Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir iki sefer olmuştu, sanırım adetim geliyor hayırlısı artık

Yumurtala günüm 2 gün geçti ama bugün çok az sancı girip çıkıyor. 2. Kez mi yumurtluyorum acaba ovulasyonu da bıraktım geçti diye

Yumurtala günüm 2 gün geçti ama bugün çok az sancı girip çıkıyor. 2. Kez mi yumurtluyorum acaba ovulasyonu da bıraktım geçti diye
Birebir aynısını yaşadım kuzum. Yumurtlamadan sonra 3.ve 4. Gün sancım vardı benim de. Aynı şekilde yumurtladığımı düşünüp tekrar test denedim ve silik çıktıÖnceki yumurtanın çatlama sancıları sanırım. Arkadan geliyor diye yorumluyorum artık

Gulue nerelerdesin kuzum iyi misin
Canım benim iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın regl sürecini bekliyorum akıntım var bu ay baya yeni yeni başladı uzun zamandır olmuyor du ama başka belirtim de yok göğsüm falan şişse şüphe duycaam ama hiç bi belirtim de yok 8 gün falan kaldı regle bakalım

İyiyim ben de canım dün hiç yazmadın merak ettim. İyi olmana sevindim Belirtiye hiç takılma bence çünkü benim göğüs ağrıları falan hep 6. haftada başlamıştı. O zamana kadar hiç hissetmemiştim hamileliği. Hem senin çok erken belirti için. Daha 8 gün varmış. Akıntı için belirti diyen arkadaşlar var bana da. İnşallah o belirtidir de hamileyizdir kuzum

Belki hava değişiminden usuttuk canim.
Oda geldi aklıma.
Yada bebekler tutunmak için zorluyor yumurtaları

Normalse sorun yok hiç bu kadar hızlı çatlama olmamıştı bende ondan garipsedim bu 2 günü değerlendirdik senin de çok net pik görmüş bakalım ne olacak
MR olacağı var mı tabiki bebiş olacak
Aynı günde çatlama örneği benim bebeğim İnşallah hamile kalırım da herkese akıl veririm günde iki kez yapın diye akşam haber ver bize de bakalım çatlayacak mı seninki de
tamam canım Atacam testi
yap bi varsa

MR olacağı var mı tabiki bebiş olacak

tamam canım Atacam testi

yap bi varsa
Var canim
Ama yapmiyacam. Yarın degerlendireyim günü yine. Bu gece evde yok eşim. Varsa 2. Şans olsun.

Kızlar ben özel hayatımda yaşadığım bagzi durumlardan dolayı çok sıkıntılı stresli 4-5 ay yaşıyorum ve 4-5 aydır korunmayı biraktik ama hamile kalamiyorum.

Hamile kalamamayi da ayrı sıkıntı ettim derken üst üste geldi. Hani streste etkiliymis ya bu dönemler, bu kadar stresin için hamile kalmak mucize olacak bana sanırım

Rabbim ferahalatsin inşallah.

Canım stres çok etkili tabiki ama yine de stresin etkisini çok abartmamak lazım. Stresliyken de çocuk oluyor bal gibi de. Savaşta bile can korkusu altında kadınlar hamile kalıyor düşünürseniz. Ya da eşinden şiddet görüp her gece sevmediği adamla aynı yatağa giren kadınlar var. Patır patır da doğuruyorlar. Rahat olmak çok önemli ama yine de stresin üstüne bi stres daha eklersin bu şekilde. Sen normal duygularını yaşa üzüntüyse üzüntü napalım yani. Hayat hep dümdüz gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…