Selamlarrr.
Almina sagol cnm acıklamaların icin.bakalım bende olmak ıstıyorum hayırlısı.
JOLYM sorma ya.ben sıze bahsettmmı bılmıyorum da aşılama öncesı yaptrmak cok ıstedım kendımce ama olmadı,hatta arkadaslara hep"tutsada düşük tehdıtı olcak hep"diyodum ve halada eğer kalırsam tam anlamıyla sevınemeyecegmı dusunuyorum.evet o çökukluk rahmı daraltıyomuş malesef.tanısal olan yanı ofis hist.dıyolar ona o da mı fiyatlı acaba ya.ins sende perde cıkmaz cnm kısa bı ıslem olur.bu senın ıcın cok ıyı olacak.rahmı temızlıcekler genıslıcek hadı hayırlısı kuzum.perdem yoksa bile o çöküklugun giderlmesı gerek benımde diimi
Cnm tanısal olanın fiyatı kesin daha uygundur. Bana hem tanısal hemde o çöküntüyü traşlıycakları için tedavi edici işlem yapılıcak. Perde banada yoktur gibi geliyo çünkü flimde hiç bi belirti yok ama bu işlemi yaptıranlarda işlem sırasında perde felan tespit edildiği olmuş.Aradan onuda çıkarıyolarmış. Varsada alsınlar yahu ben uyuduktan sonra 1 saat fazladan sürsün farketmez yaf :) Karar senin tabikide ama hazır yaza kadar ara vermişken sende aradan çıkarsan çok iyi olur. Allah bilir tabi yine ama en azından hamile kaldığında kafan rahat olur cnm yaa sende benim gibi pimpiriklsin çünkü. Düşermi düşmezmi stresine engel olamıycaktım bende. Bide aşılama ile her zaman ikiz olma olasılığı olduğu için öyle bi durumda birin sonlandırmaları gerekiyormuş. 1 tanesi bile güç olduğu için .Onuda riske atmak istemedim. Olur olur beni bulur :)
Benimdee öylee bırakıldıı ultrosonla bakıp üstten. Ahanda tam yanına bıratım dedi. Girdimi benimde girmedi aahahaha :)))
ultrason ıle bakılıp bırakılmıs anladıgım kadarıyla o sekılde yapılan asılamalarda yumurtanın yanına bırakıyorlakı sperm hareketlılıgı azda olsa yumurta ıcıne gırmesı kolay olsun dıye benımde ole yapıldı ancak gırdımı gırmedı bızım agır kanlı spermler popolarını kaldırıpta :))))
arkadaslarım merhaba beni hatırladınız mı
1.asılamamın tutmaması nedeniyle doktorumun zaten tutmaz bosunaydı demesi üzerine de tüp bebeğe gectik ocak adetimle beraber. 10 gündür MENEGON iğne vuruluyordum ancak çoğul yumurtaladığım halde asılamadaki gibi yumurtalarım 4 günde gelişemedi malesef
doktorum bugün bana PPLİKİSTİK OVERSİN dedi! şok oldum! ki bundan önce sürekli gittiğim doktorlar hiç yumurta sorunum olmadığını, sperm eksiklği sorunumuzun bende sorun hiç olmadığı için tedavide sansımızın çok yüksek olduğunu söylemişlerdibugün çok üzüldüm çünkü yumurtalarım gelişemediği için tedavim iptal oldu
hastaneden eve ağlıyarak geldimhala da iyi değilim bir çok seyi düşünüp kendimi rahatlatsamda birden bu durum nasıl oluştu moralim altüst oldu saskınım yani
sizleri özledim
112
JOLIYY
GOGİ
ismini tam net anımsayamadığım arkadaslarım nasılsınız ?
çok merakındayım inş.aramızda hamiş vardır inş..bir umut arıyorumda
dualarım sizlerle , beni de unutmayın dualarınızda olur mu arkadaslarım
canım benim,üzülme dicem çünkü üzülmekden geliyor başımıza bunlarr,bende 1 ay önce kürtaj oldum 2 aylık bebeğim gelişemediği için sonlandırdılar,herkesin bir derdi,bir sıkıntısı var inş.hep beraber üstesinden geleceğiz sıkma canını olurmu,moralin ii olsunki yumurtalrında cevap versin,herşey gönlünce olsun...
