- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.181
Yemin ederim dün de ben öyleoldım kac kere tuvalete gittimAy yok olmadım şükür ama korkuyorum dabi akıntı bi kasık ağrısı sürekli wcye gidiyorum geliyorum inşallah hamileyizdir
Beklemek çok zormus. 21 ekime daha var bakalım. Belki yerleşiyor diye ağrılar oluyordur iyiye yoralım biz güzel düşünelim. Kremsi akıntı olup gebe olanlar var mı acaba onu da merak ediyorumYemin ederim dün de ben öyleoldım kac kere tuvalete gittim
Oylr oluyormus biliyo musun çoğu kısı öyle dıyoBeklemek çok zormus. 21 ekime daha var bakalım. Belki yerleşiyor diye ağrılar oluyordur iyiye yoralım biz güzel düşünelim. Kremsi akıntı olup gebe olanlar var mı acaba onu da merak ediyorum
Anestezili çekildim ben ağrım olmadı sonrasında antibiyotik kullandım ben keşke daha önce çektirseymişim ilk klomende sağdaki yumurtaya çalıştık tüp kapalıymış 2. De hem sağda hem solda gelişti ama o da olmadı aklında kalacağına hemen çektir kurtul benceCanım rahim filmi çektirmişsin nasılsı çok ağrılı mı oldu anestiziyle mi yaptılar bilgilendirir misin bende çektirmeyi düşünüyorım da
Canım bir yerde okumuştum böyle olunca ovülasyon testi gebelik olabiliyormuş kimi bayanlar ilk ovülasyon ile öğrenmişler ama ben yaşamadığım için tam bilmiyorum sadece okuduğumu aktardım belki bu şekilde öğrenen arkadaşlar vardırKızlar bana yardım eder misin lütfen gerçekten paikolojik olarak bu yumurtlamayı takip etmekten yoruldum adetim 2 gün geçti şimdi tekrar ovülasyon testi yaptım böyle çıkıyo
Yani bu ay için de gün aşırı ilişki önerdi sağ tüp kapalı olmasına rağmen ihtimalim varmış sağdaki yunurta sol ‘a geçebilir mi kiCanım. Bu ay olmaz ise bizde asılama yaptırıcaz
Oyyyyy hersey Allah dan kuzum bakmgör gıdel setler oalcakYani bu ay için de gün aşırı ilişki önerdi sağ tüp kapalı olmasına rağmen ihtimalim varmış sağdaki yunurta sol ‘a geçebilir mi ki
Ay inşallah. 1 yildir tüp bebek kliniklerinde sürünüyorum kendiliğinden olursa nasıl güzel olur. Normal adet olmayı bile unuttum o yüzden acaba adet belirtisimiydi diyorum. Şimdi doktoruma sordum bu arada ben tüp bebek kliniğinde çalışıyorum hemşire olarak. 7.de yumurta çatladı erken adet olurmuyum diye 14. Günde olursun dedi 7 gün öncesi böyle ağrılar da bilemiyorum normal miOylr oluyormus biliyo musun çoğu kısı öyle dıyo
Bu gebelik belirtisi değil canım.Beklemek çok zormus. 21 ekime daha var bakalım. Belki yerleşiyor diye ağrılar oluyordur iyiye yoralım biz güzel düşünelim. Kremsi akıntı olup gebe olanlar var mı acaba onu da merak ediyorum
Benim 2 gebeliğimde de beyaz kremsi akıntı oldu canım ama 2sinide sonlandırmak zorunda kaldık çünkü bebeklerde genetik rahatsızlık vardıBeklemek çok zormus. 21 ekime daha var bakalım. Belki yerleşiyor diye ağrılar oluyordur iyiye yoralım biz güzel düşünelim. Kremsi akıntı olup gebe olanlar var mı acaba onu da merak ediyorum
Evet 14 gğn sonra adet olunurAy inşallah. 1 yildir tüp bebek kliniklerinde sürünüyorum kendiliğinden olursa nasıl güzel olur. Normal adet olmayı bile unuttum o yüzden acaba adet belirtisimiydi diyorum. Şimdi doktoruma sordum bu arada ben tüp bebek kliniğinde çalışıyorum hemşire olarak. 7.de yumurta çatladı erken adet olurmuyum diye 14. Günde olursun dedi 7 gün öncesi böyle ağrılar da bilemiyorum normal mi
Canim normal gebelik testi varsa onu yap.Kızlar bana yardım eder misin lütfen gerçekten paikolojik olarak bu yumurtlamayı takip etmekten yoruldum adetim 2 gün geçti şimdi tekrar ovülasyon testi yaptım böyle çıkıyo
Aaaa ne bilelim böyle olup gebe olanlar varmışBu gebelik belirtisi değil canım.
Gebelik testi yapsana, gebelik varsa ovulasyon böyle çıkabiliyormuşKızlar bana yardım eder misin lütfen gerçekten paikolojik olarak bu yumurtlamayı takip etmekten yoruldum adetim 2 gün geçti şimdi tekrar ovülasyon testi yaptım böyle çıkıyo
Hiç sorma yanımda doktorum saolsun. Sorularınız varsa sorarızEvet 14 gğn sonra adet olunur
11 12 de biz ondan test yapıyoruz vayyyyy çalıştığın yere bakcok iyi kız
Asılama da varmı sizde kuzumHiç sorma yanımda doktorum saolsun. Sorularınız varsa sorarız
Benim 2 gebeliğimde de ilk belirtimdi.Beklemek çok zormus. 21 ekime daha var bakalım. Belki yerleşiyor diye ağrılar oluyordur iyiye yoralım biz güzel düşünelim. Kremsi akıntı olup gebe olanlar var mı acaba onu da merak ediyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bidakine sağlıklı olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın amin.Benim 2 gebeliğimde de beyaz kremsi akıntı oldu canım ama 2sinide sonlandırmak zorunda kaldık çünkü bebeklerde genetik rahatsızlık vardı
Sonrala doğru çok anlayamadım ama teşekkür ederimOyyyyy hersey Allah dan kuzum bakmgör gıdel setler oalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?