- 24 Eylül 2022
- 747
- 380
- 33
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.361
merhabalar.bende sizin gibi telefonda ki uygulamadan takip ediyordum ama maalesef öyle değilmiş ovulasyon testi alınca anladım.telefonda ki uygulama ile arasında 3 gün falan oynadıOvulasyon testi mi yapıyorsun? Ben direk takvim uygulamasından yüksek gebelik ihtimali yazan günleri gün aşırı değerlendiriyorum umarım denk gelir...
Benim ferritin 2,5 hala yaşıyorumBenim Ferrıtın 8.7 yazıyor bayagı düşmüş ozamn alıyım içiyim sagolasın onerılerin için
Kız naptın senBenim ferritin 2,5 hala yaşıyorum
Kızlar bu genital kaşıntıyı ben de bi ara yaşadım. Doktor çok fantastik bişey söylemişti. Çok aşırı temiz tutmaya çalışmak genital bölgedeki sıvıların yapısını bozuyormuş. Orada yararlı bakteriler var onlar ölüyor dedi. Enfeksiyona da daha açık oluyormuşuz. Vücudunu sabunla duş jeliyle yıka ama orayı sadece suyla temizle demişti. Genital bölge kendini temizler zaten ıslaktır sürekli o yüzden çok kurcalama dediBiraz sirkeyle biraz suyu karıştır onunla genital bölgeni yıka aşko duyduğum en doğal çözüm bu kuzum herkes etkisini görmüş
Tamam canim sağol.Biraz sirkeyle biraz suyu karıştır onunla genital bölgeni yıka aşko duyduğum en doğal çözüm bu kuzum herkes etkisini görmüş
Canim bende normalde oraya sabun felan sürmem. Bende bu bilgiyi biliyorum, genital bölgemiz, burnunuzun içi, kulağımız bunlar kendi kendini temizleyen organlar, kimyasal müdahaleye gerek yok.Kızlar bu genital kaşıntıyı ben de bi ara yaşadım. Doktor çok fantastik bişey söylemişti. Çok aşırı temiz tutmaya çalışmak genital bölgedeki sıvıların yapısını bozuyormuş. Orada yararlı bakteriler var onlar ölüyor dedi. Enfeksiyona da daha açık oluyormuşuz. Vücudunu sabunla duş jeliyle yıka ama orayı sadece suyla temizle demişti. Genital bölge kendini temizler zaten ıslaktır sürekli o yüzden çok kurcalama dediBen yine de içim rahat etmiyor köpükle yıkıyorum ama iç kısımları kurcalamıyorum Çok şükür kısa sürede geçmişti benim bi daha da olmadı. Sirkeli su çok mantıklı ama bir problem yokken sürekli orayı hijyenik tutacağız diye oynamayın kızlar. Hele o temizleme jellerinden kesinlikle uzak durun
Bi kez yıkamaktan olmaz canım öyle hemen. Enfeksiyon için doktorumun dediği şey herhangi bi yerden bulaşmayabiliyormuş. Vücutta zaten sürekli bulunan zararlı bakteriler bünyenin zayıf bir anında hastalık ortaya çıkarıyormuş. Çok pis ya da temiz olmakla da ilgili değil demişti. Beyaz pıtırcıklı akıntın da var mı kuzum. Yazdıysan da görmedim. Mantarda bi de bu oluyormuşCanim bende normalde oraya sabun felan sürmem. Bende bu bilgiyi biliyorum, genital bölgemiz, burnunuzun içi, kulağımız bunlar kendi kendini temizleyen organlar, kimyasal müdahaleye gerek yok.
