Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hiç deme artık haber bakalım gelmiyor ben tam bir Müge hayranıyım inan artık onu da izlemek istemiyorum son olaylardan dolayı

Canım bakma onlara çok etkileniyorsan. Sen çok güzel anne olacaksın hak ediyorsun da. Maalesef kötülük bitmiyor dünyamızda. Moralini hiç düşürme. Güzellikler seninle olacak

Gerçekten mi biz tekine razıyız ama çift neden olmasın
Tabiki kısa sürede oluşan ikinci yumurta değerlendirilir ve ikiside döllenirse çift yumurta ikizleri oluşur bunun için genetikte ikiz olunması beklenmez yumurta oluşumuna bağlıdır pcos durumlarında tedavi olanlarda çok rastlanan olası bir durumdur

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
Bat çarşdan itibaren bikaç gündü en geç cuma bekliyodum ptesi erken gebelik testi negatif çıktı ama hala regl de olmadım nolmuştur ki pek bi belirti de yok

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
Bat çarşdan itibaren bikaç gündü en geç cuma bekliyodum ptesi erken gebelik testi negatif çıktı ama hala regl de olmadım nolmuştur ki pek bi belirti de yok
Günaydın canım h hiç bu kadar gecikme oldu mu daha önce testin varsa yap bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…