Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben geldim kusura bakmayın sizleri merak içinde bıraktığım için çok üzgünüm ama günlerce kendime gelemedim dün kadın doğum doktoruna gitmiştim tabi ki gebelik yok ve testler hatalı. Asla ama asla bir daha o marka erken gebelik testleri evime giremeyecek Umutlarımı yıktı. Bu arada bütün hormonal değerlerime bakıldı çok şükür her şey normal ve güzel çıktı. Doktor biraz zaman dedi. Ben de artık çok stres yapmamaya akışına bırakmaya çalışacağım eşim de sağ olsun çok destek oldu bu günlerde. Stres yapma olacsk inşallah diye. Aslında çok stres yapmıyordum çok da pozitiftim ama o testler beni darmaduman etti. O anki sevincimi siz biliyorsunuz. Sizi çok özlediğimi fark ettim kendime gelince burada buldum kendimi. herkes etiketlemiş merak etmiş beni o kadar duygulandım ve mutlu oldum ki biz kocaman bir aileyiz

Kızlar fnd_50 yazdıımıı hıccc
Kızlar ben geldim kusura bakmayın sizleri merak içinde bıraktığım için çok üzgünüm ama günlerce kendime gelemedim dün kadın doğum doktoruna gitmiştim tabi ki gebelik yok ve testler hatalı. Asla ama asla bir daha o marka erken gebelik testleri evime giremeyecek Umutlarımı yıktı. Bu arada bütün hormonal değerlerime bakıldı çok şükür her şey normal ve güzel çıktı. Doktor biraz zaman dedi. Ben de artık çok stres yapmamaya akışına bırakmaya çalışacağım eşim de sağ olsun çok destek oldu bu günlerde. Stres yapma olacsk inşallah diye. Aslında çok stres yapmıyordum çok da pozitiftim ama o testler beni darmaduman etti. O anki sevincimi siz biliyorsunuz. Sizi çok özlediğimi fark ettim kendime gelince burada buldum kendimi. herkes etiketlemiş merak etmiş beni o kadar duygulandım ve mutlu oldum ki biz kocaman bir aileyiz

Canim merhaba beni de ekler misin bat 21 ekim. Az kaldi bakalim

Canım hoşgeldin tekrar geri dönmene sevindim inşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder sanada tüm isteyenlere tabi sıkma canını

Kızlar bende dün adet olmalıydım ama hala olmadım dün bir sefer silince kahverengi bir akıntım olmuştu ve bugün de yine bir sefer aynısı oldu tek, sancıda arada oldu gitti şuan yok göğüs ağrımda hafifledi ne yapim sizce?

Merhaba kızlar benim durumum karışık biraz adetime 2 gün var ama belirtim falan yok muhtemelen bu ay da olmadı.
Kisaca hikayemi anlatmak istiyorum belki benimle aynı durumda olan vardır. Bebek denememizin 2.ayinda gebe kaldım ne yazik ki 6 haftada düşük oldu.suan 6. Ayımız deniyoruz ama hala bisey yok.Ben tüm testlerimi yaptırdım sorun yok.ama eşim dr ye gitmek istemiyor.son aylarda erekte sorunu oluştu. Son ay ayda sadece 2 kere o da ovalasyon dönemi diye birlikte olduk.doktorlar gebelik icin duzenli iliski diyor.nasil olacak bilemiyorum karaciger degerleri yüksek olabilir alkol tüketimi normalin üstü stresli bir işi var yani baska durumlarda olabilir ama dr ye gitmiyor.

Kuzum ateşe devam ettınmı dustumu

İşte bu yüzden burda bu kadar huzurlu oluyor insan çünkü gerçekten kocaman bir aileyiz rabbim tez zamanda versin mucizenizi dualarimdasiniz her biriniz

Hosgeldin tekrardan canım:) bende 2 ay önce yaşamıştım aynı şeyi kaset testte 2 dakika içinde ikinci çizgi belirginlesmisti ve 2 defa yaptım aynı sonuçtu.acele etmeyeyim dedim 2 gün sonrasına da kan vermiştim 6 çıkmıştı betam 1 gün sonrası da regl olmuştum. Belki kimyasaldi bilmiyorum ama o an pozitifi görünce bende çok sevinmiştim uyuyamamıştim heyecandan . Senin hayal kırıklığını anlayabiliyorum

Daha şimdi aklımdan geçtin. ben de bir süredir giremiyordum ama girince de ilk aklıma gelenlerden oldun , canın sağolsun sağlık olduktan sonra bebek de olur bebiş fnd_50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…