- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.241
Gerçekten miiii ayyy inş yaKuzum şerit test erken gebelik testinden daha güvenilir. Kan verme şansın var mı yakın zamanda
En azından sağlıklı besleniyoruzBen. Cok değilde gene iyiym ama hadi yA sigara demek cok iyi kuzum
Aynen ama iyi ki sıgara bırakmışsın cok su ıcmemız lazım bideEn azından sağlıklı besleniyoruz
Suyunu kaynat iç karaciğer dostu üstelik kan yapıyor kendini bulamazsan İnstgram da pancar kvass yaz turşu suyu gibi tadı şahane ekşi seviyorsan oda olur düzenli iç toplarsın canımTamam canım sağol
Bir kez gittim doktora o da karından baktı herhangi bir kist göremedi.Vajinal ultrasonda ne kadar folikul görünüyor. Oda önemli.
Sen keseyi gördünmü canımBenimde 4 eylül
Çok haklısın bu 3 yumurtanın çıktığı dönem deli gibi susadım ömrümde öyle su içmemiştimAynen ama iyi ki sıgara bırakmışsın cok su ıcmemız lazım bide
Vajinal usg işte ve sağlı sollu kaç folikulum görünüyor diye sor.Bir kez gittim doktora o da karından baktı herhangi bir kist göremedi.
Bende normalde pko vardi evlenmeden önce Dr a gittiğimde . Ama adet dongulerimi etkilemiyor, kilo sorunum yok. Dr pko goremedi. Sağlıklı besleniyorum, karbonhidrat az tuketiyirum.
Bundan sonra Dr a gittiğimde vajinal ultrason mi isteyeyim canim ?
Tabiki her fikir düşünülmeye ve değerlendirmeye değerKızlarrr size bir bilgiyle geldimbakalım ne kadar doğru
Bir kez gittim doktora o da karından baktı herhangi bir kist göremedi.
Bende normalde pko vardi evlenmeden önce Dr a gittiğimde . Ama adet dongulerimi etkilemiyor, kilo sorunum yok. Dr pko goremedi. Sağlıklı besleniyorum, karbonhidrat az tuketiyirum.
Bundan sonra Dr a gittiğimde vajinal ultrason mi isteyeyim canim ?
Yumurtalar oksijen alıyormuş doktorum cok su ıcmen lazım demişti banaÇok haklısın bu 3 yumurtanın çıktığı dönem deli gibi susadım ömrümde öyle su içmemiştim
Kırmızı pancar tozunu nerden alabilirimKan haplarınızı sabah ac karna c vitamini ile ornegin limonlu su vs. Gibi şeylerde içerseniz etki eder. Ben hap yerine kırmızı pancar tozu ile depolarımı doldurdum ferritin demir kan hepsi yükseldi şükür.
Evet canım yumurtlama
Kesinlikle sevgi evrenin başında o nedenle çok önemli.arkadaşımın yazısını okumadım henüz ama tahminimce bahsedilen enerjiler.konu enerji olunca mutlaka etkileri vardır inanışlar enerjisi üzerimize çeker örneğin; dua güzel sözle içeren düşünceler suda bir titreşim enerji yaratır o duyu içince iyi hissederiz.tabi eşyalar ve şeklller ile alakalı bilgim yok zamanında reiki hakkında enerjiler hakkknda da çok kitap okudum ama malesef henüz yorumlayabilecek kadar bilgim yok.güzel olan sevmekTabiki her fikir düşünülmeye ve değerlendirmeye değerfakat ben bu tarz bilgilerin insan zihnini boşa yorduğunu ve strese soktuğunu düşünüyorum, şimdi tutup evimizi inceleyeceğiz gereksiz yere strese gireceğiz.
İnsanı en güzel şekilde yaradan Allah, bize bu kadar önem vermişken yeni bir canın oluşumunu bu tarz şeylere bağlayacağını düşünmüyorum.
Elbette her şey canlı ve enerjisi var ve bizi etkiliyor. Ama yine bununda bizim ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Evimiz kare olmuş daire olmuş içinde mutlu ve huzurluysak gerisi fısss, ha ama evimizin hiç bir yerinde boşluk yok, en kare ev ama mutlu ve huzurlu değilsek her şey daha çok üstümüze geliyor gibi olur hiçbir şeyden keyif almayız.
SanırımGinnys yazmıştı olumlu düşünelim ki güzel enerjimiz yumurtamıza yansısın. Ne güzel ve doğru bir düşünce demiştim. Biz sadece rahme düşünce bebek heyecanına kapılıyoruz ama her yumurta ve her sperm bir çocuk demek aslında...
Yumurtlamışsın canım ama havuç yeme bekle eğer ki devam eder de 2 gün daha çatlamazsa ozmana yeriz yada daha da büyürse sen at ben anlarım sana dönerim ztn endişe etme sakin sakin bügün yarın ve ertesi gün değerlendir olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?