Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerde görsem tanırım diyorsun He

Özele gittim 4 haftalik.dedi alttan muayane etti okadar sonrasında bir hafta ağrım oldu bugunde kanama olunca devlette gittim onlar 2 hafta diyo ilaç verdi eve yolladı kötü olursan gel dediler ağrım var o korkuttuyo
Doğrusu 4 hafta. Ama ilk iki haftanın biri adet diğeri yumurtlama dönemi diye hesaplamiyanlar var o yüzden iki demişler.

Kızlar genital bölgedeki kaşıntı hala devam ediyor, sürdüğüm krem bir işe yaramadi kaç gündür.
Pazartesi doktora gideceğim ama hafta sonu nasıl geçecek bilmiyorum. Bir tavsiyeniz var mı ?

Kızlar genital bölgedeki kaşıntı hala devam ediyor, sürdüğüm krem bir işe yaramadi kaç gündür.
Pazartesi doktora gideceğim ama hafta sonu nasıl geçecek bilmiyorum. Bir tavsiyeniz var mı ?
Canım güzel sıcak bi duş al sonra iç çamaşırını giyme genitalin kuru kalmasına özen göster bazen bendede oluyor o karbonatı vs denedim ama en etikili duştan sonra %100 cotton bile olsa giymiyorum çamaşırsız kalıyorum iki gün beni rahatlatıyor geçiriyor

Valla bende de sürekli olur afedersiniz her tuvaletten sonra yıka ve hep kurula hemen canm dr bana fitil vermişti onun için kremi bilmiyorum

Biraz sirkeyle biraz suyu karıştır onunla genital bölgeni yıka aşko duyduğum en doğal çözüm bu kuzum herkes etkisini görmüş

Benim Ferrıtın 8.7 yazıyor bayagı düşmüş ozamn alıyım içiyim sagolasın onerılerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…