Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanka ben sen kendini yorma diye arkadaşa yazdığını okudum ezberledim
Sen varyaaa sen yaaaa bir tanesinnnn beni düşündüğün için çok teşekkür ederim Rabbim güzel kalbinin güzelliklerini sana versin tez vakitte öyle halsizim ki midem çok kötü hiç bir şey yiyemiyorum hiç su bile midemi bulandırıyordu herşey ya yatıyorum sadece uyuyorum geçsin diye kafamı kaldıramıyorum ondan da çok giremiyorum

Çok haklısın doktorlar bile o kadar para alıp açıklama yapmıyorlar böyle benim ki olur olur dene deyip yolluyor

Teşekkürler Ginnys zaten 2 aydır sağlıklı beslenmeye başladım O zaman reglim başlayınca sipariş edip kullanayım bol yürüyüşle takviyeler le

Kocamaannn Aminnn ne denir bilmiyorum ki inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin

Çok haklısın doktorlar bile o kadar para alıp açıklama yapmıyorlar böyle benim ki olur olur dene deyip yolluyor
Yok ben çok görüş alıyorum almanyada ayrı tr de ayrı doktorum var ikiside hem fikir sonrasında lh olacak çünkü yumurtalar var irili ufaklı falan onlar lh olduğu için oluyor ama döllenme olmuşşa onlar kendiliğinden küçük yada büyük çatlıyor ve vücut yeniden yumurta yapmıyor doğuma kadar bebek var diye olmamışsa tabiki vücut üretmeye devam ediyor ama en geç 8 güne kadar değerlendiriliyor aradaki fark açılırsa diye önlem bu ben bu durumda şunu düşünmüştüm.ya döllenmediyse iyi bir yumurta kaçırıyorsam demiştim ama doktor bana yok öyle değil. ya tutuşsa sağlıklı gelişim için engel oluşturmasın diye garanticilik aslında diyor

Sağol canım hepimiz inşallah ama benim sorunum hamilelik değil çok rahat gebe kalıyorum, bebek sağlıklı olsun diye dualarınıza çok ihtiyacım var bizde genetik sıkıntı var maalesef
çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…