- 1 Ekim 2018
- 1.200
- 773
- 123
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.201
Amin canım, cümlemize inşallahHakkında hayırlısı olsun canım. Bidakine sağlıklı olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın amin.
Cok guzel şeyler olacak dedim :)Sonrala doğru çok anlayamadım ama teşekkür ederim
Yok işte benim doktorum yapmıyor %18 başarı şansı var. Hastaya yazık parasına da emeğine de diyor. Ama illa aşılama denemek isteyene devlette yaptırın diyor. Özeller pahalı malumAsılama da varmı sizde kuzum
Bana da 5 6 arası dediYok işte benim doktorum yapmıyor %18 başarı şansı var. Hastaya yazık parasına da emeğine de diyor. Ama illa aşılama denemek isteyene devlette yaptırın diyor. Özeller pahalı malum
Öyle doktor ile anlaşmak önemli. Benim hem patronum hem doktorum. Ama uyguladığı teknikler hoşuma gidiyor. K ac kez acıbadem de uğraştık bir yumurta bile çıkmazken bu doktor ile 1 kez döllenme oldu ilk kez de 3 yumurtam gelişti. Amh 0.02 buarada benimBana da 5 6 arası dedi
Ben yaptırıcam ya bi kez
Biz umutluyuz doktor bizden umutlu bide doktor da cok omemliymıs benım doktorum cok başarılı
Dua bismıllah ile tedaviye başlıyor
Biraz gecen hafta kafamı karıştırsa da seviyorımm doktorumu
Hadi yA e süper Allah bak karışma doktorunu çıkartmış o kadar sanslısın kıÖyle doktor ile anlaşmak önemli. Benim hem patronum hem doktorum. Ama uyguladığı teknikler hoşuma gidiyor. K ac kez acıbadem de uğraştık bir yumurta bile çıkmazken bu doktor ile 1 kez döllenme oldu ilk kez de 3 yumurtam gelişti. Amh 0.02 buarada benim
Bende korkuyorum canım çok ağrılı diyolar ya ne kdar sürdü peki işlemAnestezili çekildim ben ağrım olmadı sonrasında antibiyotik kullandım ben keşke daha önce çektirseymişim ilk klomende sağdaki yumurtaya çalıştık tüp kapalıymış 2. De hem sağda hem solda gelişti ama o da olmadı aklında kalacağına hemen çektir kurtul bence
Canım bir yerde okumuştum böyle olunca ovülasyon testi gebelik olabiliyormuş kimi bayanlar ilk ovülasyon ile öğrenmişler ama ben yaşamadığım için tam bilmiyorum sadece okuduğumu aktardım belki bu şekilde öğrenen arkadaşlar vardır
Canim normal gebelik testi varsa onu yap.
Bundan birşey anlaşılmaz.
Yaptım kızlar evde kaset gebelik testi vardı onu yaptım ama onda hiç bişey çıkmadı belim ağrıyo bide kasıklarıma ağrı giriyor acaba adet mi olucam anlamıyorum bugün hiç kalmadım resmen yerimden eğer gebelik varsa dikkat edeyim diye ama testte negatif çıktıGebelik testi yapsana, gebelik varsa ovulasyon böyle çıkabiliyormuş
K ac oldu merak ettim. Benimde bu ay 3 yumurta olunca amh baktirsam kesin yüksek çıkar dedim yani. :)Hadi yA e süper Allah bak karışma doktorunu çıkartmış o kadar sanslısın kı
Ben senınn adına cidden cok sevindim
Benım amh cok garip söylesem kı sana bilemedşmn
Gülersin He valla bak
1.24 dü 0.92 oldu
Agustos sonuntest de tahmınn et kac cıktı
Kuzu 2.11 çıktı ya saka gibiK ac oldu merak ettim. Benimde bu ay 3 yumurta olunca amh baktirsam kesin yüksek çıkar dedim yani. :)
Kaç günde bir adet oluyorsun. Adet döneminde yumurtluyor olabilir misin acaba çünkü bazı kişilerde öyle oluyor ve sadece adet döneminde gebe kalabiliyorlar.Bende korkuyorum canım çok ağrılı diyolar ya ne kdar sürdü peki işlem
Yaptım kızlar evde kaset gebelik testi vardı onu yaptım ama onda hiç bişey çıkmadı belim ağrıyo bide kasıklarıma ağrı giriyor acaba adet mi olucam anlamıyorum bugün hiç kalmadım resmen yerimden eğer gebelik varsa dikkat edeyim diye ama testte negatif çıktı.
