Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime daha 1 hafta var ama dün geceden beri inanılmaz bi sol kasık ve bel ağrım var üst bacağıma vuruyor ağrı. Akıntı falan hiç bişey yok

Kızlar günaydın elimde sadece bu test vardi yaptım adet gecikmesinin 4.gunundeyim bana silik var gibi g liyor ama bilmiyorum kameradan görünümü nasıl olacak
Var canım tebrik ederim gecikmende olmuş kan verirsen iyi olur inşallah sağlıcakla tutunur sağlıcakla gelir

Geçen ayda on beşinde olmuştum canım işte yine 26 günde olmuş oldum.
Ekim ayını kapatanlar olarak Kasım da toplanmaya başladık bile biz
Yeni bat tarihin belli olduysa sen de katıl aramıza

Kızlar merhaba size bir sorum olacak 15 i battı ve uyandığımda çamaşırımda bir Kaç damla kahve rengi leke gördüm tabi daha öncesinde testte yapıp negatif gördüğüm için adet oldum diye hemen ped kullandım ama şöyle ki 15-16-17 oldu bugün hala adetim başlamadı sadece afedersiniz silince gelen kahve rengi akıntı benim şaşırdığımda şu oldu normalde reglimi çöm ağır geçiririm ama şuan bel ağrım bile yok yerleşmeye gidiyor aklım ama ümitlenmek istemiyorum yarına kadar olmazsam sabah gibi kan vericem yaşayan var mı bu durumu bilgisi olan ?

Canım çok çok üzüldüm bu test olayı benimde psikolojimi çok bozdu ve senin ki resmen pozitifti artık test falan yapmıcam bende gecikince zaten ortaya çıkıcak sende lütfen kendini yıpratma Allah tarafından artık salalım olursa olur ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…