Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm uyutmayacak kadar kötü diyorsun doktora git bakalım bugün bize de haber ver. Allah yardımcın olsun
Dr gittim canım reglinin 2 ve 3 günü daha iyi oluyor ultrason diye 2 günü gittim çok şükür kist vs bir sıkıntı yok fakat hormon testide istedi onlarinda sonuçlarına göre bakacak onlarda da umarım büyük bir sorun çıkmaz hayırlısı olsun ama cok agri çektiğimi gördü serum filan yapalım dedi ben bi kac aydir hep böyleyim dedim bakalım sonuçları bekliyoruz artik

ben inanıyorum ama şöyle şimdi böyle dedi diye evi değiştirecek halim yok yada tamamen gebeliği yada başka olumsuz şeyleri buna da bağlamam haklısın diyelim ev dediği gibi ama içinde huzur yoksa bunu neye bağlicaz ben böyle yapın diye bunları paylaşmadım benimki eğlence olsun daha önce de böyle farklı bilgiler paylaşmıştım mesela eskiden hamilelik testi yokmuş buğdaya işerlermiş o filizlenirse bebiş varmış gibi ve heppp inanırım her güzel şey en kötü olaya bile pozitif yaklaşmamızla başlar

Kızlarrr size bir bilgiyle geldim bakalım ne kadar doğru
Şimdi güzel bir bilgi ama feng shu var evet ama mesela benim inanmışım yok buna.. işte tam bu nedenle etkisi olmuyor benim üzerimde ama diyelim ki öenemsiyorım himmm şu oldu bu tuttu bunu buna göre yapayım dedim yine inanamak nedeniyle oluyor doğruluyor.çok net anlatamasamda temeli neyi inanırsan onu yaşarsın felsefesinden mütevellit onlarda denge eşyalar İle de oluyor.

Tabi ki öyle neye inanırsak o olur. Yani bizde mesela kara kedi görsek a kesin kötü bişey olacak deriz ve gerçekten de olur öyle değil mi
Bunlarda dediğin gibi eşya ile denge oluşturuyorlar.
Sonuç ne olura olsun evrene pozitif mesajlar vermeliyiz

Çok şükür kuzum ya sevindim kist olmamasına. Hormonlarla ilgili olabiliyor mu ağrı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazsın bakalım. Benim de evlenmeden önce ağrılı geçerdi ağrı kesici alırdım sürekli çok şükür kalmadı şimdi

Kızlar ovülasyon testi yanılmış olabilir mi ya. Dünden beri ağrım ve baya akıntım var. Sanki şimdi yumurtluyor gibiyim ama ovü testim bayaa silik oldu artık

Evet işte hepsi bir büyün inançlar İle alakalı

Kızlar ovülasyon testi yanılmış olabilir mi ya. Dünden beri ağrım ve baya akıntım var. Sanki şimdi yumurtluyor gibiyim ama ovü testim bayaa silik oldu artık
Canim benim hiçbir zaman akıntım ile ovulasyon testinin pozitifliği bir arada olmadı.

O şeffaf akıntı yumurtlamanın net belirtisi değil bence. Sen yine de değerlendir bugünü yarini

Ben cilt tedavisinde roaccutane kullandim üzerine birde dogum kontrol hapları ondan sonra boyle oldu bu bahsettiklerimde biraz ağır ilaçlar belki bu yüzden mi bilmiyorum dr anlattim dr pek konuşmadı zaten ultrasindan sonra bile ben sordum bi sıkıntı varmi diye bakalim testlerden sonra bisey diyecekmi ama agrin çok sanırım serum yapalım dedi halimden mi anladi bilmiyorum

Canim benim hiçbir zaman akıntım ile ovulasyon testinin pozitifliği bir arada olmadı.

O şeffaf akıntı yumurtlamanın net belirtisi değil bence. Sen yine de değerlendir bugünü yarini
Akıntı hep olurdu bende o yüzden yumurtlamayı akıntıyla ben de anlayamıyorum. Ama bu kez baya ıslak oluyor çok rahatsız etti. Daha da dün yaptım her gün yapmak hiç tarzım değil canım istemiyor valla yalan yok

Canim çok şükür kist vs birsey cikmadi ultrasonda birde hormonlara bakılacak ama benimde çok agrim oldu yani dayanılmaz derecedeydi çok korktum zaten hemen dr gittim ki ben alttan ultrosondan çok korkuyorum ona ragmen durdum yeterki bi baksin bu neyin agirisi diye

Tamamdır değerlendireceğim çok teşekkürler devamını da atarım

Canim roaccutane bende kullandım.
2 sene doğum kontrol hapı kullandım.
Doğum kontrol hapini bıraktığım ay hamile kaldım elhamdülillah, bir kızım var.

Yani bunlara kendini şartlandırma, hormonlara etki etmez. Zaten roaccutane kullandığimda doktor 2 haftada bir tahlil yapıyordu.

Gecen yıl konunu görmüştüm. Tüp bebeğe gitseydin belki de bebeğini kucağına almaya sayılı gunlerin kalmıştı. Vakit kaybetmeyin derim. Ben de anksiyete hastasıyım .ama başladım
Bende anlsiyete hastasıyım tüp bebekten dolayı oldu ve transfer olcam ocak ayında nasıl durcam 10 gun hiç bilmiyorum askıya almak istedım ama dediğin gibi vakit kaybediliyo canım o yuzden başlım dedım. Streste bebegın tutunmasını etkılıyormuş bi yandanda dıyorum anksiyete hastaları doğurmuyo mu doğuruyo, anksiyete hastasıysanız bebek olmaz dıye bişey yok. Stresime ragmen tutunur belki Allahım ol derse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…