Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muzda mi yemiyces yaaa

Tabi ki. Depresyon hastası anksiyete hastası b8r sürü hamile var

Oralı misin canim ?
Eşinin gorevi felan mi orada ?
Görev için buradayız canım ankaralıyım ya sen bilgilisin diye sana çok şey soruyorum hakkını helal et şuan aşırı bi ağrım var yumurtalıklarımda sabah ve öğlen yoğun bi sarı akıntı geldi normal mi yaa ilk kez oluyorda test falan yapamayacağım 3-4 gün regl bekliyorum olmadım bugün bekleyip regl gelmezse direk kan mı versem asm de o sırada hem hormonlarıma bakıtayım

Canim hormonlara adetin 3. Günü bakılıyor.
Reglin 3-4 gün geciktiyse tabiki kan ver
Ama hafta sonu araya girdi.

Benim ateş ölçer sizlere ömür adet bitmesine iki gün hemen bi edinmem lazım valla yüzünü gören cennetlik ya yoksun

Bizde burda gorevliyiz.
Allah yardımcınız olsun orada inşallah.

canım tedaviyi kendim dayanamadığım için kestim ama ağrılarım dogum kontrol hapindan önce yoktu özellikle göğüs ağrısı birde lekelenme ben ara verilmeyen bi d.kontrol hapı kullandim ben tedbirli olmak istedim bide uzun zamandır rutin kontrol yaptırmadım bir yandanda iyi oldu içim rahat etti senin adına sevindim canım ben yumurtlama günleri olduğu halde gebelik elde edemedik ama benim için önemli olan kötü birsey olmamasiydi

Kırmızı pancar tozunu nerden alabilirim
Aktarlarda var bendekinin görselini ekliyorum. Hergun 1 su bardağına 1 çay kaşığı koyup üzerini su ile doldur karıştır biraz beklet sonra iç. 1 ay iç sonra kontrol ettir değerlerini. 1 ay içinde haftada 2 yada 3 kez de kullanabilirsin.

Eklentiler

• 16657631736867347024837119240403.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…