Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Keseyi ne zaman gördünüz acaba

İnşallah senin de mutlu haberlerini alacağım. Kuş üzümlerim benimle, seninkiler de gelmek üzere

Arkadaşlar bunu netten buldum çay dökülmüş peçete bunun gibi bi renk oldu lekelenmem regl sökülmesi olabilir mi T+7 şu an

Eklentiler

• IMG_7636.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 37
Amin inşallah şu an gebesiniz o halde tebrik ederim :) tabiki herkesin süreci başka ben normal seyir için konuştum, servikal yetmezlik kanama vs varsa yatarak geçiyor süreç maalesef, Allah kolaylık versin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu sadece benim fikrim değil araştırmalar da böyle söylüyor, yatmak daha iyi hissettiriyorsa yatın tabi ama sürekli yatmak hastayım sinyalleri verebilir diyorum, ve kanlanma tam sağlanamayabilir, akıl sürekli orada oluyor, ilkinde benim için öyleydi bu ikinci denemem ve daha rahat davrandım ben bu şekilde daha rahat geçirdim herkes nasıl isterse, kimseyi zorla yatağından kaldırmıyoruz:) dipnot: sürekli burda takılmak bile stres sebebi bence, herkesin hikayesi farklı

Ben yemek yapıyorum sofra kurma .. ev işi olarak çok hafif isleri yapıyorum bulaşıkları ve evi süpürme işini eşim hallediyor.
Kesinlikle öyle yukarı uzanma ve eğilme hareketlerine dikkat ettikten sonra bir sorun yok bence:) temizlik kesinlikle yapmayın zaten:) inşallah pozitif görürsünüz :)

Benim 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün versem belli olur mu . Normalde test günüm cumartesi. Diyelim negatif çıktı t+9 da . Bir gün sonra beta yükselme ihtimali olur mu .
Ben asla erken test verin demem açıkçası ama gidip kendim yaptım:) evet 9. Gün neredeyse net belli oluyor ama moraliniz bozulacaksa sabredin, 9. Gün negatif çıkan değerin pozitife dönme ihtimali çok düşük, muallakta kalmak daha kötü, bir de 5. Gün Embriyosu için konuşuyoruz..

Doktoruma sordum yaptırabilirsiniz belli olur dedi ilacım bitti ona göre ilaç alicam diye sordum onayladı.

Sizin 5.gün embriyosu mu acaba ?

Maşallah darısı başıma Ayy genelde herkesin 5.gün embriyo 3 gün embriyosu çok az var benim de t+6 günümdeyim 2 embriyo transferi yapıldı belirtiniz varmıydı ya
Ayyy inşallah Belirti hiç aramayın ilaçlar zaten kasık ağrısı yaptı ben de, ilki negatifti onda da yaptı, 5. Gün embriyosu daha gelişmiş olduğu için daha olası deniyor ama kesinlikle nasip işi ya, arkadaşımın 5. Gün embriyosu 2simde de negatif gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…