Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Sizin ilk deneme sanırım, doktorunuz ne dediyse onu bekleyin bence. 3. Gün embriyosu bazen geç tutunuyor ben ağrım var diye verdim doktorum bilmiyo
Evet ilk 35 yaşındayım korkuyorum açıkçası erken gebelik testi yaptım negatif 4 Kasım kan tahlilim kaşıklarım ağrıyor regl gibi ondan korktum t+7 gündeyim

Evet ilk 35 yaşındayım korkuyorum açıkçası erken gebelik testi yaptım negatif 4 Kasım kan tahlilim kaşıklarım ağrıyor regl gibi ondan korktum t+7 gündeyim
Merhabaa stres yapmayın 3. Gun embriyosu icin net birsey söylemek zor.5. Gun embriyosu bile 7 gun bazen görünmüyor. Keşke erkenden test yapsaydınız. Biraz daha sabır edin zamaninizda kan verin net olur sonucunuz .

Merhabaa stres yapmayın 3. Gun embriyosu icin net birsey söylemek zor.5. Gun embriyosu bile 7 gun bazen görünmüyor. Keşke erkenden test yapsaydınız. Biraz daha sabır edin zamaninizda kan verin net olur sonucunuz .
İnşallah Rabbim bu cuma hürmetine hepimizi tez vakitte evlat nasip etsin hepimiz pozitif sonuçları paylaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…