Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı şeyi yaşadığım için çok iyi anlıyorum ama lütfen canını sıkma her şeyin vakti var umudumuzu kaybetmeyelim

Benim de negatif malesef adet başlamak üzere (( Kasımda aşk başkadır diyelim kızlar

Ovülasyon testi yaparak sadece ayda iki gün ilişkiyle de hamile kalabilirsiniz. 6 ay önce bir gebelik geçirmişsiniz yine olabilir kafanızı rahatlatın. Eşinize de yüklenmeyin çok. Güzel sözlerle ve motive etmeye çalışarak daha iyi sonuç alabilirsiniz. Eğer baba olma isteği varsa doktora gitmeyi de isteyecektir zamanla. Şu an çocuktan çok ilişkinizi güzelleştirmenizi tavsiye edebilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bilgisi olan yok mu kızlar hala aynı şekilde devam ediyor gelen giden yok kafam karışık

Bilgisi olan yok mu kızlar hala aynı şekilde devam ediyor gelen giden yok kafam karışık
Çamaşırda birkaç damla yazınca ben de yerleşme diye düşündüm ama peçeteye geliyor yazmışsın çok mu geliyor az mı geliyor yerleşmede olabilir, yada adetin iyi sökülmüyordur

Çamaşırda birkaç damla yazınca ben de yerleşme diye düşündüm ama peçeteye geliyor yazmışsın çok mu geliyor az mı geliyor yerleşmede olabilir, yada adetin iyi sökülmüyordur
Cevabın için teşekkür ederim canım peçeteye çok çok az geliyor ve kahverengi daha kırmızıya dair hiç bişey görmedim bugün 3. Gün

Cevabın için teşekkür ederim canım peçeteye çok çok az geliyor ve kahverengi daha kırmızıya dair hiç bişey görmedim bugün 3. Gün
Canim birşeyler yazıp umutlandıran istemiyorum ama yerleşme kanaması gibi duruyor.
Bu ay ovulasyon takibi yapmış mıydın ? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti ?

Canim birşeyler yazıp umutlandıran istemiyorum ama yerleşme kanaması gibi duruyor.
Bu ay ovulasyon takibi yapmış mıydın ? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Cevabın için teşekkür ederim canım yok umutlanmıyorum zaten kırmızlar gelmezse bugünde sabah gidip kan vericem geçtiğimiz ay yapmıştım bu ay yapmadım düzenli olarak 3-4 günde bir ilişki oldu belki tutmuştur sadece merak ettiğim belirliler yerleşme gibi mi diye sormak istedim pek bilgim yolla bu konu hakkında

Test yapmanda fayda var canım hakkında hayırlısı zaten varsa çıkar adetin 3 gün sonuçta. Bu gün benim bat tarihim ama Çarşamba gününe kadar bekleyip test yapacağım.
Canım inşallah gönlünde ki gibi olur herşey evde test yapmıcam çünkü psikolojik olarak çok yıpratıyor yarına kadar gelmezse sabah kan vericem

Bende yerleşme kanaması yaşamadım hiç canim, o aşamaya hiç gecemedim daha.
Burda yazılanlara göre fikir yürüttüm. Hamilesindir inşallah.

N nazende333 canım ben kızımda yerleşme anlaması yaşamıştım ama bunun öyle olduğunu çok sonra öğrendim. Adetim yakın mıydı adet zamanı mıydı yoksa geçtikten sonra mı hatırlamıyorum ve affedersiniz ama bir kere çamaşırı da avuç içi kadar kan görmüştüm. Ben de adetim başlayacak diye beklemiştim ama 3 gün bekleyip hiç bir şey olmayınca test yapmıştık ve çıkmıştı. Beklediğimiz için daha önce de test yapmıştım çıkmamıştı. Sonra AA adet oldum dedim ama devamı gelmedi.
Benimki lekelenme şeklinde değildi.

Canım ben de yerleşme yaşadım ama lekelenme şeklindeydi. Silince gelecek şekilde bikaç sefer oldu. Ama 3 gün de sürebiliyormuş. Kan vermen iyi olur tabi ama idrar testi de gecikme olmuşsa çıkar bu kadar güvensiz olma testlere İnşallah hamilesindir canım çok seviniriz

Bugün bir halsizlik vardı evde test yapim dedim cift çizgi çıktı adetime de var aslında normal gebelik testi yaptığım erken tespit edenlerden değil bir yanlışlik olabilir mi? Inanın tam sevinemedim.yanlis pozitif cikabiliyor mu bu testlerde?

Eklentiler

• 20221017_154658.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 58
Bu test kesinlikle doğru tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…