Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben olsam tarih bu kaaa geçmişken duramazdım inşallah bebişin seninledir
Ay bikaç ay önce kimyasal geçirdim o yüzden tedbirle yaklaşmak istiyorum bugün de yapardım aslında da şehir dışındayız ancak yarına kaldı. İnşallah öyledir Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Kızlar merhaba benimde reglim yeni bitti 2-3 gün oluyor ovulasyon testlerini yapmaya başladım. Normalde adetim çok düzenli ama ilk defa 3 gün gecikme yaşadıktan sonra regli oldum. Şu aralar yapmam gereken önerileriniz var mı ovulasyon testi beslenme vs ile ilgili özellikle hamile kalanlar yardımcı olursanız çok sevinirim

selam herkese benim bat 5 ekimdi 1 ekimde oldu. sonra baktım daha önceki adet tarihlerime son 3 aydır 26 günde bir oluyormuşum yani bu ay bir adet daha geliyor 27 ekim bakalım kısmet ne olacak M mucizeOldu değiştirelim bat tarihini değişik bir ay oluyor benim için

Aleyküm selam canım
kız bu ekim bizi gebe yapıp öyle uğurlayacak ondan 2. Kez denk geliyoruz Ekime değiştireyim canım uğur getirsin bu ay

Hamile olan arkadaşlar bir şey soracaktım sizlere: benim perşembe akşamı göğüs ağırlarım başladı cuma cumartesi resmen göğsüm ateş gibiydi ağrıdı acıdı dokununca ama bugün tüm şeyler azaldı: azıcık minicik kaldı. Kasık ağrımda azaldı baya. Sanırım ben hamile değilim. 5 gün kaldı bata.

Hafif hafif yine göğüslerime ateş toplanıyor hafif hafif ağrı yine başlayacak gibi. Regl için mi anlamadım: bu gibi durum yaşayan var mı ?

Hafif hafif yine göğüslerime ateş toplanıyor hafif hafif ağrı yine başlayacak gibi. Regl için mi anlamadım: bu gibi durum yaşayan var mı ?
Kuzum ben 6. haftadan önce belirti yaşamadım gebelikte. O yüzden ne desem boş şimdi. İnşallah hamilesindir kuzum hepimizin duası bu

Hanımlar benim 14 Ekim başlaması lazımdı hala gelen giden yok bugün de olmazsa üç gün geçmiş olacak sadece sağ kasık ağrım var test yapmadım yarın yapsam mı beklesem mi bilemiyorum
Yapın bence.
Eğer piztifse çıkar, değilse zaten beyin de hamile.olmadiginizi kabullenmiş olur, regl gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…