- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.261
Dr gittim canım reglinin 2 ve 3 günü daha iyi oluyor ultrason diye 2 günü gittim çok şükür kist vs bir sıkıntı yok fakat hormon testide istedi onlarinda sonuçlarına göre bakacak onlarda da umarım büyük bir sorun çıkmaz hayırlısı olsun ama cok agri çektiğimi gördü serum filan yapalım dedi ben bi kac aydir hep böyleyim dedim bakalım sonuçları bekliyoruz artikGeçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm uyutmayacak kadar kötü diyorsundoktora git bakalım bugün bize de haber ver. Allah yardımcın olsun
ben inanıyorum ama şöyle şimdi böyle dedi diye evi değiştirecek halim yok yada tamamen gebeliği yada başka olumsuz şeyleri buna da bağlamamTabiki her fikir düşünülmeye ve değerlendirmeye değerfakat ben bu tarz bilgilerin insan zihnini boşa yorduğunu ve strese soktuğunu düşünüyorum, şimdi tutup evimizi inceleyeceğiz gereksiz yere strese gireceğiz.
İnsanı en güzel şekilde yaradan Allah, bize bu kadar önem vermişken yeni bir canın oluşumunu bu tarz şeylere bağlayacağını düşünmüyorum.
Elbette her şey canlı ve enerjisi var ve bizi etkiliyor. Ama yine bununda bizim ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Evimiz kare olmuş daire olmuş içinde mutlu ve huzurluysak gerisi fısss, ha ama evimizin hiç bir yerinde boşluk yok, en kare ev ama mutlu ve huzurlu değilsek her şey daha çok üstümüze geliyor gibi olur hiçbir şeyden keyif almayız.
SanırımGinnys yazmıştı olumlu düşünelim ki güzel enerjimiz yumurtamıza yansısın. Ne güzel ve doğru bir düşünce demiştim. Biz sadece rahme düşünce bebek heyecanına kapılıyoruz ama her yumurta ve her sperm bir çocuk demek aslında...
Şimdi güzel bir bilgi ama feng shu var evet ama mesela benim inanmışım yok buna.. işte tam bu nedenle etkisi olmuyor benim üzerimde ama diyelim ki öenemsiyorım himmm şu oldu bu tuttu bunu buna göre yapayım dedim yine inanamak nedeniyle oluyor doğruluyor.çok net anlatamasamda temeli neyi inanırsan onu yaşarsın felsefesinden mütevellit onlarda denge eşyalar İle de oluyor.Kızlarrr size bir bilgiyle geldimbakalım ne kadar doğru
Keşke bende içmesemAynen son 1 yıldır sigarayı bıraktım glüten bıraktım doğal beslenmeye çalışıyorum. Vs. Çok dikkat ediyorum.
Yani hassiyet oranı daha düşük olduğu için pozitif gösterdiğinde beta değeri yükselmiş oluyor. Arkadaşlar daha iyi biliyor olabilir tabi ben böyle biliyorumGerçekten miiii ayyy inş ya
Tabi ki öyle neye inanırsak o olur. Yani bizde mesela kara kedi görsek a kesin kötü bişey olacak deriz ve gerçekten de olur öyle değil miŞimdi güzel bir bilgi ama feng shu var evet ama mesela benim inanmışım yok buna.. işte tam bu nedenle etkisi olmuyor benim üzerimde ama diyelim ki öenemsiyorım himmm şu oldu bu tuttu bunu buna göre yapayım dedim yine inanamak nedeniyle oluyor doğruluyor.çok net anlatamasamda temeli neyi inanırsan onu yaşarsın felsefesinden mütevellit onlarda denge eşyalar İle de oluyor.
Çok şükür kuzum ya sevindim kist olmamasına. Hormonlarla ilgili olabiliyor mu ağrı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazsın bakalım. Benim de evlenmeden önce ağrılı geçerdi ağrı kesici alırdım sürekli çok şükür kalmadı şimdiDr gittim canım reglinin 2 ve 3 günü daha iyi oluyor ultrason diye 2 günü gittim çok şükür kist vs bir sıkıntı yok fakat hormon testide istedi onlarinda sonuçlarına göre bakacak onlarda da umarım büyük bir sorun çıkmaz hayırlısı olsun ama cok agri çektiğimi gördü serum filan yapalım dedi ben bi kac aydir hep böyleyim dedim bakalım sonuçları bekliyoruz artik
Çok doğu sayılmaz aslında k.maras. .Safransari bende doğudayım canım zaten ondan doktorlar hastaneler her şey sıkıntılı yaa Rabbim nasip etsin İnşAllah hangi şehirdesin
Ağzın bal yesin canımYani hassiyet oranı daha düşük olduğu için pozitif gösterdiğinde beta değeri yükselmiş oluyor. Arkadaşlar daha iyi biliyor olabilir tabi ben böyle biliyorum
Evet işte hepsi bir büyün inançlar İle alakalıTabi ki öyle neye inanırsak o olur. Yani bizde mesela kara kedi görsek a kesin kötü bişey olacak deriz ve gerçekten de olur öyle değil mi
Bunlarda dediğin gibi eşya ile denge oluşturuyorlar.
