Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana yardım eder misin lütfen gerçekten paikolojik olarak bu yumurtlamayı takip etmekten yoruldum adetim 2 gün geçti şimdi tekrar ovülasyon testi yaptım böyle çıkıyo

Eklentiler

• 01E5F03C-0370-442B-9E76-2B0F7A2DC712.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 38
Beklemek çok zormus. 21 ekime daha var bakalım. Belki yerleşiyor diye ağrılar oluyordur iyiye yoralım biz güzel düşünelim. Kremsi akıntı olup gebe olanlar var mı acaba onu da merak ediyorum
Oylr oluyormus biliyo musun çoğu kısı öyle dıyo

Canım rahim filmi çektirmişsin nasılsı çok ağrılı mı oldu anestiziyle mi yaptılar bilgilendirir misin bende çektirmeyi düşünüyorım da
Anestezili çekildim ben ağrım olmadı sonrasında antibiyotik kullandım ben keşke daha önce çektirseymişim ilk klomende sağdaki yumurtaya çalıştık tüp kapalıymış 2. De hem sağda hem solda gelişti ama o da olmadı aklında kalacağına hemen çektir kurtul bence

Kızlar bana yardım eder misin lütfen gerçekten paikolojik olarak bu yumurtlamayı takip etmekten yoruldum adetim 2 gün geçti şimdi tekrar ovülasyon testi yaptım böyle çıkıyo
Canım bir yerde okumuştum böyle olunca ovülasyon testi gebelik olabiliyormuş kimi bayanlar ilk ovülasyon ile öğrenmişler ama ben yaşamadığım için tam bilmiyorum sadece okuduğumu aktardım belki bu şekilde öğrenen arkadaşlar vardır

Oylr oluyormus biliyo musun çoğu kısı öyle dıyo
Ay inşallah. 1 yildir tüp bebek kliniklerinde sürünüyorum kendiliğinden olursa nasıl güzel olur. Normal adet olmayı bile unuttum o yüzden acaba adet belirtisimiydi diyorum. Şimdi doktoruma sordum bu arada ben tüp bebek kliniğinde çalışıyorum hemşire olarak. 7.de yumurta çatladı erken adet olurmuyum diye 14. Günde olursun dedi 7 gün öncesi böyle ağrılar da bilemiyorum normal mi

Beklemek çok zormus. 21 ekime daha var bakalım. Belki yerleşiyor diye ağrılar oluyordur iyiye yoralım biz güzel düşünelim. Kremsi akıntı olup gebe olanlar var mı acaba onu da merak ediyorum
Benim 2 gebeliğimde de beyaz kremsi akıntı oldu canım ama 2sinide sonlandırmak zorunda kaldık çünkü bebeklerde genetik rahatsızlık vardı

Evet 14 gğn sonra adet olunur
11 12 de biz ondan test yapıyoruz vayyyyy çalıştığın yere bak cok iyi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…