- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.161
Aah Almanca aaahAynen canım öyle maalesef
Evet şimdi baktım fiyatı bayagı varmışTrendyoodan aldık burda Bi bayan kullanmıştı ilkinde olumlu olmuştu denerim en azından dedim
Evet yazan çok ama fıayat bana yüksek geldiŞimdi baktım dönütleri çok iyi hamile kaldım yazan çok
Kız bir ayda testlere o kadar veriyoruz neredeyse oldu mu olacak mı diye diyeEvet yazan çok ama fıayat bana yüksek geldi
Buna katılıyorum yaa bence erken gebelik bizi çok aldatıyor bi daha yapmayalımCanim kan vermekle uğraşma, bu süreç uzun bir süreç olabiliyor, aylar sürebiliyor, kan vererek yıpratma kendini. bir daha da erken gebelik testi yapma. .
Buradaki arkadaşlara hep söylüyorum, battan önce test yapmayalım, erken gebelik testi yapmayalım diye.
evet pahalı yaEvet şimdi baktım fiyatı bayagı varmış
Haklısın ama bir anda okadar veremıyorum kendimi önce bir ayarlamam lazımKız bir ayda testlere o kadar veriyoruz neredeyse oldu mu olacak mı diye diye
Bende baktım şimdi kızlar bi kadında idrar yolu enfeksiyonu yapmış doktoru jelden dolayı olduğunu söylemiş aman dikkatli kullanın alacak olursanızHaklısın ama bir anda okadar veremıyorum kendimi önce bir ayarlamam lazım
Hic biseyi kafana takma. Biz seni cok seviyoruz ve burda olmandan cok mutluyuz hepimiz burda aileyiz. Dikkatli et kendine ve bebisineMinik iyi teyzoşu ama ben uykulu sürekli hep uyuyorum kurs zor vaktimi çok alıyor kendime zaman bulamıyorum şu sıra kaliteli vakit geçiremiyorum ama son ayın inşallah güzel biter bende rahat ederim onun dışında çok şükür iiyim sabah tadım yoktu tatsız bir olay yaşadım başka bir topicte ve acaip etkilendim üstelik etkilenmemek için çaba erdemde yok yani gebelik bu algılıyor sanki kramplar kramplar çok korktum kişiyide Allaha havale ettim neyse dedim artık Allah kalbindeki i versin onada ama yardımcı olmaktan korktum insanlara sabah gözümü kötü bir mesajla açtım.beyse bitti gitti şimdi iiyim şükür bir şey yok uykusuyuz hep işte kabızlık başladı mide ekşimesi yanmasıçekeceğiz bakalım gÜzel şeyler bunlar
Dikkat ediyorum özellikle bu nedenle daha dikkatli olmaya özen gösteriyorum.güzel olacak inşallahHic biseyi kafana takma. Biz seni cok seviyoruz ve burda olmandan cok mutluyuz hepimiz burda aileyiz. Dikkatli et kendine ve bebisine
Canım ben rahim filmini sormuştumCanim bu jel mucize değil.
Başka markalarınki de satılıyor.
500 kişi alıyorsa, 20 kişi hamile kalıp olumlu dönüş yapıyor, 20 kişi de insta sayfası için güzel bir reklam oluyor.
Yetisecekmiyim bakalim sana. Bata 10 gun varDikkat ediyorum özellikle bu nedenle daha dikkatli olmaya özen gösteriyorum.güzel olacak inşallah
Bilemezsiiiin olabilir bileeeeYetisecekmiyim bakalim sana. Bata 10 gun var
Aynen öyle yapacak bir şey yok Kasım güzel bir ay bence deNe diyelim canım hayırlısı inşallah kasımda aşk başkadır o zaman
Ayyy ciddi misinHımmm yok bence değil canım ben 9 gğn önce öğrendim demekki var ama çok yeni bugğn gitme kan vermeye o halde 3 gğn bekle ztn o giderek artar tutunmuşsa şuan tutunmaya çalışıyor hcg salgılamaya başlamışsın bu nedenle bendede çok erken oldu inşallah sağlıkla ilerler
Evet bende çok erken öğrendim belli belirsiz sonra güm güm geldi çizgiler maşallah dilerim ki senin içinde böyle olur ama kendine dikkat et olmuş gelişip büyümesi sende şuan hormonlar vs herşeyin önemli yat yat dinlen hep baharatlardan uzaktır muz ananas vs hep uzak dur internetten bak ne yemek ne yememek lazım diye tamam mıAyyy ciddi misinya inş biliyor musun bugün hafif böyle bi başımda dönem gibi ama dönem de değil dengem bozuldu. Anlamadım inş vardır bana dua et canımmm. Ama ben testi çarşamba yaptım 9 gün vardı reglime. Şeninden mi öyle oldu :))
İnş canım benim de senin gibi olur. Test bozuk olmaz. Bende varya bilerek yapmadım. Gittim çarşamba lavaboya ben ovülasyon yapamıyorum hala 2. Yumurtlama var mı diye bakayım diye gittim birde ovülasyon testinin yanında hgc testi de vardı. Ya alayım nolacak zaten çıkmaz ki dedim. Yaptım geldim 5-6 dk olmuştu. Aldım ovülasyon testlerimi koyduğum kağıda koyayım dedim bi baktım testte gölgeli bir şey var elim ayağım titredi nasıl ya ben mi yanlış görüyorum test mi bozuk dedim korktum bi an. Test sahibine de sordum bekle biraz dedi bana. Haftaya yap tekrar bende dedim bekleyeyim bakalım. İnş benimde senin gibi olur bebişim içimdedir. Çarşamban beri ara ara kasık batmadı bel boşluğu ağrım var, pazartesi gününden beri de çok çok açık sarımtrak kokusuz kremsi akıntım var umarım gebeyimdirEvet bende çok erken öğrendim belli belirsiz sonra güm güm geldi çizgiler maşallah dilerim ki senin içinde böyle olur ama kendine dikkat et olmuş gelişip büyümesi sende şuan hormonlar vs herşeyin önemli yat yat dinlen hep baharatlardan uzaktır muz ananas vs hep uzak dur internetten bak ne yemek ne yememek lazım diye tamam mı
Ay öyle yazmışsın ya regl oldjm gördüm ay olma olma inssssssInşallah. Bende regli oldum sanıp wcye koşuyorum ama beyazımsı akıntı var bugün böyle ıslak geçicek galiba
Ohooo cano salı catlama gördüm ondan sonra bıraktım kiiiiiiiSenle birlikte yapacağız test
Test yapmayı bıraktın mi, ben bugün yapmayacağım artik
Ay yok olmadım şükür ama korkuyorum daAy öyle yazmışsın ya regl oldjm gördüm ay olma olma inssssss
Hamılesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?