kızlar bende 13 de aşılama yaptırdım kabus gibiydi ama operasyonun diğer hastalardan daha iyi geçtiğini ve yumurtalığa direk ulaşabildiğini biçok hasta bağırıp çağırdığını ama sende çok iyi iş çıkardık dedi doktorum bana 600 tl ye yumurta çoğaltama iğnesi verdi göbekten daha sonra iğne bitti ve son olarak gece 2 de 2 tane göbekten yumurta çatlaması için iğne vurdum bunları kendim yaptım :) şimdi benimde çok kasık ağrım oluo bazen sol tarafımda sanki şişer gibi bazen sağ tarafımda göğüslerim aşırı şişti ama çok heycanlıyım benim eşimdede problem yok bendede ama olmuodu 1 tane düşüğüm olmuştu 28 de kan testi yaptırcam inşallah olumlu sonuç alırım
nasıl yani bu kadar kötü mü geçiyor gerkekten aşılama
nasıl yani bu kadar kötü mü geçiyor gerkekten aşılama
Selam kızlar.üçüncü aşılama için dün yola çıktık.yarından itibaren gonal f 75'lik vurulmaya başlıyorum.hayırlısı bakalım.bu arada cerrahpaşa tıpta yaptırıyorum.Allah yardımcımız olsun.isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Selam kızlar.üçüncü aşılama için dün yola çıktık.yarından itibaren gonal f 75'lik vurulmaya başlıyorum.hayırlısı bakalım.bu arada cerrahpaşa tıpta yaptırıyorum.Allah yardımcımız olsun.isteyen herkese nasip etsin inşallah.
2 ocak 2012de yeni yılın ilk aşılaması oldu ve bugün kandan gebelik testi yaptırdım değerim 70küsürlü hamileymişim ALLAHIM bu yolda olan herkesi sevindirsin sevinçten ağlamak dedikleri bu olsa gerek.. dua edin arkadaşlarım ne kadar doktorumuza güvensekte Yaradan verir o alır...
cnm bırşey soracagım sana neden 3 aşılama ben 2 dıye bılıyorum 3'den sonramı tüpe geçılıyor ya ama işkence ya .
kızlar bende 13 de aşılama yaptırdım kabus gibiydi ama operasyonun diğer hastalardan daha iyi geçtiğini ve yumurtalığa direk ulaşabildiğini biçok hasta bağırıp çağırdığını ama sende çok iyi iş çıkardık dedi doktorum bana 600 tl ye yumurta çoğaltama iğnesi verdi göbekten daha sonra iğne bitti ve son olarak gece 2 de 2 tane göbekten yumurta çatlaması için iğne vurdum bunları kendim yaptım :) şimdi benimde çok kasık ağrım oluo bazen sol tarafımda sanki şişer gibi bazen sağ tarafımda göğüslerim aşırı şişti ama çok heycanlıyım benim eşimdede problem yok bendede ama olmuodu 1 tane düşüğüm olmuştu 28 de kan testi yaptırcam inşallah olumlu sonuç alırım
Kızlar benim aşılamadan sonra 14. günüm bugün idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı.Buna rağmen kan testi yaptırmalımıyım sizce?Çok üzgünüm
seninle ayni gunde olmus asilamamiz!cok tebrik ederim cok sevindim senin adina!Allah hayirli saglikli bir omur verir insallah bebegine!doktorum sali yap dedi testi fakat ben pazartesi yapmayi dusunuyorum. adet belirtilerim var 1 haftadir bitmek bilmedi.seninde olmus muydu yani her an adet olacakmissin gibi hissetmis miydin?cok heyecanliyim ozellikle bir kac gundur zamn gecmiyor sanki!
Kızlar benim aşılamadan sonra 14. günüm bugün idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı.Buna rağmen kan testi yaptırmalımıyım sizce?Çok üzgünüm
hayırlı olsun allah kucagına saglıkla almayı nasıp etsın darısı bızlerın basına ınsallah.
mrb canım idrar testıne tabıkıde ınanma hemen kan testi yaptır garanti bır sonuc olur ve lütfen idrar testini geçin artık gebelıgın orda bellı olması ıcın adetın bır hafta 10 gun gecmesı gerekıyor tabı bu sure kısıden kısıyede degıstırıyor inşallah kanda gebe cıkarsın canım ıyı haberlerını beklıyoruz.
kan testi yapmalısın çünkü kana daha çabuk yayılıyor hcg hormonu..
Canım cevabın için tşk ederim.Aldığım test adetin ilk gününde doğru sonuç veren testlerdenmiş.üstünde öyle yazıyordu.zaten hiç belirtimde kalmadı.göğüs hassasiyetim aşılamamın 10.günü geçti.Kasık ağrım hiç yok.Bel ağrım vardı o da kalmadı şimdi sadece idrarda yanma hissi var başka hiç bir belirti yok. Adet olacakmışım gibi bile hissetmiyorum.Bu durumda olupta hamile oldugunu öğrenen var mı?
canım benim anlamadıgım doktorun direkt yumurtaya ulastıgını nerden bildi sonucta haybeye sallanıo spermler öyle bir garanti yada bilme olayı yokki tüp olsa neysede asılamada direkt yumurtaya ulastık olayı yok yani
ultrason ıle bakılıp bırakılmıs anladıgım kadarıyla o sekılde yapılan asılamalarda yumurtanın yanına bırakıyorlakı sperm hareketlılıgı azda olsa yumurta ıcıne gırmesı kolay olsun dıye benımde ole yapıldı ancak gırdımı gırmedı bızım agır kanlı spermler popolarını kaldırıpta :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?