- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.401
Umarım kuzumAy evet aynı dert bende de var şu an. Bağırsakları çıldırtıyor1 aydır kullanıyorum ben de. Cuma randevum var tekrar baktıracağım düzelmiş mi diye. İnşallah devam etmem gerekmez
Benimde 6 ekim sabah baktigimda cok kyuydu aksamda catlamisti canim cok normal2-3 gün sürer demişlerdi bu gün testi silik görünce şok oldum bi de regl bitti 4 gün sonra yumurtalama gördüm ama bir gün sürdü şaka gibi anlayamadım
Bir iki sefer olmuştu, sanırım adetim geliyor hayırlısı artıkYerleşme olabilir canım. Benim lekelenme şeklinde silince gelen yapışkan koyu kahve bir akıntım olmuştu. Ama adetim başlamadan önceki gün de olurdu öyle lekelenmem. Senin daha önce adetin başlamadan böyle oluyor muydu
Birebir aynısını yaşadım kuzum. Yumurtlamadan sonra 3.ve 4. Gün sancım vardı benim de. Aynı şekilde yumurtladığımı düşünüp tekrar test denedim ve silik çıktıYumurtala günüm 2 gün geçti ama bugün çok az sancı girip çıkıyor. 2. Kez mi yumurtluyorum acabaovulasyonu da bıraktım geçti diye
Canım benim iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın regl sürecini bekliyorum akıntım var bu ay baya yeni yeni başladı uzun zamandır olmuyor du ama başka belirtim de yok göğsüm falan şişse şüphe duycaam ama hiç bi belirtim de yok 8 gün falan kaldı regle bakalımGulue nerelerdesin kuzum iyi misin
İyiyim ben de canım dün hiç yazmadın merak ettim. İyi olmana sevindimCanım benim iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın regl sürecini bekliyorum akıntım var bu ay baya yeni yeni başladı uzun zamandır olmuyor du ama başka belirtim de yok göğsüm falan şişse şüphe duycaam ama hiç bi belirtim de yok 8 gün falan kaldı regle bakalım
Belki hava değişiminden usuttuk canim.Birebir aynısını yaşadım kuzum. Yumurtlamadan sonra 3.ve 4. Gün sancım vardı benim de. Aynı şekilde yumurtladığımı düşünüp tekrar test denedim ve silik çıktıÖnceki yumurtanın çatlama sancıları sanırım. Arkadan geliyor diye yorumluyorum artık
Lütfen ikincisi olsunBelki hava değişiminden usuttuk canim.
Oda geldi aklıma.
Yada bebekler tutunmak için zorluyor yumurtaları
Değerlendirince çift yumurta ikizi oluşma ihtimali oluyor2-3 gün sürer demişlerdi bu gün testi silik görünce şok oldum bi de regl bitti 4 gün sonra yumurtalama gördüm ama bir gün sürdü şaka gibi anlayamadım
MR olacağı var mı tabiki bebiş olacakNormalse sorun yok hiç bu kadar hızlı çatlama olmamıştı bende ondan garipsedimbu 2 günü değerlendirdik senin de çok net pik görmüş bakalım ne olacak
tamam canım Atacam testiAynı günde çatlama örneği benim bebeğimİnşallah hamile kalırım da herkese akıl veririm günde iki kez yapın diye akşam haber ver bize de bakalım çatlayacak mı seninki de
yap bi varsaYumurtala günüm 2 gün geçti ama bugün çok az sancı girip çıkıyor. 2. Kez mi yumurtluyorum acabaovulasyonu da bıraktım geçti diye
Var canimMR olacağı var mı tabiki bebiş olacak
tamam canım Atacam testi
yap bi varsa
Kız ne zaman yapacaksın saat kaç olduMR olacağı var mı tabiki bebiş olacak
tamam canım Atacam testi
yap bi varsa
Canım stres çok etkili tabiki ama yine de stresin etkisini çok abartmamak lazım. Stresliyken de çocuk oluyor bal gibi de. Savaşta bile can korkusu altında kadınlar hamile kalıyor düşünürseniz. Ya da eşinden şiddet görüp her gece sevmediği adamla aynı yatağa giren kadınlar var. Patır patır da doğuruyorlar. Rahat olmak çok önemli ama yine de stresin üstüne bi stres daha eklersin bu şekilde. Sen normal duygularını yaşa üzüntüyse üzüntü napalım yani. Hayat hep dümdüz gitmiyorVar canim
Ama yapmiyacam. Yarın degerlendireyim günü yine. Bu gece evde yok eşim. Varsa 2. Şans olsun.
Kızlar ben özel hayatımda yaşadığım bagzi durumlardan dolayı çok sıkıntılı stresli 4-5 ay yaşıyorum ve 4-5 aydır korunmayı biraktik ama hamile kalamiyorum.
Hamile kalamamayi da ayrı sıkıntı ettim derken üst üste geldi. Hani streste etkiliymis ya bu dönemler, bu kadar stresin için hamile kalmak mucize olacak bana sanırım
Rabbim ferahalatsin inşallah.
Test kalmadı elimdeerken gebelik sipariş verdim pazartesi gelir herhalde
Prodoctor canım 5lisi çok uygundu
Bende alcam da Prodoctor mu alıyım canım sence yoksa comfort days mi yaaProdoctor canım 5lisi çok uygundu
Comfort days hiç kullanmadım predictor early be prodoctor kullandım hep canım bilemedimBende alcam da Prodoctor mu alıyım canım sence yoksa comfort days mi yaa
Kız daha yeni yemek yedim ayran içtimKız ne zaman yapacaksın saat kaç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?