hadi yaa ana sen hamile gibi geliodun söylemek istemedim ama senle konuşurken hamileymişsin gibi hissettim.. aman olsun brancada doğal yollardan elde ederiz bebişleri 3/5/7 kaç tane istersek.. ben brancayı kullanan birini buldum şubatta test yaptırcaklarmış gelişme olursa bana söyleyecek bende size söylicem..şoförden haber var mı bu arada
Benimde prolaktinim 39 çıkmıştı :) Başka bir problem olmasaydı dr dostinexle değer düşünce hamile kalan çok insan var demişti . Ama zaten bende pco olduğu için farketmedi.Geçen hafta yaptığım testte değerim 4'e düştü. İlacıda bıraktım zaten. En önemlisi haftada 1 alınan ilacı bırakmaya yakın bir kaç haftada yarım ve daha sonra çeyreğe düşürülerek bırakılması gerekiyo demişti dr. Birden kesilince ters etki yapabiliyormuş. Ben ilacı 7 ay kadar kullandım bu aradaHaftada 1 olduğu için sadece 3 şişe..
valla canım ben bilemem ki doktor bilir onu kimi vücut direnc gösterio prolaktin düşsede süt salgı hormonu oldugu icin kalamıosun düserse kalırsın inş
kızlar benim kırmızılar yola cıktı gibi pembe akıntım varrr sanırım olmadı ama hiç üzülmedimmm zaten ümidim yoktu sıra barancadaaaaaa
cnm yeni gördüm yaa üzme kendini hayırlısı olur inş bu aşılama işi boş ya sırf zaman kaybı bende yaptırmıyıcam bı daha önce baranca sonra tüp bebek (inş gerek kalmazda)
kızlar bakın ne buldummm ilacımızın faydalarından biri dahaaaa
Esra3229 kullanıcısından alıntı
kızlarrrrrrrr çatlama iğnesi oldum.bu ay yumoş kontrolüm vardı.brancayı kullandım ve koccaman yaptı çook şükür ALLAHIMAAAAA.mucizeeeee bu ilaç kızlar mucize.büyümeyen yumoşlarımı büyüttü.bakalım 15gün sonra gebelik testi yapacağım inşallah tutmuştur.tutmasa bile olsun yumoşlarım sonunda büyüdüya daha ne isteim.bence pkoda çok etkili branca.........
arkadaşlar bende aşılama yolcusuyum 31 aralıkta olucak kısmetse şuanda gonal-f kullanıyorum 15tane yumurtam oldu fazla uyarılıyo ilaçlarla ilaçsızda hiç oluşmuyo, bukadar çok istenilen durum değilmiş aşılamada böyle olan varmı ve hamile kalan inşallah 2012 uğurlu gelir ve bebeklerimize kavuşuruz Allah herşeyi sırasına göre yaratmış bize düşen sabır edip ondan istemek lütfen arkadaşlarım isyan etmeyin dua edin mevlam görelim neyler neylerse iyi eyler ...
Merhaba Özge sana bir sorum olacak ama yardımcı olursan sevinirim.Bu bahsettiğin baranca isimli ilaç ne işe yarıyor biraz anlatabilirmisin.bende de pko var ilaçsız adet göremiyorum 2 ocakta da aşılama yaptırdım ama pek ümidim yok kısmet tabiki yinede....
2 ocak 2012de yeni yılın ilk aşılaması oldu ve bugün kandan gebelik testi yaptırdım değerim 70küsürlü hamileymişim ALLAHIM bu yolda olan herkesi sevindirsin sevinçten ağlamak dedikleri bu olsa gerek.. dua edin arkadaşlarım ne kadar doktorumuza güvensekte Yaradan verir o alır...
kızlar bakın ne buldummm ilacımızın faydalarından biri dahaaaa
Esra3229 kullanıcısından alıntı
kızlarrrrrrrr çatlama iğnesi oldum.bu ay yumoş kontrolüm vardı.brancayı kullandım ve koccaman yaptı çook şükür ALLAHIMAAAAA.mucizeeeee bu ilaç kızlar mucize.büyümeyen yumoşlarımı büyüttü.bakalım 15gün sonra gebelik testi yapacağım inşallah tutmuştur.tutmasa bile olsun yumoşlarım sonunda büyüdüya daha ne isteim.bence pkoda çok etkili branca.........
Selamlar herkese kıslar...hamiş oldugunu ögrenenler hayırlı ugurlu olsun darısı bizlere hayırlsyla...aşılama olan arkadaslarımında yuzunu guldursn rabbim saglam degerlerle...