Maşallah hep öyle çıksın 1in altı over yetmezlik zatenKuzu 2.11 çıktı ya saka gibi
Bende polikistik over var canım adetlerim düzensiz oluyor genelde ama en göe 35-38 günde oluyorum adetKaç günde bir adet oluyorsun. Adet döneminde yumurtluyor olabilir misin acaba çünkü bazı kişilerde öyle oluyor ve sadece adet döneminde gebe kalabiliyorlar.
O zaman bence adet döneminde de yumurtlama takibi yapmalısınBende polikistik over var canım adetlerim düzensiz oluyor genelde ama en göe 35-38 günde oluyorum adet
Doktor bu ay bende yumurtlama görmedi sonra kızlarla burda ovualsyonn yaptık ve haftasonu koyulsr çıktı yaptım değerlendırıdmMaşallah hep öyle çıksın 1in altı over yetmezlik zaten
İşte pazartesi günüde yapmıştım o zaman daha koyuydu ikinci çizgi eğer bı hafta yumurtlama dönemimse o zaman gebelik testinde çıkmaması normal dimiO zaman bence adet döneminde de yumurtlama takibi yapmalısın
Kuzum şerit test erken gebelik testinden daha güvenilir. Kan verme şansın var mı yakın zamandaİnş canım benim de senin gibi olur. Test bozuk olmaz. Bende varya bilerek yapmadım. Gittim çarşamba lavaboya ben ovülasyon yapamıyorum hala 2. Yumurtlama var mı diye bakayım diye gittim birde ovülasyon testinin yanında hgc testi de vardı. Ya alayım nolacak zaten çıkmaz ki dedim. Yaptım geldim 5-6 dk olmuştu. Aldım ovülasyon testlerimi koyduğum kağıda koyayım dedim bi baktım testte gölgeli bir şey var elim ayağım titredi nasıl ya ben mi yanlış görüyorum test mi bozuk dedim korktum bi an. Test sahibine de sordum bekle biraz dedi bana. Haftaya yap tekrar bende dedim bekleyeyim bakalım. İnş benimde senin gibi olur bebişim içimdedir. Çarşamban beri ara ara kasık batmadı bel boşluğu ağrım var, pazartesi gününden beri de çok çok açık sarımtrak kokusuz kremsi akıntım var umarım gebeyimdir
Evet canım normal, şüpheli ilişkiden en az 10 gün geçmesi lazımİşte pazartesi günüde yapmıştım o zaman daha koyuydu ikinci çizgi eğer bı hafta yumurtlama dönemimse o zaman gebelik testinde çıkmaması normal dimi
Canım benim gebeliğimde haldır haldır şeffaf akıntım vardı. Gerçi bende sürekli akıntılar oluyor ama gebelikte aşırı artmıştıBu gebelik belirtisi değil canım.
Ya evet vitaminler bizden de eksik olmuyor. Eşim de alıyor vitamin ve her gün kullanıyoruz. Benim şansım burda her hafta muayene olmam. Opuya gidecekken yumurtanın çatlaması da vardır bir hayır dedim. O gün baktık yumurta yok koştur koştur eve gittim eşimi cagirdim değerlendirdimDoktor bu ay bende yumurtlama görmedi sonra kızlarla burda ovualsyonn yaptık ve haftasonu koyulsr çıktı yaptım değerlendırıdm
Bakalım ne olacak iştr dedigim gibi elimizden ne gelirse yaptık vitmsınelr ovualsyonn yumurta komtrllleri felann filan
Sağol canım Allah razı olsun bilgilendirdiğin içinEvet canım normal, şüpheli ilişkiden en az 10 gün geçmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?