Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dün sabah ve akşam yumurtlamaydı ama bu sabah değil 1 gün sürdü doğal mı kızlar? Birde regl bitiminden 4 gün sonra yumurtladım fazla erken değil mi? Kafam karıştı ya çatlama olmuş mu oluyor bir günde

Yerleşme olabilir canım. Benim lekelenme şeklinde silince gelen yapışkan koyu kahve bir akıntım olmuştu. Ama adetim başlamadan önceki gün de olurdu öyle lekelenmem. Senin daha önce adetin başlamadan böyle oluyor muydu

Ben bir gün içinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm seninki daha uzun sürmüş yine normal demişti arkadaşlar o yüzden üstünde durmuyorum

Ben bir gün içinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm seninki daha uzun sürmüş yine normal demişti arkadaşlar o yüzden üstünde durmuyorum
2-3 gün sürer demişlerdi bu gün testi silik görünce şok oldum bi de regl bitti 4 gün sonra yumurtalama gördüm ama bir gün sürdü şaka gibi anlayamadım

Bazen aynı gün çatlama olan bile var canım senin çatlamış gözüküyor sanırım sabah yaptın bi de yine akşam yap istersen bak benimde böyle oldu normalde akşam yapıyordum ama bugün sabah ta yaptım akşama da yapacağım çatlayacak mı pik mi kalacak diye Ginnys e atmıştım testimi hatta o da aynı düşünüyor

Eklentiler

• 260224B5-5F6B-47C9-825F-759A7C2FB52E.webp
    50 KB · Görüntüleme: 41
2-3 gün sürer demişlerdi bu gün testi silik görünce şok oldum bi de regl bitti 4 gün sonra yumurtalama gördüm ama bir gün sürdü şaka gibi anlayamadım
Evet kuzum o yüzden testleri yapıyoruz zaten erken ve geç olabiliyor tam 14 diye bişey yok. Belki iki yumurtlama olur. Teste devam et istersen. Benim vaktinde olduğu için bıraktım testi. 24-48 saat arası oluyor çatlama. Hatta üçüncü güne sarkması güzel değilmiş. Ama benim 24 saatten de önce çatladı

Yaa benim 2 gün falan sürüyor ama bak bunu yeni öğrendim

Normalse sorun yok hiç bu kadar hızlı çatlama olmamıştı bende ondan garipsedim bu 2 günü değerlendirdik senin de çok net pik görmüş bakalım ne olacak

Aynı günde çatlama örneği benim bebeğim İnşallah hamile kalırım da herkese akıl veririm günde iki kez yapın diye akşam haber ver bize de bakalım çatlayacak mı seninki de

Teşekkür ederim benimde sanırım 24 saatten önce çatladı çünkü sabah akşam pik gördüm bu sabah silik neyse artık kısmet

Teşekkür ederim benimde sanırım 24 saatten önce çatladı çünkü sabah akşam pik gördüm bu sabah silik neyse artık kısmet
Belki de daha iyidir canım bilmiyoruz ki. İnşallah çok güçlü çılgın bir yumurtadır çatlayıp çıkıvermiştir hemen döllenmek için Ben forumda gördüm birinin aynı gün içinde çatlama görüp hamile kaldığını ama tekrar aradığımda bulamadım aynı yazıyı. Ama örneği var yani dur bakalım olur inşallah

Zamanında verdiler ama Demir ilacı içtiğimde barsaklarımı bozuyor. Ben de o yüzden demir içeren multivitaminler kullanabiliyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum işte.
Ay evet aynı dert bende de var şu an. Bağırsakları çıldırtıyor 1 aydır kullanıyorum ben de. Cuma randevum var tekrar baktıracağım düzelmiş mi diye. İnşallah devam etmem gerekmez

14 ünde ilk yaptığın yumurtlamaymış ertesi gün zaten çatlamış doğal olarak ama şunu söylüyorum ki bu testi hiç bilmiyorum teste göre söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…