Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende 13 de aşılama yaptırdım kabus gibiydi ama operasyonun diğer hastalardan daha iyi geçtiğini ve yumurtalığa direk ulaşabildiğini biçok hasta bağırıp çağırdığını ama sende çok iyi iş çıkardık dedi doktorum bana 600 tl ye yumurta çoğaltama iğnesi verdi göbekten daha sonra iğne bitti ve son olarak gece 2 de 2 tane göbekten yumurta çatlaması için iğne vurdum bunları kendim yaptım :) şimdi benimde çok kasık ağrım oluo bazen sol tarafımda sanki şişer gibi bazen sağ tarafımda göğüslerim aşırı şişti ama çok heycanlıyım benim eşimdede problem yok bendede ama olmuodu 1 tane düşüğüm olmuştu 28 de kan testi yaptırcam inşallah olumlu sonuç alırım

nasıl yani bu kadar kötü mü geçiyor gerkekten aşılama

slm cnm bende orda tedavı göruyorum ilk aşılamam aralıkta oldu benımde ıgneler kist yaptı dogum kontrol hapı kullanıyorum suana bide prolaktınım yüksek cıktı bugun kontrolum var sabahtan gıdıcem bu arada belkı senınle sohbet bıle etmişizdir gıdıp gelırken ınsan orda bır cok kişiyle sohbet edıyor belkı karsılasırız.

cnm bırşey soracagım sana neden 3 aşılama ben 2 dıye bılıyorum 3'den sonramı tüpe geçılıyor ya ama işkence ya .

hayırlı olsun allah kucagına saglıkla almayı nasıp etsın darısı bızlerın basına ınsallah.

Selamlarrr.
Almina sagol cnm acıklamaların icin.bakalım bende olmak ıstıyorum hayırlısı.
JOLYM sorma ya.ben sıze bahsettmmı bılmıyorum da aşılama öncesı yaptrmak cok ıstedım kendımce ama olmadı,hatta arkadaslara hep"tutsada düşük tehdıtı olcak hep"diyodum ve halada eğer kalırsam tam anlamıyla sevınemeyecegmı dusunuyorum.evet o çökukluk rahmı daraltıyomuş malesef.tanısal olan yanı ofis hist.dıyolar ona o da mı fiyatlı acaba ya.ins sende perde cıkmaz cnm kısa bı ıslem olur.bu senın ıcın cok ıyı olacak.rahmı temızlıcekler genıslıcek hadı hayırlısı kuzum.perdem yoksa bile o çöküklugun giderlmesı gerek benımde diimi

canım benim anlamadıgım doktorun direkt yumurtaya ulastıgını nerden bildi sonucta haybeye sallanıo spermler öyle bir garanti yada bilme olayı yokki tüp olsa neysede asılamada direkt yumurtaya ulastık olayı yok yani

Kızlar benim aşılamadan sonra 14. günüm bugün idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı.Buna rağmen kan testi yaptırmalımıyım sizce?Çok üzgünüm

Kızlar benim aşılamadan sonra 14. günüm bugün idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı.Buna rağmen kan testi yaptırmalımıyım sizce?Çok üzgünüm

mrb canım idrar testıne tabıkıde ınanma hemen kan testi yaptır garanti bır sonuc olur ve lütfen idrar testini geçin artık gebelıgın orda bellı olması ıcın adetın bır hafta 10 gun gecmesı gerekıyor tabı bu sure kısıden kısıyede degıstırıyor inşallah kanda gebe cıkarsın canım ıyı haberlerını beklıyoruz.

AMİN inşallah..evet adet olacakmış gibi hissettim kasıklarım ağırdı ben adet olmayı bekliyordum okadar belirtiler vardı fakat hamileymişim inşallah seninde aşılaman başarılı olmuştur pazartesi yaptır varsa kana geçmiştir benim c.tesi belli olduğuna göre , idrarda yapıyorum biri silik çıkıyor adet 10gün geçtikten sonra idrar testlerinde beliriyomuşş..

Canım cevabın için tşk ederim.Aldığım test adetin ilk gününde doğru sonuç veren testlerdenmiş.üstünde öyle yazıyordu.zaten hiç belirtimde kalmadı.göğüs hassasiyetim aşılamamın 10.günü geçti.Kasık ağrım hiç yok.Bel ağrım vardı o da kalmadı şimdi sadece idrarda yanma hissi var başka hiç bir belirti yok. Adet olacakmışım gibi bile hissetmiyorum.Bu durumda olupta hamile oldugunu öğrenen var mı?

kan testi yapmalısın çünkü kana daha çabuk yayılıyor hcg hormonu..

Tamam canım.yarın yaptırmayı düşünüyorum kan testini.sen de hamilesine heralde çok tebrik ederim.benim durum vahim biraz hiç belirtim yok şimdi. Dört gün oncesine kadar bir sürü belirtim vardı . Böyle olup hamile olan var mı acaba cok merak ediyorum.

cnm hemen umutsuzluga kapılma herkesın adet belırtılerıde farklı gebelık belırtılerıde bu kadar sıkıntı yapmadan kanda baktır cnm yorma kendını düşünerek

ultrason ıle bakılıp bırakılmıs anladıgım kadarıyla o sekılde yapılan asılamalarda yumurtanın yanına bırakıyorlakı sperm hareketlılıgı azda olsa yumurta ıcıne gırmesı kolay olsun dıye benımde ole yapıldı ancak gırdımı gırmedı bızım agır kanlı spermler popolarını kaldırıpta :))))

Benimdee öylee bırakıldıı ultrosonla bakıp üstten. Ahanda tam yanına bıratım dedi. Girdimi benimde girmedi aahahaha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…