Sonuç ne olura olsun evrene pozitif mesajlar vermeliyiz
Canim benim hiçbir zaman akıntım ile ovulasyon testinin pozitifliği bir arada olmadı.Kızlar ovülasyon testi yanılmış olabilir mi ya. Dünden beri ağrım ve baya akıntım var. Sanki şimdi yumurtluyor gibiyim ama ovü testim bayaa silik oldu artık
Ben cilt tedavisinde roaccutane kullandim üzerine birde dogum kontrol hapları ondan sonra boyle oldu bu bahsettiklerimde biraz ağır ilaçlar belki bu yüzden mi bilmiyorum dr anlattim dr pek konuşmadı zaten ultrasindan sonra bile ben sordum bi sıkıntı varmi diye bakalim testlerden sonra bisey diyecekmi ama agrin çok sanırım serum yapalım dedi halimden mi anladi bilmiyorumÇok şükür kuzum ya sevindim kist olmamasına. Hormonlarla ilgili olabiliyor mu ağrı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazsın bakalım. Benim de evlenmeden önce ağrılı geçerdi ağrı kesici alırdım sürekli çok şükür kalmadı şimdi
Akıntı hep olurdu bende o yüzden yumurtlamayı akıntıyla ben de anlayamıyorum. Ama bu kez baya ıslak oluyor çok rahatsız etti. Daha da dün yaptım her gün yapmak hiç tarzım değil canım istemiyor valla yalan yokCanim benim hiçbir zaman akıntım ile ovulasyon testinin pozitifliği bir arada olmadı.
O şeffaf akıntı yumurtlamanın net belirtisi değil bence. Sen yine de değerlendir bugünü yarini
Canim çok şükür kist vs birsey cikmadi ultrasonda birde hormonlara bakılacak ama benimde çok agrim oldu yani dayanılmaz derecedeydi çok korktum zaten hemen dr gittim ki ben alttan ultrosondan çok korkuyorum ona ragmen durdum yeterki bi baksin bu neyin agirisi diyeben çikolata kistim 7 cm olunca ameliyat oldu 5 ay önce inanılmaz ağrılarım oluyordu hastanede bile yattım çünkü ilaç iğne ile geçmiyordu ne yazıkki çok ağrı yapıyor çikolata kisti kendini soğuktan hep koru çok hareket et sökülmeyi kolaylaştır ve ilaç alırken regl olmanı etkilemecek ilaçlar al bence
Tamamdır değerlendireceğim çok teşekkürlerYumurtlamışsın canım ama havuç yeme bekle eğer ki devam eder de 2 gün daha çatlamazsa ozmana yeriz yada daha da büyürse sen at ben anlarım sana dönerim ztn endişe etme sakin sakin bügün yarın ve ertesi gün değerlendir olur mu
Canim roaccutane bende kullandım.Ben cilt tedavisinde roaccutane kullandim üzerine birde dogum kontrol hapları ondan sonra boyle oldu bu bahsettiklerimde biraz ağır ilaçlar belki bu yüzden mi bilmiyorum dr anlattim dr pek konuşmadı zaten ultrasindan sonra bile ben sordum bi sıkıntı varmi diye bakalim testlerden sonra bisey diyecekmi ama agrin çok sanırım serum yapalım dedi halimden mi anladi bilmiyorum
Sen başla, başlayınca devamı geliyorAkıntı hep olurdu bende o yüzden yumurtlamayı akıntıyla ben de anlayamıyorum. Ama bu kez baya ıslak oluyor çok rahatsız etti. Daha da dün yaptım her gün yapmak hiç tarzım değil canım istemiyor valla yalan yok
Bende anlsiyete hastasıyım tüp bebekten dolayı oldu ve transfer olcam ocak ayında nasıl durcam 10 gun hiç bilmiyorumGecen yıl konunu görmüştüm. Tüp bebeğe gitseydin belki de bebeğini kucağına almaya sayılı gunlerin kalmıştı. Vakit kaybetmeyin derim. Ben de anksiyete hastasıyım .ama başladım
Ben daha Doğu Cizre tarafıÇok doğu sayılmaz aslında k.maras. .
Ama merkeze 2 saat uzaklıktaki ilçe olunca kısıtlı oluyor herşey
Sen hangi şehirdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?