Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetiniz geçti mi?basbaya çıkmış işte çift çizgi anında çıkmışsa yalnış olduğunu düşünmuyorum,hamilesiniz bence

bat 26 ekim canım beklemedeyiz ilişkilerimiz pek denk gelmedi hatta sayılı ama bakalım neler olacak herhangi bir belirti de yok şuanlık :) sende nasıl durumlar
Valla bendede belirsiz 2 defa yumurtlama olmus olabilir belki oda net degil bide agir antrenmana basladim bu ay belirti bulamicam her yerim zaten agriyo cunku iyi oldu bi bakima kafama takmam en azindan

Hadi inşaallah tutucak meraklanma,sadece vakti var ,sabırla bekliyicez

Valla bendede belirsiz 2 defa yumurtlama olmus olabilir belki oda net degil bide agir antrenmana basladim bu ay belirti bulamicam her yerim zaten agriyo cunku iyi oldu bi bakima kafama takmam en azindan
ay keşke bende oyalanacak birşey bulsam işe gidiyorrum fakat yine de masa başı olduğundan birde yoğun olmayınca dinliyor insan kendini

İnşallah canım benim. Çok istiyorum yaaa of 1 hafta geçti sadece. Diğer yumurtlama 19 gün sonra. Onu bile hesaplıyorum
Allahim yaben kendimi deli zannediyordumbeterin beteri varmış kiz sen bu aya odaklan neden evrene gelen ayi yumurtlamayi gönderiyon kiHürrem sultan gibi gebeyim de gezin evin içinde

Allahim yaben kendimi deli zannediyordumbeterin beteri varmış kiz sen bu aya odaklan neden evrene gelen ayi yumurtlamayi gönderiyon kiHürrem sultan gibi gebeyim de gezin evin içinde
Kuzu harikasın ya koptum şu an gebeyim ben evrene ben neler gönderdim de evren beni sallamadı aşkoBu ay hiç hissetmiyorum da ondan bari diyorum bi an önce sonraki ovülasyona geçelim

Kuzu harikasın ya koptum şu an gebeyim ben evrene ben neler gönderdim de evren beni sallamadı aşkoBu ay hiç hissetmiyorum da ondan bari diyorum bi an önce sonraki ovülasyona geçelim
Evet gebeyizzz sonuna kadar bu sefer sallar bence tutulmaya az kaldı
Belirti olmamasi da bir belirtidir
Bir R Random3 sözüdür

ay keşke bende oyalanacak birşey bulsam işe gidiyorrum fakat yine de masa başı olduğundan birde yoğun olmayınca dinliyor insan kendini
Evet ya oyle olunca insanin tek dusunebildigi bu oluyo tuttu mu noldu adet gecikicek mi bu belirti mi derken fittiriyo insan o moda girmemek icin dedim bu ay madem bebegim yok bari istedigim vucuda sahip olayim cilginlar gibi calisiyorum

Evet gebeyizzz sonuna kadar bu sefer sallar bence tutulmaya az kaldı
Belirti olmamasi da bir belirtidir
Bir R Random3 sözüdür
R Random3 senin sözleri not alıyoruz kitap basıcaz yakında Bir gariban akıntım vardı acaba mı dedim o da gitti iki gündür. Tek umudum bu sözün haklı çıkması

Canım bat ne zaman. Hayırlı olsun ama sen bir kan tahlili de yaptır 2 günde bir yükseliyor mu diye doktor kontrol etsin.

Canım testin çok güzel bata iki gün var daha ona rağmen çok silik çıkmamış bu güzel adet gününde yaparsan daha koyu çıkar.
Yarın sabah tekrar yapcam emin olamıyorum bu ay beklemiyordum hiç teşekkür ederim.mesajlariniz için teşekkür ederim şuan eşim ve sizden baska kimse bilmiyor. ilk bebek düşük olunca 2.yi söylemeye cesaret edemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…