- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.421
Ya benim göğüslerime kasığımA ağrı girdi Ya normal mi yumurtlamada. İlk defa göğslerim acıyor normalde adet öncesi acırdıKız ne zaman yapacaksın saat kaç oldu
Kız uykun gelecek dur ayran değil kahve iç gece uzunKız daha yeni yemek yedim ayran içtim9:45 te yaparım
Normaldir kuzum. Güzel bir yumurtaya işaret olsun inşallahYa benim göğüslerime kasığımA ağrı girdi Ya normal mi yumurtlamada. İlk defa göğslerim acıyor normalde adet öncesi acırdı
İnşallah o mucizeni en kısa zamanda alırsın kucağına canımVar canim
Ama yapmiyacam. Yarın degerlendireyim günü yine. Bu gece evde yok eşim. Varsa 2. Şans olsun.
Kızlar ben özel hayatımda yaşadığım bagzi durumlardan dolayı çok sıkıntılı stresli 4-5 ay yaşıyorum ve 4-5 aydır korunmayı biraktik ama hamile kalamiyorum.
Hamile kalamamayi da ayrı sıkıntı ettim derken üst üste geldi. Hani streste etkiliymis ya bu dönemler, bu kadar stresin için hamile kalmak mucize olacak bana sanırım
Rabbim ferahalatsin inşallah.
Açılmaz böyle dediler film çekilirken yaniCok guzel şeyler olacak dedim :)
Tüp kapalı ya açılmadı mı pekı o hsg de kuzu
Hadi yAAçılmaz böyle dediler film çekilirken yani
10 15 dk sürdü ayılmam daha uzun sürdü 10.45 te girdim 13.00 da tamamen ayılmış olarak hastaneden çıktımBende korkuyorum canım çok ağrılı diyolar ya ne kdar sürdü peki işlem
Yaptım kızlar evde kaset gebelik testi vardı onu yaptım ama onda hiç bişey çıkmadı belim ağrıyo bide kasıklarıma ağrı giriyor acaba adet mi olucam anlamıyorum bugün hiç kalmadım resmen yerimden eğer gebelik varsa dikkat edeyim diye ama testte negatif çıktı
Yok canım hiç duymadım ama araştırıyım açıyorlar mı tüpüHadi yA
Benım gittiğim yer cok başarılı
bi yer belki duymussundur echomar İstanbul /şişli
:) YouTube bak nasıl profesyonel be iyi olduklarına bak cevat bayrakYok canım hiç duymadım ama araştırıyım açıyorlar mı tüpü
Kız anesteziye gerek yok 5 dk sürdü benım10 15 dk sürdü ayılmam daha uzun sürdü 10.45 te girdim 13.00 da tamamen ayılmış olarak hastaneden çıktım
Canım İstanbul da oturuyorsan echomar şişiliye gitBende korkuyorum canım çok ağrılı diyolar ya ne kdar sürdü peki işlem
Yaptım kızlar evde kaset gebelik testi vardı onu yaptım ama onda hiç bişey çıkmadı belim ağrıyo bide kasıklarıma ağrı giriyor acaba adet mi olucam anlamıyorum bugün hiç kalmadım resmen yerimden eğer gebelik varsa dikkat edeyim diye ama testte negatif çıktı
O zaman bende prodoctor sipariş edeyim şimdi canım çok sağolComfort days hiç kullanmadım predictor early be prodoctor kullandım hep canım bilemedim
Ay inşallah canımNormaldir kuzum. Güzel bir yumurtaya işaret olsun inşallah
Normal vücudun ne yaptığını ne istediğini biliyor çünkü beynen Kontrol ediyoruz.progestron yükseldi yumurtladın yani rahim kalınlaştı Buda başka hormonu uyarıyor diyor ki bebek gelebilir hazır ol oda prolaktin oda öylemiii diyor bende hazırlanayım o halde diyor.şimdi adete kadar bı böyle devam adet günü kanama olunca hormonlar yanlış ihbar diyip normale dönüyor tabi biz of olmadı falan dediğimizde o bütün şaha kalkmışlar öylece kalıyor üstüne birde inatlaşıyor hayır inmiyorum bebek gelecekti neden gelmedi diyor biz üsteledikçe her defasında üzerine koyuyor bu sefer diğer hormonlarda sinyal veriyor anormal bir durum var ve biz üzülmeye devam ettikçe onlarda yükseliyor en çok prolaktin etkilenir ve yüksekliği gebeliğe engeldir.onun dışında hemen başa dönelim hormonlara diyor ki bebek geliyor işte göğüs artan progestron ve devamındaki prolaktin ile hazırola geçiyor bu nedenle ağrılar başlıyor gebelik oluşursa devam zaten artıyor öyle devamYa benim göğüslerime kasığımA ağrı girdi Ya normal mi yumurtlamada. İlk defa göğslerim acıyor normalde adet öncesi acırdı
Bakmammmmm ııııhıhhhıı bakmıyorummm
Aşkommm baksaaa baaa aşkomBakmammmmm ııııhıhhhıı bakmıyorummm
Üzerinde düşünmem lazımAşkommm baksaaa baaa aşkomdayanamazsın sen bakarsın bakarrrr
Çıt … bu kadarAşkommm baksaaa baaa aşkomdayanamazsın sen bakarsın bakarrrr
İnşallah canım benim iiyi olmana sevindim yazmana ayrıca sevindimİyiyim ben de canım dün hiç yazmadın merak ettim. İyi olmana sevindimBelirtiye hiç takılma bence çünkü benim göğüs ağrıları falan hep 6. haftada başlamıştı. O zamana kadar hiç hissetmemiştim hamileliği. Hem senin çok erken belirti için. Daha 8 gün varmış. Akıntı için belirti diyen arkadaşlar var bana da. İnşallah o belirtidir de hamileyizdir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?