Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok işte benim doktorum yapmıyor %18 başarı şansı var. Hastaya yazık parasına da emeğine de diyor. Ama illa aşılama denemek isteyene devlette yaptırın diyor. Özeller pahalı malum
Bana da 5 6 arası dedi
Ben yaptırıcam ya bi kez
Biz umutluyuz doktor bizden umutlu bide doktor da cok omemliymıs benım doktorum cok başarılı
Dua bismıllah ile tedaviye başlıyor
Biraz gecen hafta kafamı karıştırsa da seviyorımm doktorumu

Öyle doktor ile anlaşmak önemli. Benim hem patronum hem doktorum. Ama uyguladığı teknikler hoşuma gidiyor. K ac kez acıbadem de uğraştık bir yumurta bile çıkmazken bu doktor ile 1 kez döllenme oldu ilk kez de 3 yumurtam gelişti. Amh 0.02 buarada benim

Hadi yA e süper Allah bak karışma doktorunu çıkartmış o kadar sanslısın kı
Ben senınn adına cidden cok sevindim
Benım amh cok garip söylesem kı sana bilemedşmn
Gülersin He valla bak
1.24 dü 0.92 oldu
Agustos sonuntest de tahmınn et kac cıktı

Bende korkuyorum canım çok ağrılı diyolar ya ne kdar sürdü peki işlem

Canim normal gebelik testi varsa onu yap.
Bundan birşey anlaşılmaz.

Gebelik testi yapsana, gebelik varsa ovulasyon böyle çıkabiliyormuş
Yaptım kızlar evde kaset gebelik testi vardı onu yaptım ama onda hiç bişey çıkmadı belim ağrıyo bide kasıklarıma ağrı giriyor acaba adet mi olucam anlamıyorum bugün hiç kalmadım resmen yerimden eğer gebelik varsa dikkat edeyim diye ama testte negatif çıktı

K ac oldu merak ettim. Benimde bu ay 3 yumurta olunca amh baktirsam kesin yüksek çıkar dedim yani. :)

Kaç günde bir adet oluyorsun. Adet döneminde yumurtluyor olabilir misin acaba çünkü bazı kişilerde öyle oluyor ve sadece adet döneminde gebe kalabiliyorlar.

Maşallah hep öyle çıksın 1in altı over yetmezlik zaten
Doktor bu ay bende yumurtlama görmedi sonra kızlarla burda ovualsyonn yaptık ve haftasonu koyulsr çıktı yaptım değerlendırıdm
Bakalım ne olacak iştr dedigim gibi elimizden ne gelirse yaptık vitmsınelr ovualsyonn yumurta komtrllleri felann filan

Kuzum şerit test erken gebelik testinden daha güvenilir. Kan verme şansın var mı yakın zamanda

Son düzenleme:
Ya evet vitaminler bizden de eksik olmuyor. Eşim de alıyor vitamin ve her gün kullanıyoruz. Benim şansım burda her hafta muayene olmam. Opuya gidecekken yumurtanın çatlaması da vardır bir hayır dedim. O gün baktık yumurta yok koştur koştur eve gittim eşimi cagirdim değerlendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…