Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim dalhalanmalar olabiliyor,
Ya dalgalanma, yada 2. Kez yumurtluyorsun.
Yorumlamak için adet dongunu ve 1. Yumurtlamayı kaçıncı gün oldu onu öğrenmek gerek
1. Yumurtlama 4. Gün oldu regl bittikten sonra takibe devam ediyorum ama sanki 2. Yumurtlama oluyor gibi geldi de çok erken değil mi

1. Yumurtlama 4. Gün oldu regl bittikten sonra takibe devam ediyorum ama sanki 2. Yumurtlama oluyor gibi geldi de çok erken değil mi
Canım yumurtlama takvime göre de doğru bi günde mi geldi yoksa erken miydi. Dün erken olan bi arkadaş da vardı da sen miydin o

Canım yumurtlama takvime göre de doğru bi günde mi geldi yoksa erken miydi. Dün erken olan bi arkadaş da vardı da sen miydin o
Yok benim regl günü gününe ama yumurtlama bu ay erken oldu sanırım 2. Yumurtlama oluyor onun içinde erken gibi ama anlamadım tavuk oldum mübarek

Kızlar günaydın dün kötü bir gün y

belki ikinci bir yumurta oluşacak olabilir o nedenle değerlendirin hangisinin tutacağını bilemeyiz İnşallah ikiside tutar
Tamam değerlendirelim bunu da 2. Yumurtlama bu kadar erken oluyorsa başka yumurtlamam artık dimi yani tavuk oldum gerçekten

Tamam değerlendirelim bunu da 2. Yumurtlama bu kadar erken oluyorsa başka yumurtlamam artık dimi yani tavuk oldum gerçekten
Zaten şöyledir yumurtlamadan 5-8 gün arası takip yapıp gelen başka yumurta varmı diye bakarsın eğer varsa ve oda tutarsa ikiz olur nadiren bir durum ama nadiren olan durum itibariyle ikiz raslama oranı baya yüksek

Zaten şöyledir yumurtlamadan 5-8 gün arası takip yapıp gelen başka yumurta varmı diye bakarsın eğer varsa ve oda tutarsa ikiz olur nadiren bir durum ama nadiren olan durum itibariyle ikiz raslama oranı baya yüksek
2 gün oldu ilk yumurtlamanın üzerine bu ay vücudum benim gibi çok istekli heralde eşimin dedesi ikiz gen olarak ikiz olur mu diye düşünüyorduk bu şekilde oluyorsa bu ay çok şanslıyım teşekkür ederim muhtemelen tam koyu çizgiyi yarın görürüm diye düşünüyorum şuan eşit gibi ama

Yok benim regl günü gününe ama yumurtlama bu ay erken oldu sanırım 2. Yumurtlama oluyor onun içinde erken gibi ama anlamadım tavuk oldum mübarek
İlk pik erken geldiyse neden olmasın belki de ikinci yumurta geliyor kuzu boşa gitmesin siz değerlendirin yine

Genetik olan ikiz durumu farklı böyle dedğil o ikiz şöyle oluyor döllenme hemen sonrası bölğnme yaşarken yumurta genetik olduğu için bir bölünme evresini çift yaşıyor sonra tataaaa ikiz Buda ayrı bir ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…