Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah o mucizeni en kısa zamanda alırsın kucağına canım evet stres çok etkiliyor ben mesela 1.5 yıldır deniyoruz dr hiç bi problem yok dedi kafana takıyorsun.
Özel hayatnda ise her neyse problem akışına bırak derim ve bide sorun dediğin şeye olumlu yönünden de bakmayı dene bi
Şimdi diyeceksin ki bu kötü olayın (artık durum ne derece bilemiyorum kötü diye adlandırıyoruz ) neresi iyi olabilir işte o zaman sana şunu söyleyebilirim her iyiliğin içinde bir kötülük her kötülüğün içinde bir iyilik mutlaka vardır

10 15 dk sürdü ayılmam daha uzun sürdü 10.45 te girdim 13.00 da tamamen ayılmış olarak hastaneden çıktım

10 15 dk sürdü ayılmam daha uzun sürdü 10.45 te girdim 13.00 da tamamen ayılmış olarak hastaneden çıktım
Kız anesteziye gerek yok 5 dk sürdü benım
Tabi cekılen yere göre değişir vallla benımkı on numara yer
Burda da herkes uazmıs asırı memnun echomar dan bunarada senın tup açılır mı bilmem ama adam ozellıkle sonucu ona götürüyorlarmış benım ki 5 dk somra çıktı doktorum baktı sonucuma

Canım İstanbul da oturuyorsan echomar şişiliye git

Ya benim göğüslerime kasığımA ağrı girdi Ya normal mi yumurtlamada. İlk defa göğslerim acıyor normalde adet öncesi acırdı
Normal vücudun ne yaptığını ne istediğini biliyor çünkü beynen Kontrol ediyoruz.progestron yükseldi yumurtladın yani rahim kalınlaştı Buda başka hormonu uyarıyor diyor ki bebek gelebilir hazır ol oda prolaktin oda öylemiii diyor bende hazırlanayım o halde diyor.şimdi adete kadar bı böyle devam adet günü kanama olunca hormonlar yanlış ihbar diyip normale dönüyor tabi biz of olmadı falan dediğimizde o bütün şaha kalkmışlar öylece kalıyor üstüne birde inatlaşıyor hayır inmiyorum bebek gelecekti neden gelmedi diyor biz üsteledikçe her defasında üzerine koyuyor bu sefer diğer hormonlarda sinyal veriyor anormal bir durum var ve biz üzülmeye devam ettikçe onlarda yükseliyor en çok prolaktin etkilenir ve yüksekliği gebeliğe engeldir.onun dışında hemen başa dönelim hormonlara diyor ki bebek geliyor işte göğüs artan progestron ve devamındaki prolaktin ile hazırola geçiyor bu nedenle ağrılar başlıyor gebelik oluşursa devam zaten artıyor öyle devam

İnşallah canım benim iiyi olmana sevindim yazmana ayrıca sevindim valla hep dua ediyorum kendime ederken sizlere de ediyorum çocuk sorumluluğunun altından kalkacak iyi anne baba olacak isteyen dileyen herkese sağlıkla nasip etsin Allah diye. Çünkü haberlerde hergün görüyoruz kendi çocuklarına neler yapıyor insanlar nasıl bir vicdansa. Bu ara Türkiye gündeminden içim karardı yemin ederim hergün ayrı bir cinayet hergün ayrı bi ölüm. Üzerimde biraz onun kasvetli var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…