Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gün kimse test yapmadı mı? Elinde erken gebelik testi olanlar bat 20 Ekim olsa bile çıkar (geç döllenme olmadığı takdirde)

Ya evet var ya o cok iyi sureklı komtorl altındasın
Valla keske bende öyle olsam kız
sen doktorunu dinle ne guzel bak bi doktorun var patronun. Bide valla cok iyi ben doktora gitmek içm bile kac saat yollar cekıyorjm işten ızın alıp

Yani her bu akıntıyı gören gebe değil. Belirtiler çok kişiden kişiye değişiyor.
Haklısın canım belirtilere hiç takılmamak lazım. Çünkü çok yanıltıcı oluyor. Adet ve yumurtlama belirtilerine de benziyor zaten. O yüzden sabredip test yapmak en güzeli

Canim amh neyi gösteriyor ?
Benim diğer hormon tahlilleri yapıldı normal çıktı. Doktor bir de amh var ama burada yapılmıyor dedi.
Diğer hormonlar normal çıkınca amh değeri farklı olabiliyor mu ?
Ben doğuda merkeze uzak bir ilçede yaşıyorum, bizim ilçede amh a bakilmiyormus

Şansıma gerçekten. Buraya ilk geldim burdaki arkadaş direk dedi ki senin şifan burdan olacak.

Amh yumurtalık kapasitesini gösteren bir hormon. Tabiki tek başına bir gösterge değil ama %65 70 sonuca bağlıyor.

Kizlar aldiginiz vitaminlerin hic yan etkisini gordunuz mu? Hasta degilim ama bi bas donmesi var midemde garip magnezyum kalsiyum d3 ve k2 iciyorum bide folik asit. Acaba bunlar mi yapiyo kullananiniz var mi?

Ginnys bende birde kansızlık var gebelige engelmi biliyormusun 9.6 faln cıkmıstı kan hapı verdi ama fazla kullanmadım
Canım ilacını kullan niye kullanmıyorsun. Gebelik oluşması önemli tabi ama o gebeliğin de en sağlıklı şekilde olması lazım

Ginnys bende birde kansızlık var gebelige engelmi biliyormusun 9.6 faln cıkmıstı kan hapı verdi ama fazla kullanmadım
Kan haplarınızı sabah ac karna c vitamini ile ornegin limonlu su vs. Gibi şeylerde içerseniz etki eder. Ben hap yerine kırmızı pancar tozu ile depolarımı doldurdum ferritin demir kan hepsi yükseldi şükür.

Amh yumurtalık kapasitesini gösteren bir hormon. Tabiki tek başına bir gösterge değil ama %65 70 sonuca bağlıyor.
5 aydır gebelik olmadı bende canim.
7 yaşında bir kızım var.
Diğer hormon testleri normal çıktı.
Sence büyük bir şehre gidip bu testi yaptırmalı mıyım

Adı ne canım bende aldım da ilk defa kullanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…