- 26 Şubat 2022
- 56
- 60
- 8
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.541
Aynı şeyi yaşadığım için çok iyi anlıyorum ama lütfen canını sıkma her şeyin vakti var umudumuzu kaybetmeyelimKızlar ben geldimkusura bakmayın sizleri merak içinde bıraktığım için çok üzgünüm ama günlerce kendime gelemedim dün kadın doğum doktoruna gitmiştim tabi ki gebelik yok ve testler hatalı. Asla ama asla bir daha o marka erken gebelik testleri evime giremeyecek Umutlarımı yıktı. Bu arada bütün hormonal değerlerime bakıldı çok şükür her şey normal ve güzel çıktı. Doktor biraz zaman dedi. Ben de artık çok stres yapmamaya akışına bırakmaya çalışacağım eşim de sağ olsun çok destek oldu bu günlerde. Stres yapma olacsk inşallah diye. Aslında çok stres yapmıyordum çok da pozitiftim ama o testler beni darmaduman etti. O anki sevincimi siz biliyorsunuz. Sizi çok özlediğimi fark ettim kendime gelince burada buldum kendimi. herkes etiketlemiş merak etmiş beni o kadar duygulandım ve mutlu oldum ki biz kocaman bir aileyiz
Ovülasyon testi yaparak sadece ayda iki gün ilişkiyle de hamile kalabilirsiniz. 6 ay önce bir gebelik geçirmişsiniz yine olabilir kafanızı rahatlatın. Eşinize de yüklenmeyin çok. Güzel sözlerle ve motive etmeye çalışarak daha iyi sonuç alabilirsiniz. Eğer baba olma isteği varsa doktora gitmeyi de isteyecektir zamanla. Şu an çocuktan çok ilişkinizi güzelleştirmenizi tavsiye edebilirim. Hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba kızlar benim durumum karışık biraz adetime 2 gün var ama belirtim falan yok muhtemelen bu ay da olmadı.
Kisaca hikayemi anlatmak istiyorum belki benimle aynı durumda olan vardır. Bebek denememizin 2.ayinda gebe kaldım ne yazik ki 6 haftada düşük oldu.suan 6. Ayımız deniyoruz ama hala bisey yok.Ben tüm testlerimi yaptırdım sorun yok.ama eşim dr ye gitmek istemiyor.son aylarda erekte sorunu oluştu. Son ay ayda sadece 2 kere o da ovalasyon dönemi diye birlikte olduk.doktorlar gebelik icin duzenli iliski diyor.nasil olacak bilemiyorumkaraciger degerleri yüksek olabilir alkol tüketimi normalin üstü stresli bir işi var yani baska durumlarda olabilir ama dr ye gitmiyor.
Bilgisi olan yok mu kızlar hala aynı şekilde devam ediyor gelen giden yok kafam karışıkKızlar merhaba size bir sorum olacak 15 i battı ve uyandığımda çamaşırımda bir Kaç damla kahve rengi leke gördüm tabi daha öncesinde testte yapıp negatif gördüğüm için adet oldum diye hemen ped kullandım ama şöyle ki 15-16-17 oldu bugün hala adetim başlamadı sadece afedersiniz silince gelen kahve rengi akıntı benim şaşırdığımda şu oldu normalde reglimi çöm ağır geçiririm ama şuan bel ağrım bile yok yerleşmeye gidiyor aklım ama ümitlenmek istemiyorum yarına kadar olmazsam sabah gibi kan vericem yaşayan var mı bu durumu bilgisi olan ?
Çamaşırda birkaç damla yazınca ben de yerleşme diye düşündüm ama peçeteye geliyor yazmışsın çok mu geliyor az mı geliyorBilgisi olan yok mu kızlar hala aynı şekilde devam ediyor gelen giden yok kafam karışık
Cevabın için teşekkür ederim canım peçeteye çok çok az geliyor ve kahverengi daha kırmızıya dair hiç bişey görmedim bugün 3. GünÇamaşırda birkaç damla yazınca ben de yerleşme diye düşündüm ama peçeteye geliyor yazmışsın çok mu geliyor az mı geliyoryerleşmede olabilir, yada adetin iyi sökülmüyordur
Sat ve bat tarihin nedir?Cevabın için teşekkür ederim canım peçeteye çok çok az geliyor ve kahverengi daha kırmızıya dair hiç bişey görmedim bugün 3. Gün
Test yapmanda fayda var canım hakkında hayırlısı zaten varsa çıkar adetin 3 gün sonuçta. Bu gün benim bat tarihim ama Çarşamba gününe kadar bekleyip test yapacağım.Eylülün 19 u başladı 23 ü bitti bat ise 15 tiBY2015
bat 26 ekim canım beklemedeyiz ilişkilerimiz pek denk gelmedi hatta sayılı ama bakalım neler olacak herhangi bir belirti de yok şuanlık :) sende nasıl durumlarNe var ne yok hanimlar son durumlariniz nasil???
