- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.321
Canım benim demekki en iyi yumurta o değildi halansende o güzel yumurtan Ovulasyon denemek bir seferlik bir şey değil ki onu takip edip ne zaman olacağına bakmalısın şimdi vazgeçersen bu ana kadar yaptığın şeyleri sıfırlamış okursun yapma! Gel yeni ay yeni unut yeniden beslenme gel şunişi tam yapalım herşeyiyle.regli oldun mu regli olmadıkça umut var ama olduysan hemen toparlanalım birlikte bir yol çizelim çok önemli olan şey devam etmek düşürme kendini çok güçlüsün biliyorum kolay değil çoook hattı sayılır şekilde geçtim bu yoldan defalarca yıldım mı hayır.en iyi yumurtayı aradım ki benim eşimde de birazcık da olsa sıkıntı vardı ama tüm olasılıkları taradım.dinlen bence ve sonra yeniden başlayalım ama böyle ayın ortası fln değil düzenli bir şekilde yapalım olmaz mı hı teste hayır diyorsan bile beslenmeni yap ama gün aşırı birliktelik yap adet olana kadar çünkü test olmadan bilemeyiz tam günğnü akıntı yaklaşık gündür yaklaşan gündür o nedenle çok çok önemli detayların hepsini eleyelim atlamayalım ama düşürmeyelim kendimiz olmaz mı hıGinnys bana çarpı koy adet oldum
Artık ne deneyeceğimi bilmiyorum
Ovulasyon yapmayacaktık ama bu ay yaptım
Nasip olmadı
Hiç içmesem gece aklıma düşüyor eşimde içince illa onunla birlikte içiyorum 1 derken 2 falan oluyor Allahtan paket taşımıyorumBende bırakamıyorum
Bebeğim saat kaçta yaptın sen git değerlendir burda durma annem uzak çekmişsin ama yumurtlama gibi bugğn bi yap beybi hemen yapınca 3-5 dk içinde kalıyor eşin sonra yüzüstü yat bacağının birisini kendine Çek 10 dk öyle sonra diğerini kendine Çek 10 dk öyle 30 dk oyalan çişin gelirse 30 dk sonra hemen yap yat ayakta oyalanma .ve yine yüzüstü yat olur muKızlarr terslerim böyle bugünGinnys bi bak sana canısı sende
Benim ateş ölçer sizlere ömür adet bitmesine iki gün hemen bi edinmem lazım valla yüzünü gören cennetlik ya yoksun
Bu gerçekten benneyse ki bu ay test yapmadan regl oldum onda da regl olduğuma eşim inanmadi yine de test yap belki yerlesmedir dedi de yaptım tabi ki negatif çıktı sayesinde bı test boşa gitti
Akşam 8.15 te yapıyorum testleri canım ama yanlış değilsem benim test çizgisi c den bi tık daha koyu oluyor hep sanki yarın biraz daha koyulaşır ama evet bugünü değerlendireyim benBebeğim saat kaçta yaptın sen git değerlendir burda durma annem uzak çekmişsin ama yumurtlama gibi bugğn bi yap beybi hemen yapınca 3-5 dk içinde kalıyor eşin sonra yüzüstü yat bacağının birisini kendine Çek 10 dk öyle sonra diğerini kendine Çek 10 dk öyle 30 dk oyalan çişin gelirse 30 dk sonra hemen yap yat ayakta oyalanma .ve yine yüzüstü yat olur mu
Bebeğim saat kaçta yaptın sen git değerlendir burda durma annem uzak çekmişsin ama yumurtlama gibi bugğn bi yap beybi hemen yapınca 3-5 dk içinde kalıyor eşin sonra yüzüstü yat bacağının birisini kendine Çek 10 dk öyle sonra diğerini kendine Çek 10 dk öyle 30 dk oyalan çişin gelirse 30 dk sonra hemen yap yat ayakta oyalanma .ve yine yüzüstü yat olur mu