1.asılamamın tutmaması nedeniyle doktorumun zaten tutmaz bosunaydı demesi üzerine de tüp bebeğe gectik ocak adetimle beraber. 10 gündür MENEGON iğne vuruluyordum ancak çoğul yumurtaladığım halde asılamadaki gibi yumurtalarım 4 günde gelişemedi malesef
doktorum bugün bana PPLİKİSTİK OVERSİN dedi! şok oldum! ki bundan önce sürekli gittiğim doktorlar hiç yumurta sorunum olmadığını, sperm eksiklği sorunumuzun bende sorun hiç olmadığı için tedavide sansımızın çok yüksek olduğunu söylemişlerdibugün çok üzüldüm çünkü yumurtalarım gelişemediği için tedavim iptal oldu
hastaneden eve ağlıyarak geldimhala da iyi değilim bir çok seyi düşünüp kendimi rahatlatsamda birden bu durum nasıl oluştu moralim altüst oldu saskınım yani
sizleri özledim
112
JOLIYY
GOGİ
sizleri özledim
112
JOLIYY
GOGİ
slm cnm bende orda tedavı göruyorum ilk aşılamam aralıkta oldu benımde ıgneler kist yaptı dogum kontrol hapı kullanıyorum suana bide prolaktınım yüksek cıktı bugun kontrolum var sabahtan gıdıcem bu arada belkı senınle sohbet bıle etmişizdir gıdıp gelırken ınsan orda bır cok kişiyle sohbet edıyor belkı karsılasırız.
cnm bırşey soracagım sana neden 3 aşılama ben 2 dıye bılıyorum 3'den sonramı tüpe geçılıyor ya ama işkence ya .
gerçekten mi?bu forumda ilk defa karşılaşıyorum cerrahpaşa2ya giden biriyle.olabilir belki de sohbet etmişizdir.ben öğretmenim,herkes hocam diye konuşuyo benimle.belki hatırlarsın diye söylüyorum.ben de iğnelere başladım.bu akşam üçüncüyü vurucam.perşembe kontrolüm var.umarım en kısa zamanda görüşürüz.
yok tatlım aslında iki aşılama ama benim ilk aşılamam klomenle oldu.ikinci aşılamaya başlayınca çıktı iğneyle iki aşılama şartı.bakalım bu tutmazsa biz de tüpe geçicez.hayırlısı inşallah.sen nerde tedavi görüyosun?
cerrahpaşadayım cnm bende benım ılk aşılamam iğnelı oldu şımdı 2.aşılama ıcın adet beklıyorum 2'den sonra bır daha aşılama yapacaklar mı bana yoksa tüpemi geçıcem bılmıyorum .
deryacım ekledim faceden,kabul edersin sen de.ben çıkartamadım seni,bakalım belki sen beni tanırsın.olmazsa da tanışırız zaten.hoşçakal.
kabul ettım cnm bende cıkaramadım demk gelmedık galıba cnm ben bu ayın sonunda adet olucam sanırım şubat 3 gıbı hastaneye gıderım ıgnelerım baslar asılmam subat 12-13 gıbı yapılır dıye tahmın edıyorum cnm olsun gorusuruz yıne nerde oturuyorsun ben z.burnunda.
ben yarın kontrole gidicem, 3 gündür iğnemi oluyorum.ben de fatih'te oturuyorum.yakınız.görüşürüz inşallah en kısa zamanda.bu arada fotoğraflarına da baktım.maşallah eşinle mutluluğunuz yansımış fotoğraflara.Allah ayırmasın.en kısa zamanda bebişinizle mutluluğunuz artsın inşallah.
Jolly cnm seninle konusmustuk bi ara istanbul tüp bebek merkezindeki Nahit karabeyoğlu hakkında eşimin arkadasının arkadası oluyo nahit bey :)) haber geldi foxda cıkıcak die actım baktım bi bayan biri 18 diğeri 13 yasında cocuklarını bir kaza sonucu kaybediyor psikolojisi fln bozuluyo 1ay uyutuluyor uyandıgında ben çocugum olsun istiyorum diyor tabi önemli bir nokta kadın 45 yasında menepoza girmiş ,doktorlar olmaz dıyor bu nahit beye gidiyor ve tüp bebekle bi evlat sahıbı oluyor haberlerde gördüm ben cok etkilendim bana uzak orası ama gidicem oraya bende heralde sana ve diğer arkadaslarıma da umut olsun die paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?