Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa o ilk testteki cizgiye bu deger cok anlamsiz. Hadi insallah diyelim Allah gonlungen geceni versin

Hayrolsun 2 gundur kimyasal ve dis gebelik gecirdigim ay ki belirtileri yasiyorum kombinasyon oldu gogus uclarimda belli belirsiz bi batma var bas donmem var ki donemsel vertigom var ama yazin olurdu su ara bol bol olmaya basladi sol kasik agrisi yasiyorum sersemlik var uyku desen degil yatinca uyuyamiyorum uyursam da kalkamiyorum kabizlik cekiyorum ki gayet lifli yesil sebze meyve tuketen biriyim kabizlik nadiren yasarim. Gebelik belirtisi icin erken evet ama ikisinde de bu belirtileri yasadim beta dalgalanmasindan dolayi. Rabbim hayirlara cikarsin

Çok mu akıntın senin canım nasıl bir ağrın var ? Ya bi bende mi şu ağrılardan yok ya :))
Dünki ağrı belimdeki sol gamzeden başlıyordu ayağa kalkınca felan ayağımı böyle çekmekte zorluyordu. Resmen o çukur kısım ağrıyordu. Kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor ama öyle çok değil hafif. Akıntıda normal bence sabah çamaşırımı değiştiriyorum yarim saat içinde ıslak ıslak tenime değiyor sonra koştur wcye bakiyorum çamaşırda ıslaklık var peceteye siliyorum beyaz akıntı. Gün içinde 4 5 kez oluyor. Onun dışında kuruyum. Göğüslerde vs. Bir ağrı sızı yok şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…