- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.281
Muzda mi yemiyces yaaaEvet bende çok erken öğrendim belli belirsiz sonra güm güm geldi çizgiler maşallah dilerim ki senin içinde böyle olur ama kendine dikkat et olmuş gelişip büyümesi sende şuan hormonlar vs herşeyin önemli yat yat dinlen hep baharatlardan uzaktır muz ananas vs hep uzak dur internetten bak ne yemek ne yememek lazım diye tamam mı
Oralı misin canim ?Ben daha Doğu Cizre tarafı
Tabi ki. Depresyon hastası anksiyete hastası b8r sürü hamile varBende anlsiyete hastasıyım tüp bebekten dolayı oldu ve transfer olcam ocak ayında nasıl durcam 10 gun hiç bilmiyorumaskıya almak istedım ama dediğin gibi vakit kaybediliyo canım o yuzden başlım dedım. Streste bebegın tutunmasını etkılıyormuş bi yandanda dıyorum anksiyete hastaları doğurmuyo mu doğuruyo, anksiyete hastasıysanız bebek olmaz dıye bişey yok. Stresime ragmen tutunur belki Allahım ol derse olur
Senin tetikleniyo mu bu sürecte transfer tüp bebek tedavısınde?Tabi ki. Depresyon hastası anksiyete hastası b8r sürü hamile var
Hayır. Galiba biraz umudu kestigimdem. Olursa olur olmazsa olmaz diye deniyorum. Tetiklenmiyor bu aralar.Senin tetikleniyo mu bu sürecte transfer tüp bebek tedavısınde?
Görev için buradayız canım ankaralıyımOralı misin canim ?
Eşinin gorevi felan mi orada ?
Rica ederimTamamdır değerlendireceğim çok teşekkürlerdevamını da atarım
Bana dedi ama seni bilmiyorım bir personelim düşükten korunmak için dedi doktorda diyince uzak durdum şeker içinde olabilr sonuçta hepsi bağlantılıMuzda mi yemiyces yaaa
Canim hormonlara adetin 3. Günü bakılıyor.Görev için buradayız canım ankaralıyımya sen bilgilisin diye sana çok şey soruyorum hakkını helal et şuan aşırı bi ağrım var yumurtalıklarımda sabah ve öğlen yoğun bi sarı akıntı geldi normal mi yaa ilk kez oluyorda test falan yapamayacağım 3-4 gün regl bekliyorum olmadım bugün bekleyip regl gelmezse direk kan mı versem asm de o sırada hem hormonlarıma bakıtayım
Benim ateş ölçer sizlere ömür adet bitmesine iki gün hemen bi edinmem lazım valla yüzünü gören cennetlik ya yoksunfnd_50 ne yaptın kuzum ? Papatyamaviss sende durumlar nasıl? Arkadaşım doğum yaptı 2 gündür onun yanındaydım, yine işler birikmiş işyerinde , üstüme yıgılacak, giremedim pek... Ateşler ne alemde beybiler
Bizde burda gorevliyiz.Görev için buradayız canım ankaralıyımya sen bilgilisin diye sana çok şey soruyorum hakkını helal et şuan aşırı bi ağrım var yumurtalıklarımda sabah ve öğlen yoğun bi sarı akıntı geldi normal mi yaa ilk kez oluyorda test falan yapamayacağım 3-4 gün regl bekliyorum olmadım bugün bekleyip regl gelmezse direk kan mı versem asm de o sırada hem hormonlarıma bakıtayım
Anladım inşallah meleğine kavusursunHayır. Galiba biraz umudu kestigimdem. Olursa olur olmazsa olmaz diye deniyorum. Tetiklenmiyor bu aralar.
canım tedaviyi kendim dayanamadığım için kestim ama ağrılarım dogum kontrol hapindan önce yoktu özellikle göğüs ağrısı birde lekelenme ben ara verilmeyen bi d.kontrol hapı kullandim ben tedbirli olmak istedim bide uzun zamandır rutin kontrol yaptırmadım bir yandanda iyi oldu içim rahat etti senin adına sevindim canım ben yumurtlama günleri olduğu halde gebelik elde edemedik ama benim için önemli olan kötü birsey olmamasiydiCanim roaccutane bende kullandım.
2 sene doğum kontrol hapı kullandım.
Doğum kontrol hapini bıraktığım ay hamile kaldım elhamdülillah, bir kızım var.
Yani bunlara kendini şartlandırma, hormonlara etki etmez. Zaten roaccutane kullandığimda doktor 2 haftada bir tahlil yapıyordu.
Bana sigarayı bırakman lazım dediler o gün son sigaramı içip bıraktım. Aralıkta 1 yıl olacak.Keşke bende içmesemsadece hamileyken 2 ay içmedim. Bebeğim gidince abarttım maalesef
Harikasın kuzum tebrik ederimBana sigarayı bırakman lazım dediler o gün son sigaramı içip bıraktım. Aralıkta 1 yıl olacak.
Aktarlarda var bendekinin görselini ekliyorum. Hergun 1 su bardağına 1 çay kaşığı koyup üzerini su ile doldur karıştır biraz beklet sonra iç. 1 ay iç sonra kontrol ettir değerlerini. 1 ay içinde haftada 2 yada 3 kez de kullanabilirsin.Kırmızı pancar tozunu nerden alabilirim
Darısı sana inşallah. Tez zamanda kurtulmak dileğiyle sigara naletindenHarikasın kuzum tebrik ederim
Günde 2 litre şart. Gerçi geceleri çok zor oluyordu uyku kalmıyor saat başı wc için kalkıyordumYumurtalar oksijen alıyormuş doktorum cok su ıcmen lazım demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?