Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

o kişi eger barncayı 3 aydan az kullandıysa sonucu negatif cıkabilir kaale alıpta kullanmamazlık etme bence en az 3 ay kullanmak gerek cünkü kac kişi 1 ay kullanıp işe yaramıo die bırakıo bu yanlıs herkese öyle geliordu ama diilim işte

çok şükür cnm bir problemımız yok eşimdede bended benim degerımde 29.92 çıktı haftada bir kullanacagım dostınex verdı ama bır aylık sonra tekrar test yapılacak galıba .

cnm yeni gördüm yaa üzme kendini hayırlısı olur inş bu aşılama işi boş ya sırf zaman kaybı bende yaptırmıyıcam bı daha önce baranca sonra tüp bebek (inş gerek kalmazda)

cnm yeni gördüm yaa üzme kendini hayırlısı olur inş bu aşılama işi boş ya sırf zaman kaybı bende yaptırmıyıcam bı daha önce baranca sonra tüp bebek (inş gerek kalmazda)

hiç üzülmedim valla canım cok rahatım pazartesi barancaya baslıorum bakalım neler olacakkkk

kızlar bakın ne buldummm ilacımızın faydalarından biri dahaaaa

Esra3229 kullanıcısından alıntı
kızlarrrrrrrr çatlama iğnesi oldum.bu ay yumoş kontrolüm vardı.brancayı kullandım ve koccaman yaptı çook şükür ALLAHIMAAAAA.mucizeeeee bu ilaç kızlar mucize.büyümeyen yumoşlarımı büyüttü.bakalım 15gün sonra gebelik testi yapacağım inşallah tutmuştur.tutmasa bile olsun yumoşlarım sonunda büyüdüya daha ne isteim.bence pkoda çok etkili branca.........

Son düzenleme:

Merhaba Özge sana bir sorum olacak ama yardımcı olursan sevinirim.Bu bahsettiğin baranca isimli ilaç ne işe yarıyor biraz anlatabilirmisin.bende de pko var ilaçsız adet göremiyorum 2 ocakta da aşılama yaptırdım ama pek ümidim yok kısmet tabiki yinede....

Selam kızlar.üçüncü aşılama için dün yola çıktık.yarından itibaren gonal f 75'lik vurulmaya başlıyorum.hayırlısı bakalım.bu arada cerrahpaşa tıpta yaptırıyorum.Allah yardımcımız olsun.isteyen herkese nasip etsin inşallah.

2 ocak 2012de yeni yılın ilk aşılaması oldu ve bugün kandan gebelik testi yaptırdım değerim 70küsürlü hamileymişim ALLAHIM bu yolda olan herkesi sevindirsin sevinçten ağlamak dedikleri bu olsa gerek.. dua edin arkadaşlarım ne kadar doktorumuza güvensekte Yaradan verir o alır...

canım ialc genel olarak yumurta büyütüo sperm arttırıo dogurganlıgı fazlalastırıo pkoyada faydası cokkkmus ben pazartesi baslıorum bakalım

seninle ayni gunde olmus asilamamiz!cok tebrik ederim cok sevindim senin adina!Allah hayirli saglikli bir omur verir insallah bebegine!doktorum sali yap dedi testi fakat ben pazartesi yapmayi dusunuyorum. adet belirtilerim var 1 haftadir bitmek bilmedi.seninde olmus muydu yani her an adet olacakmissin gibi hissetmis miydin?cok heyecanliyim ozellikle bir kac gundur zamn gecmiyor sanki!

Selamlar herkese kıslar...hamiş oldugunu ögrenenler hayırlı ugurlu olsun darısı bizlere hayırlsyla...aşılama olan arkadaslarımında yuzunu guldursn rabbim saglam degerlerle...
ÖZGECİMsonunda brancaya baslıyosun demek hadı hayırlısı cnm.
JOLLYcimmm histereskopıye karar vermene sevındım.sana doktormu dedı yapalım?yoksa sen mı ıstedın?ya benımde rahım durumu aynı bılıyosun ve ben 2009da cekılmstm filmi,o zamandan berı hep arastrdm ve aslında banada ofis histereskopi şart.bicornis olan herkes cektırıyor ama anlamadıgım hıcbı doktor bana hıst.demedı yanı bunu benım mı sureklı sormam gerek neden ıstemıyor anlamıyorum.sureklı gıttıgım doktoruma sordum baya oldu soralı.ben septum(perde)oldugunu dusunmuyorum sende dedı bende sesımı cıkarmadım.bıde pahalı bı ıslem sanırım ama hep aklımda soru ısaretı bu.onu cektrmeden rahat etmıcek ıcım.şmdı yaza kadar dınlenme surecınde cektrmek ıstıyorum bende canım.sen nerde yaptrdgnı fln yazarsn emi.

canım sen bana da sipariş etmeyi unutma olur mu pazartesi transferim olucak ama dr. bugün aradı iki tane yumurta zor bulmuşlar sağlıklı olarak yani normalde 7 taneymiş ama gelişmemiş pek ümitli değilim yani ama yine de hamiş olursam ihtiyacı olan başka birine veririz. senin kamyoncu naptı görüştün mü hiç

bende de septum vardi gecen sene ameliyat oldum. rahim filminde bicornute uterus oldugu belli oluyor fakat laporoskopi yapilmadan septum mu yoksa diger durum mu bilinemedigi icin laporoskopi yapiliyor. septumsa ameliyat 45 dk suruyor ben hastanede 4 gun kalmistim tansiyon sorunumdan dolayi ama sanirim 1-2 gunde cikariyorlar normalde. birde ben turkiyede olmustum ameliyatimi konyada. profesor yapti unv. hastanesinde ve ozel odada kalmama ragmen 600 lira odemistim toplamda ayrica Turkiyede sigortamda yok. ama septum degilde sekilde bir bozukluk varsa sanirim operasyonun boyutuda degistigi icin fiyat yukseliyordur.Allah yardimciniz olsun insallah

