- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.301
Canim bende 5 aydır ovulasyon takibi yaptım, ki sadece yumurtlama zamanı değil öncesi sonrası da ilişki devam etti. Yine de gebelik elde edemedik. Hormon tahlilleri de normal.canım tedaviyi kendim dayanamadığım için kestim ama ağrılarım dogum kontrol hapindan önce yoktu özellikle göğüs ağrısı birde lekelenme ben ara verilmeyen bi d.kontrol hapı kullandim ben tedbirli olmak istedim bide uzun zamandır rutin kontrol yaptırmadım bir yandanda iyi oldu içim rahat etti senin adına sevindim canım ben yumurtlama günleri olduğu halde gebelik elde edemedik ama benim için önemli olan kötü birsey olmamasiydi
Te
Günde 2 litre şart. Gerçi geceleri çok zor oluyordu uyku kalmıyor saat başı wc için kalkıyordum
Aynen ben yarın başlım tekrar ilaç içerken gerçi bolca su içiyorum ama yetmiyor demekkivallla o kadar içiyorum bi sure sonra bırkaıyo insan
BravooooBana sigarayı bırakman lazım dediler o gün son sigaramı içip bıraktım. Aralıkta 1 yıl olacak.
Çok teşekkür ederim zahmet ettin resim attın bende alayım yarın şimdi birde regli oluyorum artık başım dönmeye başladı kansızlıktan heraldeAktarlarda var bendekinin görselini ekliyorum. Hergun 1 su bardağına 1 çay kaşığı koyup üzerini su ile doldur karıştır biraz beklet sonra iç. 1 ay iç sonra kontrol ettir değerlerini. 1 ay içinde haftada 2 yada 3 kez de kullanabilirsin.
Bende baslıcsm valllaAynen ben yarın başlım tekrar ilaç içerken gerçi bolca su içiyorum ama yetmiyor demekki
Amin canım seninde İnşAllahBizde burda gorevliyiz.
Allah yardımcınız olsun orada inşallah.
aynen daha önce normal çıkmıştı hamile değilsem adeti bekleyimde 3. 4. Günü gideyimCanim hormonlara adetin 3. Günü bakılıyor.
Reglin 3-4 gün geciktiyse tabiki kan ver
Ama hafta sonu araya girdi.
Sağlıcakla kucağına al canim.Kızlar çok şükür ben de bugün keseyi gördüm. İnşallah sağlıklı devam eder. Dualarımda tüm bekleyen isteyen anne adayları. Yeniden anne olmak isteyenler
Inşallah olur. Benim erken menapoz olduğu için daha temkinli olmam gerekiyordu işi şansa bırakmamak için. O yüzden hemen vazgeçtim.Bravoooobana da böyle Olsa
Demir depoların felan da boşalmıştır. Bu toz ile toplarsın inşallah. Benim ferritin çok düşmüştü 16 falandı şimdi 110 çok şükür. Demir vs. Yükseldi onlar yükselince kan değerlerin de yükseliyor tabi.Çok teşekkür ederim zahmet ettin resim attın bende alayım yarın şimdi birde regli oluyorum artık başım dönmeye başladı kansızlıktan heralde
Birbirimizi motive edelim.Bende baslıcsm vallla
Maşallahhh canım, sağlıkla kucağına al inşallahhKızlar çok şükür ben de bugün keseyi gördüm. İnşallah sağlıklı devam eder. Dualarımda tüm bekleyen isteyen anne adayları. Yeniden anne olmak isteyenler
Ben göremedim canimYaa ben aceleci olarak yine test yaptım bat a 9 gün var sanki silik bişeyler görüyorum
Amaan boşveer daha çok varBen göremedim canim
Ediyorum canım.Sağlıcakla kucağına al canim.
Bizlere de dua et.
Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin RabbimKızlar çok şükür ben de bugün keseyi gördüm. İnşallah sağlıklı devam eder. Dualarımda tüm bekleyen isteyen anne adayları. Yeniden anne olmak isteyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?