Ama geçenlerde banyoda sabunla yıkadım nedense, ondan sonra mi oldu başka şeyden mi bilmiyorum. Eşime soruyorum bende birşey yok diyor, ondan bir mantar mi bulaştı diye
Evet canım sürekli sabunla köpükle yıkamamak gerekiyor Phını bozuyor ama işte söylemekle olmuyor uygulamak zor yaniKızlar bu genital kaşıntıyı ben de bi ara yaşadım. Doktor çok fantastik bişey söylemişti. Çok aşırı temiz tutmaya çalışmak genital bölgedeki sıvıların yapısını bozuyormuş. Orada yararlı bakteriler var onlar ölüyor dedi. Enfeksiyona da daha açık oluyormuşuz. Vücudunu sabunla duş jeliyle yıka ama orayı sadece suyla temizle demişti. Genital bölge kendini temizler zaten ıslaktır sürekli o yüzden çok kurcalama dediBen yine de içim rahat etmiyor köpükle yıkıyorum ama iç kısımları kurcalamıyorum Çok şükür kısa sürede geçmişti benim bi daha da olmadı. Sirkeli su çok mantıklı ama bir problem yokken sürekli orayı hijyenik tutacağız diye oynamayın kızlar. Hele o temizleme jellerinden kesinlikle uzak durun
Evet yıkamadan da duramıyoruz illaki köpük köpük olacak her şeyEvet canım sürekli sabunla köpükle yıkamamak gerekiyor Phını bozuyor ama işte söylemekle olmuyor uygulamak zor yanibir kere yaşadım o kaşıntıyı sonra hiç yaşamadım şükür aman gelmesin kötü oluyoru
Ben daha önce Ovulasyon testiyle kıyasladım benim aynı güne denk geldi. Aydan aya değişir belki bilmiyorum ama gün aşırı değerlendirip bakacağım bu ay sonuç alamazsam tekrar başlarım ama inşallah gerek kalmazmerhabalar.bende sizin gibi telefonda ki uygulamadan takip ediyordum ama maalesef öyle değilmiş ovulasyon testi alınca anladım.telefonda ki uygulama ile arasında 3 gün falan oynadı
Yok canım akıntı da koku da.Bi kez yıkamaktan olmaz canım öyle hemen. Enfeksiyon için doktorumun dediği şey herhangi bi yerden bulaşmayabiliyormuş. Vücutta zaten sürekli bulunan zararlı bakteriler bünyenin zayıf bir anında hastalık ortaya çıkarıyormuş. Çok pis ya da temiz olmakla da ilgili değil demişti. Beyaz pıtırcıklı akıntın da var mı kuzum. Yazdıysan da görmedim. Mantarda bi de bu oluyormuş
Mantar değil o zaman kuzum koku da yoksa çabuk geçer inşallah. Mantar daha zor iyileşiyormuşYok canım akıntı da koku da.
Kuru tutmaya çalışıyorum.
İlk defa yaşıyorum zormuş.
Vay be resim atsana bi canım. Para tuzağı işte nolacak ama strip testler için öyle düşünmüyorumEger erken yumurtlama gormediysem bugunler yumurtlama gunlerim olmasi lazim test yaptim bu erken gebelik testi suphelerimizi dogrulamak icin. Asla para vermeye degmez dedigim gibi yuksek ihtimalle bugun yumurtlama gunum yada yarin ve testte golge cikti. Almayin kizlar erken test mest bi halta yaramiyolar
Atiyorum yavrum kesinlikle erken gebelik testlerine yok yere para vermeye gerek yok. Kaset en iyisiVay be resim atsana bi canım. Para tuzağı işte nolacak ama strip testler için öyle düşünmüyorum
İyiymişAtiyorum yavrum kesinlikle erken gebelik testlerine yok yere para vermeye gerek yok. Kaset en iyisi
Aynen oyle gercekten daha test almamaya karar verdim gecikir uc bes gun anca oyle alirsam da kaset test baska yok saka gibi bisey bu yaniİyiymişBen ilk hamileliğimde Seçal dan ucuz 5 TL miydi ne ondan almıştım hemen çıkmıştı şimdi en iyisi en pahalısı da olsa gölge yapınca insan umutlanıyor yazıktır ya keşke günümüzü bekleyebilsek
Yerlesme kanamasi pihtili degilde lekelenme seklinde toz pembe soluk kahverengi olabiliyo. Namaz konusuna gelince malesef abdest gerekli kilabilmek icinKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor,hamile olanlar sizde nasıl oldu ve birileri ip gibi bir kırmızılık oldu diyordu onlar hamile mi?
Benim bugün bat günüm ve akıntıyla beraber kahverengi akıntım geldi ve sonra tekrar silince bir nokta kan pıhtılaşması vardı adetim gelicek galiba bilemedim böyle namazda kılabilir miyim onuda bilmiyorum bilenler varsa beni bilgilendirebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?