ÖZGECİMsonunda brancaya baslıyosun demek hadı hayırlısı cnm.
JOLLYcimmm histereskopıye karar vermene sevındım.sana doktormu dedı yapalım?yoksa sen mı ıstedın?ya benımde rahım durumu aynı bılıyosun ve ben 2009da cekılmstm filmi,o zamandan berı hep arastrdm ve aslında banada ofis histereskopi şart.bicornis olan herkes cektırıyor ama anlamadıgım hıcbı doktor bana hıst.demedı yanı bunu benım mı sureklı sormam gerek neden ıstemıyor anlamıyorum.sureklı gıttıgım doktoruma sordum baya oldu soralı.ben septum(perde)oldugunu dusunmuyorum sende dedı bende sesımı cıkarmadım.bıde pahalı bı ıslem sanırım ama hep aklımda soru ısaretı bu.onu cektrmeden rahat etmıcek ıcım.şmdı yaza kadar dınlenme surecınde cektrmek ıstıyorum bende canım.sen nerde yaptrdgnı fln yazarsn emi.
Cnm bünyeden bünyeye değişiyo olabiilir ama banada dr bunu bıraktıktan sonra ancak adet görürsün demişti. Bıraktıktanda 1 hafta sonra adet gördüm. Bende senin gibi patlıycaktım artık. Bir kez daha kan testini tekrarlıycakmısın bilmiyorum ama dr öyle söylüyorsa bir an önce tekrarlada bari o ilaçtan kurtul. Yan etkileri banada çok ağır geliyordu. İlacı aldıktan 15 dk sonra feci baş dömesi ve mide bulantısı bi 5 dk sürüp sonra geçiyordu. İlk kan testinde değer 14,8 gibi bişey çıkmıştı benim.3 gün sonra 6,8'e düşnce dr hemen kesti ilacı.
evet canım asılama üstünden 13 gün geçti adet oldum yarın test günümdüilacı nie bıraktırmadılar onu anlamadım tabi en iisini doktorun bilir
saol canım evet gayet iyiyim tek üzüldügüm 2200doz igne yemişim hesapladık ona üzüldüm karnım mosmordu artık evet barancayı ilk ben denicem bakalım neler olacak histeroskopi neydi yaw banada doktor eger tüpe gecersek ufak bi operasyon gecirceksin dedi rahim geride benim inş normal yolla olurda gerek kalmaz buna asılama faslı kesinlikle kapandı bende tutmuo anacım normal ilişki kadar şans var yaparım tüpümüşaka bi yana gerek kalmazsa cok ii olacak sen baranca kullanmıcakmısın
Selamlar herkese kıslar...hamiş oldugunu ögrenenler hayırlı ugurlu olsun darısı bizlere hayırlsyla...aşılama olan arkadaslarımında yuzunu guldursn rabbim saglam degerlerle...
ÖZGECİMsonunda brancaya baslıyosun demek hadı hayırlısı cnm.
JOLLYcimmm histereskopıye karar vermene sevındım.sana doktormu dedı yapalım?yoksa sen mı ıstedın?ya benımde rahım durumu aynı bılıyosun ve ben 2009da cekılmstm filmi,o zamandan berı hep arastrdm ve aslında banada ofis histereskopi şart.bicornis olan herkes cektırıyor ama anlamadıgım hıcbı doktor bana hıst.demedı yanı bunu benım mı sureklı sormam gerek neden ıstemıyor anlamıyorum.sureklı gıttıgım doktoruma sordum baya oldu soralı.ben septum(perde)oldugunu dusunmuyorum sende dedı bende sesımı cıkarmadım.bıde pahalı bı ıslem sanırım ama hep aklımda soru ısaretı bu.onu cektrmeden rahat etmıcek ıcım.şmdı yaza kadar dınlenme surecınde cektrmek ıstıyorum bende canım.sen nerde yaptrdgnı fln yazarsn emi.
canım sen bana da sipariş etmeyi unutma olur mu pazartesi transferim olucak ama dr. bugün aradı iki tane yumurta zor bulmuşlar sağlıklı olarak yani normalde 7 taneymiş ama gelişmemişpek ümitli değilim yani ama yine de hamiş olursam ihtiyacı olan başka birine veririz. senin kamyoncu naptı görüştün mü hiç
cnm siz ketenprensesten isteyince ben sizi sildi listeden biliosun konustuk odaha cabuk getirir dedik su an gogi 112 ecrin 81 arkadaslarım ilk sırada önce onlara getirtmeye calısıcam eger fazla getirirse adam sıraya göre dagıtıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?