- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.561
Adetiniz geçti mi?basbaya çıkmış işte çift çizgiBugün bir halsizlik vardı evde test yapim dedim cift çizgi çıktıadetime de var aslında normal gebelik testi yaptığım erken tespit edenlerden değil bir yanlışlik olabilir mi? Inanın tam sevinemedim.yanlis pozitif cikabiliyor mu bu testlerde?
en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah3 Kasım diye guncellersin canım
Darisi başımıza beybiiiBu test kesinlikle doğru tebrik ediyorum
Güla güle canım inşallah kasımda alırsın bebiş haberini
Valla bendede belirsiz 2 defa yumurtlama olmus olabilir belki oda net degil bide agir antrenmana basladim bu ay belirti bulamicam her yerim zaten agriyo cunkubat 26 ekim canım beklemedeyiz ilişkilerimiz pek denk gelmedi hatta sayılı ama bakalım neler olacak herhangi bir belirti de yok şuanlık :) sende nasıl durumlar
Kız ayda iki seferle tutturmuşlar. Bizim üstümüzden tır geçmiş gibi oluyor da tutmuyorDarisi başımıza beybiii
Hadi inşaallahKız ayda iki seferle tutturmuşlar. Bizim üstümüzden tır geçmiş gibi oluyor da tutmuyor_Umutlu_Pozitif_ Neyse ben de ovülasyon testi yaptım bu ay. Şuraya bi çift çizgi de biz bırakırız inşallah
İnşallah canım benim. Çok istiyorum yaaa of 1 hafta geçti sadece. Diğer yumurtlama 19 gün sonra. Onu bile hesaplıyorumHadi inşaallahtutucak meraklanma,sadece vakti var ,sabırla bekliyicez
ay keşke bende oyalanacak birşey bulsam işe gidiyorrum fakat yine de masa başı olduğundan birde yoğun olmayınca dinliyor insan kendiniValla bendede belirsiz 2 defa yumurtlama olmus olabilir belki oda net degil bide agir antrenmana basladim bu ay belirti bulamicam her yerim zaten agriyo cunkuiyi oldu bi bakima kafama takmam en azindan
Allahim yaİnşallah canım benim. Çok istiyorum yaaa of 1 hafta geçti sadece. Diğer yumurtlama 19 gün sonra. Onu bile hesaplıyorum
Kuzu harikasın ya koptum şu an gebeyim benAllahim yaben kendimi deli zannediyordum beterin beteri varmış kiz sen bu aya odaklan neden evrene gelen ayi yumurtlamayi gönderiyon ki Hürrem sultan gibi gebeyim de gezin evin içinde
Evet gebeyizzz sonuna kadarKuzu harikasın ya koptum şu an gebeyim benevrene ben neler gönderdim de evren beni sallamadı aşko Bu ay hiç hissetmiyorum da ondan bari diyorum bi an önce sonraki ovülasyona geçelim
Evet ya oyle olunca insanin tek dusunebildigi bu oluyo tuttu mu noldu adet gecikicek mi bu belirti mi derken fittiriyo insan o moda girmemek icin dedim bu ay madem bebegim yok bari istedigim vucuda sahip olayimay keşke bende oyalanacak birşey bulsam işe gidiyorrum fakat yine de masa başı olduğundan birde yoğun olmayınca dinliyor insan kendini
Canım bat ne zaman. Hayırlı olsun ama sen bir kan tahlili de yaptır 2 günde bir yükseliyor mu diye doktor kontrol etsin.Bugün bir halsizlik vardı evde test yapim dedim cift çizgi çıktıadetime de var aslında normal gebelik testi yaptığım erken tespit edenlerden değil bir yanlışlik olabilir mi? Inanın tam sevinemedim.yanlis pozitif cikabiliyor mu bu testlerde?
1 hafta baska ülkede olacağım tam denk geldi artık dönünce giderim. 19 u batCanım bat ne zaman. Hayırlı olsun ama sen bir kan tahlili de yaptır 2 günde bir yükseliyor mu diye doktor kontrol etsin.
Canım testin çok güzel bata iki gün var daha ona rağmen çok silik çıkmamış bu güzel1 hafta baska ülkede olacağım tam denk geldi artık dönünce giderim. 19 u bat
Hemem çıktı 1 dk içinde. Adet tarihim geçmedi henüz 19 unda.beni de şaşırtan o oldu.umarım bu sefer her şey güzel geçerAdetiniz geçti mi?basbaya çıkmış işte çift çizgianında çıkmışsa yalnış olduğunu düşünmuyorum,hamilesiniz bence
Yarın sabah tekrar yapcam emin olamıyorum bu ay beklemiyordum hiçCanım testin çok güzel bata iki gün var daha ona rağmen çok silik çıkmamış bu güzeladet gününde yaparsan daha koyu çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?