasık batmadı bel boşluğu ağrım var, pazartesi gününden beri de çok çok açık sarımtrak kokusuz kremsi akıntım var umarım gebeyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…