Benimde bir derdim var kızlar 2 haftalik hamileyim kanamam oldu hastaneye gittim testler yaptılar eve yolladı lar ilaç verdiler agrilarim var kanamam devam ediyo ne kadar sürer acaba bilen varsa cevaplayabilirmiAkşam 8.15 te yapıyorum testleri canım ama yanlış değilsem benim test çizgisi c den bi tık daha koyu oluyor hep sanki yarın biraz daha koyulaşır ama evet bugünü değerlendireyim ben
İki haftalık hamilelikBenimde bir derdim var kızlar 2 haftalik hamileyim kanamam oldu hastaneye gittim testler yaptılar eve yolladı lar ilaç verdiler agrilarim var kanamam devam ediyo ne kadar sürer acaba bilen varsa cevaplayabilirmi
Bugğn yap yarında çok koyu olursa şeye ileri hareketlilikte azalma varsa yarın yapmazsın yoksa yarında devam ederiz duruma göre eğer yarında büyürse havuçla çatlatalım aşırıya gitmesin birden atak yapıyor senin aşırı büyüyüp kist olmasın ama bugğn yeme..yarın ki testi öğlen yaparmısın vakitli hamlenyapalım akşama kadar büyümüş olur kontrolde tutalım öğlen yap mutlakaAkşam 8.15 te yapıyorum testleri canım ama yanlış değilsem benim test çizgisi c den bi tık daha koyu oluyor hep sanki yarın biraz daha koyulaşır ama evet bugünü değerlendireyim ben
Özele gittim 4 haftalik.dedi alttan muayane etti okadar sonrasında bir hafta ağrım oldu bugunde kanama olunca devlette gittim onlar 2 hafta diyo ilaç verdi eve yolladı kötü olursan gel dediler ağrım var o korkuttuyoİki haftalık hamilelikmaşallah pek hızlı öğrenmişsin, dinlen canım bol bol... 9 ay boyunca ara ara kanama yaşayanlar olabiliyor. İnşallah seninki sabaha bitmiş olur
Canım hayırlı olsun diyeyim öncelikle bilgim yok ama dinlen uzan kalkma hiç inşallah kanaman hemen sona ererBenimde bir derdim var kızlar 2 haftalik hamileyim kanamam oldu hastaneye gittim testler yaptılar eve yolladı lar ilaç verdiler agrilarim var kanamam devam ediyo ne kadar sürer acaba bilen varsa cevaplayabilirmi
Valla benimde düşüncem oydu öğlen yapayım bide akşama yaparım test diyeBugğn yap yarında çok koyu olursa şeye ileri hareketlilikte azalma varsa yarın yapmazsın yoksa yarında devam ederiz duruma göre eğer yarında büyürse havuçla çatlatalım aşırıya gitmesin birden atak yapıyor senin aşırı büyüyüp kist olmasın ama bugğn yeme..yarın ki testi öğlen yaparmısın vakitli hamlenyapalım akşama kadar büyümüş olur kontrolde tutalım öğlen yap mutlaka
Hiç bilmiyorum canım ama progestron önemli bu konuda evde varsa avakado yiyebilirsin onun dışında çok ayakta kalma tuvalette ıkınma zorlanma ayaklarını otururken dahi uzat imkan varsa yat daha çok inşallah sorun olmaz sağlıklı devam ederKizlar derdim var 2 haftalik.hamileyim kanamam var hastaneye gittik kan testleri yaptılar dusuk riskin var dediler hap verdiler yolladılar ağrım var devam ediyo ne yapmam gerek bilgisi olan yazabilirmi acaba ne kadar sürer kanama
Önce gözlemlemesi lazım bir kaç döngünü kisöylesin ha biz nerden biliyoruz temel test bilgisinden ama çatlıyorsa müdahale ztn etmiyorsun ama pik durumu devam ederse etmelisin bu değişken bir durum olduğu için net bir yargı yok aslındaValla benimde düşüncem oydu öğlen yapayım bide akşama yaparım test diye
Şükür ki çatlamam oluyor hep o konuda rahatımaksi olsa dr da söylerdi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?