Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm tanısal olanın fiyatı kesin daha uygundur. Bana hem tanısal hemde o çöküntüyü traşlıycakları için tedavi edici işlem yapılıcak. Perde banada yoktur gibi geliyo çünkü flimde hiç bi belirti yok ama bu işlemi yaptıranlarda işlem sırasında perde felan tespit edildiği olmuş.Aradan onuda çıkarıyolarmış. Varsada alsınlar yahu ben uyuduktan sonra 1 saat fazladan sürsün farketmez yaf :) Karar senin tabikide ama hazır yaza kadar ara vermişken sende aradan çıkarsan çok iyi olur. Allah bilir tabi yine ama en azından hamile kaldığında kafan rahat olur cnm yaa sende benim gibi pimpiriklsin çünkü. Düşermi düşmezmi stresine engel olamıycaktım bende. Bide aşılama ile her zaman ikiz olma olasılığı olduğu için öyle bi durumda birin sonlandırmaları gerekiyormuş. 1 tanesi bile güç olduğu için .Onuda riske atmak istemedim. Olur olur beni bulur :)

jolly'cim geçmiş olsun tatlım,yapdır bakalım,içinde kalıcağına ..inş.hayırlısı olur...

Benimdee öylee bırakıldıı ultrosonla bakıp üstten. Ahanda tam yanına bıratım dedi. Girdimi benimde girmedi aahahaha :)))

bende onu demek istedim zaten ancak tüp bebekte yumurtanın icine bu bırakılıp döllenio sperm onun dısında garanti yok yani dibine bırakırsın girmezse gene girmez

yaw öyle mutlakada doktorun sana yumurtaya ulastık garanti dedi mi demedi dimi bende onu dedim benimde 2. öyl oldu ama sonuc sıfır öyle bi garanti yok yani onu anlatmaya calıstımmm

arkadaslarım merhaba beni hatırladınız mı

1.asılamamın tutmaması nedeniyle doktorumun zaten tutmaz bosunaydı demesi üzerine de tüp bebeğe gectik ocak adetimle beraber. 10 gündür MENEGON iğne vuruluyordum ancak çoğul yumurtaladığım halde asılamadaki gibi yumurtalarım 4 günde gelişemedi malesef
doktorum bugün bana PPLİKİSTİK OVERSİN dedi! şok oldum! ki bundan önce sürekli gittiğim doktorlar hiç yumurta sorunum olmadığını, sperm eksiklği sorunumuzun bende sorun hiç olmadığı için tedavide sansımızın çok yüksek olduğunu söylemişlerdi bugün çok üzüldüm çünkü yumurtalarım gelişemediği için tedavim iptal oldu
hastaneden eve ağlıyarak geldim hala da iyi değilim bir çok seyi düşünüp kendimi rahatlatsamda birden bu durum nasıl oluştu moralim altüst oldu saskınım yani

sizleri özledim
112
JOLIYY
GOGİ

ismini tam net anımsayamadığım arkadaslarım nasılsınız ?

çok merakındayım inş.aramızda hamiş vardır inş..bir umut arıyorumda

dualarım sizlerle , beni de unutmayın dualarınızda olur mu arkadaslarım

canım benım morelını bozma dıyıcem bılıyorum uzulmussun ama yıprtama kendını pco olan cok aramızda artı cok dusuk olsada benımde ole tek artık genc kızlıgımdan bılınıp tedavı olmam suanda % 5-10 bı oranım var benımde uzulme asılamayacak bır sorun degıl cok şükür bıraz zaman alıyorsadece bılıyorsunkı kendını yıpratma lutfenn benım esım amelıayat oldu ıste beklıyoruz bıraz zaman gecsın test yapılıcak duzelme varmı yokmu bakıcaz buarada vıtamınler falan kullanıyoruz ıns artıs olur gercı bugun anneannemle konustum sen hamılemısın ııcme ole doguyor dedı ı hıc bılmıyor durumları yoo dedım :))) bakalım 19 adet gunum belkı gelırmı gelır bebıs kendılıgınden bellı olmaz pek umıdım olmasada beklıyorum :))

canım benim,üzülme dicem çünkü üzülmekden geliyor başımıza bunlarr,bende 1 ay önce kürtaj oldum 2 aylık bebeğim gelişemediği için sonlandırdılar,herkesin bir derdi,bir sıkıntısı var inş.hep beraber üstesinden geleceğiz sıkma canını olurmu,moralin ii olsunki yumurtalrında cevap versin,herşey gönlünce olsun...