canım balla ne yapacağımı şaşırdım 1 hafta gecikmiş durumda şuan ve çok bel ağrım var başka hiçbişey yok ama belim kopuyor göğüslerim de acıyor biraz.yani hastaneyle kaç kez görüştüm doktorumla konuştum geç döllenme olabilir ilaçları kesmiyoruz dedi.aşılamam 18. günümde oldu benim 30 günde bir adet olurum bugün 37 gün oldu artık salı günü tekrar kan vericem idrar testi yapmak istemiyorum çıkmaz heralde.aşılamanın 14. günü 0.100 çıkmıştı.yani bu kadar da geciktirirmi progestan bilmem doktorum şuan herşey olmuş olabilir diyor.bebek de olabilir kist de olabilir ama her iki durumdada adet olacaksanız olursunuz diyor.sıkıldım artık.kendimi çok yorgun hissediyorum bugün elim kolum kalkmıyor bel ağrısından vucuduma da yayılıyo.çok moralsizim.sonu ne olacak bilemiyorum.

evet canım asılama üstünden 13 gün geçti adet oldum yarın test günümdüilacı nie bıraktırmadılar onu anlamadım tabi en iisini doktorun bilir

valla ben de ne diyosalar yapıyorum elbet vardır bir bildikleri diyorum ama sinirlerim çok bozuk kurbanlık koyun gibi bekliyorum ne olduğu belli değil.aşılamanın üzerinden 18 gün geçti.adetim de 1 hafta gecikti.ya progestandan yada bu kadar bel ağrısına belki de geç döllenme.hiçççççç umudum yok öyle birşey olduğuna dair ama doktorumun var nedense !!

kızlar çok canım sıkkın adetimi 1 hafta geçti hala adet olmadım aranızda progestan kullanmasına rağmen adet olan var mı?
doktorum ilacı kestirmiyor salı günü tekrar kan vericem.hiç ümidim yok geç döllenme olabileceğinden ama mecburum en ufak bir ihtimal bile varsa diye progestanı vajinal olarak kullanmaya devam ediyorum.çok bel ağrım var ağlicam şimdi çok moralsizim.bu durum çok sıkıcı bebek mi var kist mi var ne halt olduğu belli değil.....

Ayy hadi bakalım inş. ilacın faydasını görüceksin sende. Şimdi aldığın o iğnelerin etkisi devam edicektir zaten. Bide ilacında etksiyle kendiliğinden sağlıklı yumurtalarda oluşabilir. Benim en son gittiğim dr tüp bebeğe geçmeden önce kesinlikle ben bu işlemi yaptırıyorum dedi.Rahim fliminde çıkmayan şeyler bunda çıkıyormuş çünkü. Kamera ile rahim içini inceleyip aynı zamanda yakma ve kesme ile müdahale edip rahimi bebeğin yerleşeceği şekilde temizliyorlarmış. Dr 'da günlük hayatını çok etkilemiycek deyince yaptırmaya karar verdim bakalım. Deneyimlerimi paylaşırım bende :)

Cnm 2 dr 'a gösterdim sonucu.Özellikle sordum bende. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dediler. Ancak o üstteki çöküntü rahimi daralttığı için hamilelik oluşursa her zaman bi düşük tehditi ve erken doğum riski oluyormuş. Benim histeroskopi hem tanısal hemde tedavi amaçlı olucak . O üst kısmı traşlayıp rahimi genişleticez dedi dr. 1 saatlik bi işlemmiş. Zaten bayıltıpta yapıyolarmış. Rahim kendini çok çabuk toplayan bi organ olduğu için sadece bir kaç gün arada kasılma oluyormuş. Birde konuşmuştuk zaten ya rahimde perde felanda varsa rahim fliminde çoğunlukla gözükmüyomuş. Varsa onuda temizliycekler . İşlem alttan yapıldığı için kesik felan bişey olmıycak zaten görünürde aynı gün çıkarsın dedi. Ben hamile kalsamda beni yiyip bitiricekti zaten stresten düşürürdüm çocuğu ha erken mi doğucak ha düşücekmi diye o yüzden aldım günü bakalımm:) İstanbul tüp bebekte yaptırıcam cnm. Özel sağlık felanda geçmiyo orda :/ 1.800 TL 'miş işlem. Bende fatura alıp özel sağlıktan parayı almaya çalışıcam bakalım inş. bi aksilik çıkmaz. Ama normal sigorta hastanelerindede yapılıyo zaten işlem. Dışarda para verip yaptırmayada değmez yani.

sonunda adet oldum kızlar progestanla 5 günlük gecikmenin sonunda... ilk aşılama maceramda böylelikle son buldu.herkese rabbimden hayırlısını diliyorum.birdahaki ay rapor çıkarttırıcam ilaçlar ve iğneler için zeynep kamilde.önümüzdeki ay ilaç kullanmayı da düşünmüyorum dinlenmek istiyorum.sonra yola devam inşallah.

cnm siz ketenprensesten isteyince ben sizi sildi listeden biliosun konustuk odaha cabuk getirir dedik su an gogi 112 ecrin 81 arkadaslarım ilk sırada önce onlara getirtmeye calısıcam eger fazla getirirse adam sıraya göre dagıtıcam

tamam cnm fazla olursa beni unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…