Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnmm selamm; Hiç moralini bozmaa. Bi çoğumuz polikistik overiz zatenn alışıyo insann :) Her bünyede farklı işliyor muhakkak ama sana bişey söylemek istiyorum bir polikistik over olarak. Ne zaman menegonla başlasam benimde yumurtalarım büyümüyo. Ondan gonal f'e atladığımda acayip gelişiyolar. Sonra büyümeyi durdurmak istediğimizde tekrar menogon alıyorum . Belki bünyeden bünyeye değişiyodur. Ama benim gonal f'e aşırı duyarlı hemen büyütüyo yumurtalarımı. En azından bir dahaki tedavinde gonal f yazdırmak için söyle istersen dr'una. Arada bi uğraa habersiz bırakma bizi

amin cnm rabbim cümlemizin kucaklarını doldurur inşallah görüşürüz inşallah senin aşılamayı p.tesiden sonra yaparlar cnm inşallah hayırlısı olurda tüpe gerek kalmaz cnm .

bugün gittim,solda iki tane büyük var14 ve 13,5'luk.doktor çabuk gelişmişler dedi.yarın yine çağırdı.bakalım hakkımızda hayırlısı.

evet cnm dışarda yapılan tahlilleri bile kabul etmiyolarmıs hepsini kendılerı yapıyolarmıs öyle duydum aret beyde çok iyiymiş inş sende göbişin boş dönmezsin ordan,karşılaşmak dileğiyle...

bugün gittim,solda iki tane büyük var14 ve 13,5'luk.doktor çabuk gelişmişler dedi.yarın yine çağırdı.bakalım hakkımızda hayırlısı.

maşşallah cnm ya çok sevındım diğer aşılamalarında bu kadar buyumuyorlarmıydı cnm gonal-f kullanıyorsun galıba kacıncı iğnedesın cnm .

Selammmm kimseler yok ne zamandr noldunuz kızlar...
Jolişim bu salımı histereskopi cnm.şmdiden geçmis olsun darısı bana.senden ayrıca bı rıcam var histeroskopı olacagn hastaneye tanısal olanın fiyatını sorarmsn cnm unutmazsan.öptm senı...hee bu arada nurnurca'nın buraya attıgı linke baktnz mı kızlar?ordan devam etsek daha ıyı.öptm hepınızı.

merhaba kızlar bugün adet oldum pazartesı benımde aşılama maratonum başlıyor salı günü ığneye başlıyacagım bu aşılamada tutmassa tüpe geçecegim iğneler ile birlikte incir kürüne başlamayı düşünüyorum hayırlısı allahtan .

cnmmmm nasılsın gorusmedık bayadır ben zonguldaktayım apartopar geldık zonguldakta bı pazar yerı catsıı coktu duymussundur belkı haberlerde orda kayınvalıdem vardı basından yaralandı ona geldık dahada donemedım gıremıyorumda hıc merak ettım sızlerıde umarım herkes ıyıdır optum

hadi bakalım deryacım hayırlısı olsun.ben de sabah kontrole gidicem.aşılamam da salı ya da çarşamba olacakmış.bakalım artık.hepimiz için hayırlısı olsun.rabbim bizi bebişlerimize kavuştursun.

Selam cnmm. Ay sormaa yarın olucaktı dün lekelenme tarzında bişeyler oldu bende. Bugünde hafiften devam ediyo. Varya 5 yıldır kendiliğimdem adet olmam stresten herhalde kendiliğinden olucağı tuttu :)Aradım sabah bu durumda yapılamıyacağı için haftaya çarşambaya gün aldım. Ne gzel olup kurtulucam derken :/ Sorarım tabi cnmm unutmam merak etmee
Bencede artık diğer linke girmelii. Ocak bitti biz hala ekim kasım aralıkta kaldık :)

Ayy cnm çok geçmiş olsun yaa. Resmen görünmez kaza. İnsanın başına ne geleceği hiç belli değil. İnş. iyidir şimdi durumu.Sizinde teste az kaldı hee merakle bekliyoruz sonucu :)

amin cnm inşallah benimde iğneler çarşamba başlıyacak 3 tane yumurtam varmış ve büyükmüş o yuzden çarşamba başlıycam iğnelere ve 5 tane kullanıcam gecen ay 1 yumurtam vardı 8 iğne kullanmıştım umarım bu iyi birşeydir hayırlısı olur buda olmazsa tüpe gidicez sende tüpü cerrahpaşadamı yaptırcan cnm ,bu arada seni görmek güzeldi.

