- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.501
Canım senin bu ay iki yumurtan olmuş sanırsam, birincisi çatlamış peşine ikincisi olgunlaşma boyutuna gelmiş değerlendirmeye ve teste devam etmelisin birinden biri tutar inşallah
İnşallah canım ya teşekkür ederimCanım senin bu ay iki yumurtan olmuş sanırsam, birincisi çatlamış peşine ikincisi olgunlaşma boyutuna gelmiş değerlendirmeye ve teste devam etmelisin birinden biri tutar inşallah
Hadi inşallahBende çarpı yok canımKasımda aşk başkadır en kısa zamanda bebiş haberini alırsın inşallah
Kızlarr terslerim böyle bugün @Ginnys bi bak sana canısı sende
Anladım canım baya uzun sürmüş ayıldıktan son ağrı oldu mu10 15 dk sürdü ayılmam daha uzun sürdü 10.45 te girdim 13.00 da tamamen ayılmış olarak hastaneden çıktım
BursadayıöCanım İstanbul da oturuyorsan echomar şişiliye git
Fermometer in testleri canım bu ay bunu denemek istedimBunlar hangi testler canım ?
Kızlar ben geldimKızlarfnd_50 yazdıımıı hıccc
Canim merhaba beni de ekler misin bat 21 ekim. Az kaldi bakalim
Canım hoşgeldin tekrar geri dönmene sevindim inşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder sanada tüm isteyenlere tabi sıkma canınıKızlar ben geldimkusura bakmayın sizleri merak içinde bıraktığım için çok üzgünüm ama günlerce kendime gelemedim dün kadın doğum doktoruna gitmiştim tabi ki gebelik yok ve testler hatalı. Asla ama asla bir daha o marka erken gebelik testleri evime giremeyecek Umutlarımı yıktı. Bu arada bütün hormonal değerlerime bakıldı çok şükür her şey normal ve güzel çıktı. Doktor biraz zaman dedi. Ben de artık çok stres yapmamaya akışına bırakmaya çalışacağım eşim de sağ olsun çok destek oldu bu günlerde. Stres yapma olacsk inşallah diye. Aslında çok stres yapmıyordum çok da pozitiftim ama o testler beni darmaduman etti. O anki sevincimi siz biliyorsunuz. Sizi çok özlediğimi fark ettim kendime gelince burada buldum kendimi. herkes etiketlemiş merak etmiş beni o kadar duygulandım ve mutlu oldum ki biz kocaman bir aileyiz
32nci günümdeyimKızlar bende dün adet olmalıydım ama hala olmadım dün bir sefer silince kahverengi bir akıntım olmuştu ve bugün de yine bir sefer aynısı oldu tek, sancıda arada oldu gitti şuan yok göğüs ağrımda hafifledi ne yapim sizce?
Kuzum ateşe devam ettınmı dustumuKızlar ben geldimkusura bakmayın sizleri merak içinde bıraktığım için çok üzgünüm ama günlerce kendime gelemedim dün kadın doğum doktoruna gitmiştim tabi ki gebelik yok ve testler hatalı. Asla ama asla bir daha o marka erken gebelik testleri evime giremeyecek Umutlarımı yıktı. Bu arada bütün hormonal değerlerime bakıldı çok şükür her şey normal ve güzel çıktı. Doktor biraz zaman dedi. Ben de artık çok stres yapmamaya akışına bırakmaya çalışacağım eşim de sağ olsun çok destek oldu bu günlerde. Stres yapma olacsk inşallah diye. Aslında çok stres yapmıyordum çok da pozitiftim ama o testler beni darmaduman etti. O anki sevincimi siz biliyorsunuz. Sizi çok özlediğimi fark ettim kendime gelince burada buldum kendimi. herkes etiketlemiş merak etmiş beni o kadar duygulandım ve mutlu oldum ki biz kocaman bir aileyiz
Kimyasal gebelik canımAklıma gelmişkenMervenur277 canım sen nasıl oldun son durum ne
3 Kasım diye guncellersin canımGüzel kızlar bat tarihi olanlar ve geçenler ne alemdesiniz söyleyin durum güncelleyeyim
İşte bu yüzden burda bu kadar huzurlu oluyor insan çünkü gerçekten kocaman bir aileyiz rabbim tez zamanda versin mucizenizi dualarimdasiniz her birinizKızlar ben geldimkusura bakmayın sizleri merak içinde bıraktığım için çok üzgünüm ama günlerce kendime gelemedim dün kadın doğum doktoruna gitmiştim tabi ki gebelik yok ve testler hatalı. Asla ama asla bir daha o marka erken gebelik testleri evime giremeyecek Umutlarımı yıktı. Bu arada bütün hormonal değerlerime bakıldı çok şükür her şey normal ve güzel çıktı. Doktor biraz zaman dedi. Ben de artık çok stres yapmamaya akışına bırakmaya çalışacağım eşim de sağ olsun çok destek oldu bu günlerde. Stres yapma olacsk inşallah diye. Aslında çok stres yapmıyordum çok da pozitiftim ama o testler beni darmaduman etti. O anki sevincimi siz biliyorsunuz. Sizi çok özlediğimi fark ettim kendime gelince burada buldum kendimi. herkes etiketlemiş merak etmiş beni o kadar duygulandım ve mutlu oldum ki biz kocaman bir aileyiz
Hosgeldin tekrardan canım:) bende 2 ay önce yaşamıştım aynı şeyi kaset testte 2 dakika içinde ikinci çizgi belirginlesmisti ve 2 defa yaptım aynı sonuçtu.acele etmeyeyim dedim 2 gün sonrasına da kan vermiştim 6 çıkmıştı betam 1 gün sonrası da regl olmuştum. Belki kimyasaldi bilmiyorum ama o an pozitifi görünce bende çok sevinmiştim uyuyamamıştim heyecandan . Senin hayal kırıklığını anlayabiliyorumKızlar ben geldimkusura bakmayın sizleri merak içinde bıraktığım için çok üzgünüm ama günlerce kendime gelemedim dün kadın doğum doktoruna gitmiştim tabi ki gebelik yok ve testler hatalı. Asla ama asla bir daha o marka erken gebelik testleri evime giremeyecek Umutlarımı yıktı. Bu arada bütün hormonal değerlerime bakıldı çok şükür her şey normal ve güzel çıktı. Doktor biraz zaman dedi. Ben de artık çok stres yapmamaya akışına bırakmaya çalışacağım eşim de sağ olsun çok destek oldu bu günlerde. Stres yapma olacsk inşallah diye. Aslında çok stres yapmıyordum çok da pozitiftim ama o testler beni darmaduman etti. O anki sevincimi siz biliyorsunuz. Sizi çok özlediğimi fark ettim kendime gelince burada buldum kendimi. herkes etiketlemiş merak etmiş beni o kadar duygulandım ve mutlu oldum ki biz kocaman bir aileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?