arkadaşım merhaba geçmiş olsun demek istemiyorum çünkü acılar hemen geçmiyor ama lütfen hayata ve kendine kahretme bu bir sınav o kadar. Bende eylül ayında 2,5 aylık bebeğimi kaybettim.Sana ve diğer arkadaşlarıma incir tavsiye ediyorum.Kuranda kadınlar için inciri yarattık diyor ve zaten incirin şeklide rahime benziyor içide sanki bizim yumurtalarımız değilmi:)) incir yumurtlamayı artırıyor her öğünde en az 2 adet kuru incir tüketin herkese acil şifalar diliyorum

gerçekten mi?bu forumda ilk defa karşılaşıyorum cerrahpaşa2ya giden biriyle.olabilir belki de sohbet etmişizdir.ben öğretmenim,herkes hocam diye konuşuyo benimle.belki hatırlarsın diye söylüyorum.ben de iğnelere başladım.bu akşam üçüncüyü vurucam.perşembe kontrolüm var.umarım en kısa zamanda görüşürüz.

cnm bırşey soracagım sana neden 3 aşılama ben 2 dıye bılıyorum 3'den sonramı tüpe geçılıyor ya ama işkence ya .

yok tatlım aslında iki aşılama ama benim ilk aşılamam klomenle oldu.ikinci aşılamaya başlayınca çıktı iğneyle iki aşılama şartı.bakalım bu tutmazsa biz de tüpe geçicez.hayırlısı inşallah.sen nerde tedavi görüyosun?

bende dün hastanedeydım cnm kistim kaybolmuş çok şükür dogum kontrol hapını bıraktım artık ıcmeyecegım ben adetin 3.gunu tekrar gıdecegım 2. aşılamam başlayacak inşallah görüşürüz denk gelırız cok sevınırım faceden ekle istersen benı bırbırımızı görmüş olalım tanıyalım cnm derya güzel yılmaz cnm .

cerrahpaşadayım cnm bende benım ılk aşılamam iğnelı oldu şımdı 2.aşılama ıcın adet beklıyorum 2'den sonra bır daha aşılama yapacaklar mı bana yoksa tüpemi geçıcem bılmıyorum .

cerrahpaşadayım cnm bende benım ılk aşılamam iğnelı oldu şımdı 2.aşılama ıcın adet beklıyorum 2'den sonra bır daha aşılama yapacaklar mı bana yoksa tüpemi geçıcem bılmıyorum .

tüpe geçersin tatlım bana öyle dediler.sen 2 şubatta mı aşılama olacaksın?ekliyorum face den.seda ben de.

deryacım ekledim faceden,kabul edersin sen de.ben çıkartamadım seni,bakalım belki sen beni tanırsın.olmazsa da tanışırız zaten.hoşçakal.

deryacım ekledim faceden,kabul edersin sen de.ben çıkartamadım seni,bakalım belki sen beni tanırsın.olmazsa da tanışırız zaten.hoşçakal.

kabul ettım cnm bende cıkaramadım demk gelmedık galıba cnm ben bu ayın sonunda adet olucam sanırım şubat 3 gıbı hastaneye gıderım ıgnelerım baslar asılmam subat 12-13 gıbı yapılır dıye tahmın edıyorum cnm olsun gorusuruz yıne nerde oturuyorsun ben z.burnunda.

ben yarın kontrole gidicem, 3 gündür iğnemi oluyorum.ben de fatih'te oturuyorum.yakınız.görüşürüz inşallah en kısa zamanda.bu arada fotoğraflarına da baktım.maşallah eşinle mutluluğunuz yansımış fotoğraflara.Allah ayırmasın.en kısa zamanda bebişinizle mutluluğunuz artsın inşallah.

Jolly cnm seninle konusmustuk bi ara istanbul tüp bebek merkezindeki Nahit karabeyoğlu hakkında eşimin arkadasının arkadası oluyo nahit bey :)) haber geldi foxda cıkıcak die actım baktım bi bayan biri 18 diğeri 13 yasında cocuklarını bir kaza sonucu kaybediyor psikolojisi fln bozuluyo 1ay uyutuluyor uyandıgında ben çocugum olsun istiyorum diyor tabi önemli bir nokta kadın 45 yasında menepoza girmiş ,doktorlar olmaz dıyor bu nahit beye gidiyor ve tüp bebekle bi evlat sahıbı oluyor haberlerde gördüm ben cok etkilendim bana uzak orası ama gidicem oraya bende heralde sana ve diğer arkadaslarıma da umut olsun die paylaşmak istedim

Son düzenleme:

amin cnm rabbim cümlemizin kucaklarını doldurur inşallah görüşürüz inşallah senin aşılamayı p.tesiden sonra yaparlar cnm inşallah hayırlısı olurda tüpe gerek kalmaz cnm .

Ayy cnmm süper haber bu :) Bende başladım tedaviye. Salı günü histeroskopi yapılıcak orda. Başarı oranları gerçektende ciddi oranda yüksek.Aret beyle başladım bende. Zaten en iyi Nahit ve aret bey olarak duydum. Aret beyde her perşemde kanal 24 'te ve Flash tv 'de çıkıyor. Gerçektende ciddi bilgi sahibiler ve tedaviden önce yaptırmadığım test ve tahlil kalmadı. Hadi bakalımm karşılaşırız belki orda artıkk gelişmelerden haberdar edersin benide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…