- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.381
Teşekkür ederim canımYerlesme kanamasi pihtili degilde lekelenme seklinde toz pembe soluk kahverengi olabiliyo. Namaz konusuna gelince malesef abdest gerekli kilabilmek icin
Yerleşme olabilir canım. Benim lekelenme şeklinde silince gelen yapışkan koyu kahve bir akıntım olmuştu. Ama adetim başlamadan önceki gün de olurdu öyle lekelenmem. Senin daha önce adetin başlamadan böyle oluyor muyduKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor,hamile olanlar sizde nasıl oldu ve birileri ip gibi bir kırmızılık oldu diyordu onlar hamile mi?
Benim bugün bat günüm ve akıntıyla beraber kahverengi akıntım geldi ve sonra tekrar silince bir nokta kan pıhtılaşması vardı adetim gelicek galiba bilemedim böyle namazda kılabilir miyim onuda bilmiyorum bilenler varsa beni bilgilendirebilir mi?
Eki Görüntüle 3145994
Dün sabah ve akşam yumurtlamaydı ama bu sabah değil 1 gün sürdü doğal mı kızlar? Birde regl bitiminden 4 gün sonra yumurtladım fazla erken değil mi? Kafam karıştı ya çatlama olmuş mu oluyor bir günde
Ben bir gün içinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm seninki daha uzun sürmüş yineEki Görüntüle 3145994
Dün sabah ve akşam yumurtlamaydı ama bu sabah değil 1 gün sürdü doğal mı kızlar? Birde regl bitiminden 4 gün sonra yumurtladım fazla erken değil mi? Kafam karıştı ya çatlama olmuş mu oluyor bir günde
2-3 gün sürer demişlerdi bu gün testi silik görünce şok oldum bi de regl bitti 4 gün sonra yumurtalama gördüm ama bir gün sürdü şaka gibi anlayamadımBen bir gün içinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm seninki daha uzun sürmüş yinenormal demişti arkadaşlar o yüzden üstünde durmuyorum
Bazen aynı gün çatlama olan bile var canım senin çatlamış gözüküyor sanırım sabah yaptın bi de yine akşam yap istersen bak benimde böyle oldu normalde akşam yapıyordum ama bugün sabah ta yaptım akşama da yapacağım çatlayacak mı pik mi kalacak diyeEki Görüntüle 3145994
Evet kuzum o yüzden testleri yapıyoruz zaten erken ve geç olabiliyor tam 14 diye bişey yok. Belki iki yumurtlama olur. Teste devam et istersen. Benim vaktinde olduğu için bıraktım testi. 24-48 saat arası oluyor çatlama. Hatta üçüncü güne sarkması güzel değilmiş. Ama benim 24 saatten de önce çatladı2-3 gün sürer demişlerdi bu gün testi silik görünce şok oldum bi de regl bitti 4 gün sonra yumurtalama gördüm ama bir gün sürdü şaka gibi anlayamadım
Yaa benim 2 gün falan sürüyor ama bak bunu yeni öğrendimEvet kuzum o yüzden testleri yapıyoruz zaten erken ve geç olabiliyor tam 14 diye bişey yok. Belki iki yumurtlama olur. Teste devam et istersen. Benim vaktinde olduğu için bıraktım testi. 24-48 saat arası oluyor çatlama. Hatta üçüncü güne sarkması güzel değilmiş. Ama benim 24 saatten de önce çatladı
Test kalmadı elimdeBugün de yaptın mı kuzum. Şu an görünmüyor ama 9 kala imkansız zaten. Gerçi bugün de imkansız
Normalse sorun yok hiç bu kadar hızlı çatlama olmamıştı bende ondan garipsedimBazen aynı gün çatlama olan bile var canım senin çatlamış gözüküyor sanırım sabah yaptın bi de yine akşam yap istersen bak benimde böyle oldu normalde akşam yapıyordum ama bugün sabah ta yaptım akşama da yapacağım çatlayacak mı pik mi kalacak diye
Aynı günde çatlama örneği benim bebeğimBazen aynı gün çatlama olan bile var canım senin çatlamış gözüküyor sanırım sabah yaptın bi de yine akşam yap istersen bak benimde böyle oldu normalde akşam yapıyordum ama bugün sabah ta yaptım akşama da yapacağım çatlayacak mı pik mi kalacak diyeGinnys e atmıştım testimi hatta o da aynı düşünüyor
Zaten daha mantıklı olur o zaman yapman. Ben de sipariş vermiyorum dayanamayıp hepsini harcayacağım diyeTest kalmadı elimdeerken gebelik sipariş verdim pazartesi gelir herhalde
Teşekkür ederimEvet kuzum o yüzden testleri yapıyoruz zaten erken ve geç olabiliyor tam 14 diye bişey yok. Belki iki yumurtlama olur. Teste devam et istersen. Benim vaktinde olduğu için bıraktım testi. 24-48 saat arası oluyor çatlama. Hatta üçüncü güne sarkması güzel değilmiş. Ama benim 24 saatten de önce çatladı
Zamanında verdiler ama Demir ilacı içtiğimde barsaklarımı bozuyor. Ben de o yüzden demir içeren multivitaminler kullanabiliyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum işte.Kız naptın senilaç alıyor musun ferro sanol falan vermiştir doktorun illaki
Ya resmen test bataklığına düştüm bağımlılık yapıyorZaten daha mantıklı olur o zaman yapman. Ben de sipariş vermiyorum dayanamayıp hepsini harcayacağım diye
Belki de daha iyidir canım bilmiyoruz ki. İnşallah çok güçlü çılgın bir yumurtadır çatlayıp çıkıvermiştir hemen döllenmek içinTeşekkür ederimbenimde sanırım 24 saatten önce çatladı çünkü sabah akşam pik gördüm bu sabah silik neyse artık kısmet
Ay evet aynı dert bende de var şu an. Bağırsakları çıldırtıyorZamanında verdiler ama Demir ilacı içtiğimde barsaklarımı bozuyor. Ben de o yüzden demir içeren multivitaminler kullanabiliyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum işte.
Çok fena o bataklık sorma hepimiz bağımlıyızYa resmen test bataklığına düştüm bağımlılık yapıyor
14 ünde ilk yaptığın yumurtlamaymış ertesi gün zaten çatlamış doğal olarak ama şunu söylüyorum ki bu testi hiç bilmiyorum teste göre söylüyorumEki Görüntüle 3145994
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?