Canim birşeyler yazıp umutlandıran istemiyorum ama yerleşme kanaması gibi duruyor.Cevabın için teşekkür ederim canım peçeteye çok çok az geliyor ve kahverengi daha kırmızıya dair hiç bişey görmedim bugün 3. Gün
Cevabın için teşekkür ederim canım yok umutlanmıyorum zaten kırmızlar gelmezse bugünde sabah gidip kan vericem geçtiğimiz ay yapmıştım bu ay yapmadım düzenli olarak 3-4 günde bir ilişki oldu belki tutmuştur sadece merak ettiğim belirliler yerleşme gibi mi diye sormak istedim pek bilgim yolla bu konu hakkındaCanim birşeyler yazıp umutlandıran istemiyorum ama yerleşme kanaması gibi duruyor.
Bu ay ovulasyon takibi yapmış mıydın ? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Canım inşallah gönlünde ki gibi olur herşey evde test yapmıcam çünkü psikolojik olarak çok yıpratıyor yarına kadar gelmezse sabah kan vericemTest yapmanda fayda var canım hakkında hayırlısı zaten varsa çıkar adetin 3 gün sonuçta. Bu gün benim bat tarihim ama Çarşamba gününe kadar bekleyip test yapacağım.
Amin canım, Kan daha iyiCanım inşallah gönlünde ki gibi olur herşey evde test yapmıcam çünkü psikolojik olarak çok yıpratıyor yarına kadar gelmezse sabah kan vericem
Bende yerleşme kanaması yaşamadım hiç canim, o aşamaya hiç gecemedim daha.Cevabın için teşekkür ederim canım yok umutlanmıyorum zaten kırmızlar gelmezse bugünde sabah gidip kan vericem geçtiğimiz ay yapmıştım bu ay yapmadım düzenli olarak 3-4 günde bir ilişki oldu belki tutmuştur sadece merak ettiğim belirliler yerleşme gibi mi diye sormak istedim pek bilgim yolla bu konu hakkında
Canım ben de yerleşme yaşadım ama lekelenme şeklindeydi. Silince gelecek şekilde bikaç sefer oldu. Ama 3 gün de sürebiliyormuş. Kan vermen iyi olur tabi ama idrar testi de gecikme olmuşsa çıkar bu kadar güvensiz olma testlereCevabın için teşekkür ederim canım yok umutlanmıyorum zaten kırmızlar gelmezse bugünde sabah gidip kan vericem geçtiğimiz ay yapmıştım bu ay yapmadım düzenli olarak 3-4 günde bir ilişki oldu belki tutmuştur sadece merak ettiğim belirliler yerleşme gibi mi diye sormak istedim pek bilgim yolla bu konu hakkında
Ovülasyon testi yaparak sadece ayda iki gün ilişkiyle de hamile kalabilirsiniz. 6 ay önce bir gebelik geçirmişsiniz yine olabilir kafanızı rahatlatın. Eşinize de yüklenmeyin çok. Güzel sözlerle ve motive etmeye çalışarak daha iyi sonuç alabilirsiniz. Eğer baba olma isteği varsa doktora gitmeyi de isteyecektir zamanla. Şu an çocuktan çok ilişkinizi güzelleştirmenizi tavsiye edebilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bugün bir halsizlik vardı evde test yapim dedim cift çizgi çıktıOvülasyon testi yaparak sadece ayda iki gün ilişkiyle de hamile kalabilirsiniz. 6 ay önce bir gebelik geçirmişsiniz yine olabilir kafanızı rahatlatın. Eşinize de yüklenmeyin çok. Güzel sözlerle ve motive etmeye çalışarak daha iyi sonuç alabilirsiniz. Eğer baba olma isteği varsa doktora gitmeyi de isteyecektir zamanla. Şu an çocuktan çok ilişkinizi güzelleştirmenizi tavsiye edebilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bu test kesinlikle doğru tebrik ediyorumBugün bir halsizlik vardı evde test yapim dedim cift çizgi çıktıadetime de var aslında normal gebelik testi yaptığım erken tespit edenlerden değil bir yanlışlik olabilir mi? Inanın tam sevinemedim.yanlis pozitif cikabiliyor mu bu testlerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?