evet ya ben de çok sevindim seni gördüğüme ama sohbet edemedik.benim de aşılamam çarşamba günü.ben bu sefer adetin 5. Günü başladım iğnelere sadece bir tane kullandım yani bir şişe.bakalım artık.doktor güzel dedi yumurtalar için.bu akşam 22'de çatlatma iğnesini yapıcam çarşamba sabah 9'da aşılama olacak.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.tüpü de cerrahpaşa'da yaptırıcam özellere güvenmiyorum.aşılamalarımız tutmazsa ki inşallah tutar sanırım tüpe aynı zamanda başlıyacaz.yani 3 aşağı 5 yukarı.bir dahaki kontrolün ne zaman?

saol cnm valla sorma ucuz atlattık evet cnm bakalım test nası cıkıcak bende cok merak edıyorum :)) ınsallh guzel cıkar paylasırım sızınle

ben yarın başlıycam cnm iğnelere pazarteside kontrole cagırdı bır problem cıkmaz ise bende salı çatlatmayı vurulurum çarsamba aşılamam olur,aramızda 1 hafta olacak inşallah önce senden güzel haber alırız cnm tutmazsada tüpde birbirimize destek oluruz. kaç yumurtan gelişmiş cnm benim 3 tane iyi gözüküyor inşallah hepsi gelişir.

ya ben çatlatmayı dün akşam vuruldum aşılama yarın yapılacak.neden acaba?çünkü diğerlerinde hemen ertesi sabah aşılama yapıldı.ayrıca bu sefer iğnelere de adetin 5. günü başladım.geçen aşılamada 3.günü başlamıştım.bu aşılama bi değişik oldu.hayırlısı bakalım.umarım ikimiz de pozitif sonuç alırız da tüpe gerek kalmaz.

cnm yumurtalarımız büyük oldugu için 5.gün başlatıyor iki iğne bile çok buyute biliyor cok buyumesıde iyi degil aşılama ertelenebılıyor o yuzden cnm merak etme benımde ilk aşılamamda salı gunu catlatma iğnesini vuruldum aksam 10 da persembe gunu 13:30 da aşılamamı yaptılar 36-48 saat ıcınde çatlıyor o yuzden sanırım.inşallah bugunun iyi gecer cnm sonucuda pozıtıf olur bende öğleden sonra gıdıcem kan sonucum ıcın belkı yıne karsılasırız aşılaman hala yapılmamıs olursa

deryacım aşılmada 4-5 saat sonra hafif kanamam oldu benim.bakalım hayırlısı.

deryacım aşılmada 4-5 saat sonra hafif kanamam oldu benim.bakalım hayırlısı.

normaldir cnm bence hayırlısı olur inşallah bende p.tesi kontrole gıdıcem senı ne gün cagırdı kontrole bu arada 3-4 kişi var burda artık başka yeremi taşındılar ney pek kimse yok .

cnm orda yanlş yazmışım yani o enjekde edilmesini sağlayan alet neyse :) onun rahat bir şekilde istenen yere ulaştığını söyledi :) ama benim aşırı ağrım oldu içim şişti o an bazılarının iyi geçmiş sitede ama benim çok ağrılıydı yada hassas olabilirim normaldede alttan muayene olduğumda zorlanıorum ayrıca benim tutmadı hastalandım

normaldir cnm bence hayırlısı olur inşallah bende p.tesi kontrole gıdıcem senı ne gün cagırdı kontrole bu arada 3-4 kişi var burda artık başka yeremi taşındılar ney pek kimse yok .

haftaya çarşamba kontrole gitmem gerek ama ben gitmicem.muayene edip yolluyolar.boşu boşuna ultrason yemeye gerek yok.benim rahim kalınlığım iyi.tutsa da bir sorun olmaz.neyse ne bileyim gitmek istemiyorum kontrole.hakkatten kimse yok.sen ben,körler sağırlar birbirini ağırlar olduk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…