Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarrr birşey sorucam...Ben eylül sonu 5 gün süreyle klomen kullanmıştım fakat yumurtam çok gelişip büyüdüğü için doktorum aşılamayı bu aylık iptal etmişti.Bugün adetimin 13.günü ama özellikle sağ kasığımdaki ağrıdan duramıyorum.Oturup kalkmak tam bir eziyet oldu çok ağrım var...Klomen kullananlar böyle bir ağrıyla karşılaştınız mı hiç??? Doktorumu arasam mı yoksa klomenin etkisindenmidir karar veremedim.Acaba yumurtanın büyük olması da aşırı ağrı yapar mı???

Son düzenleme:

Kesinlikle ağrıların normal zaten aşılama olasaydın da aynı ağrıları yaşardın.yumurtaların fazla büyük olması yapıyor ben de aynı sorunu yaşadım. eylül 26 da aşılamam oldu iğne vuruldum büyüklüğü bu defa iyiyiydi çünkü, fakat yine ağrım oldu canım geçmiş olsun...klomen kullanmak zorundasın zaten yine adetinde kullan bu ay aşılama düşünüyorsanız.klomen öyle işte bazen de fazla büyütüyor.

hanımlar... bnm gecen adetimde tüp bebek konuşup öyle başladık tedaviye tabi gecen hafta fikir değiştirdim son bi kez aşılama denicez. suan adetimi bekliyorum inş. 2 güne olcak.. ama bnm sorum bana doktorum bebek aspirini vermişti bunun amacı ne?? ne faydası olur.??

onu genelde kan pıhtılaşması olanlaara veriyorlar ama senin düşüğün falan var mıydı.

slm kızlar bu ay iğnelere başlıcaktım ama olmadı salı günü gittim doktora hastanede heyete girecektim bi güzelce kullandığım ilaçları yazdı elime tutuşturdu benle işin bitti dedi beyfendi emekli olmuş hastanede işi bitmiş yardımcı olamam dedi oraya git ordan hallederler dedi ama bende gitmicem 1 sene boyun ca muanesine gittim paraları döktüm hastaneye isteseydim baştaN giderdim kaldım öyle ne yapacam bilmiyorum onun verdiği ilaçlarıda içmiyorum kafam cok karışik morelim bozuk salı gününden beri ağlamaktan başka birşey yapamıyorum::yorum buda bana yeni yasa kasığı ALLAH İŞALLAH SİZLERİ BU AY GÜLDÜRSÜN

Son düzenleme:
ewet cnm yha 2 aşılamamda düşük oldu.. onunla ne alaka ki??

düşüklerin için ne dedi doktorun kan pıhtıllaşması düşüğe neden oluyormuş onun testleride üniversitede yapılıyormuş özellerde çok pahalıymış. benimde 2 düşüğüm var ama o testleri yaptırmadım daha yaptırmak istiyorum ama olmadı bir türlü.
doktoruna sor istersen neden verdiğini pıhtılaşmadan mı şüphelenmiş.

selam arkadaşlar...
bende bu ay ilk aşılamamı olucam. ben hiç klomen tedavisi görmedim hazirana kadar 3 kez iğne tedavisi gördüm sadece.yaz tatili girip memlekete girince aşılama bu vakte kaldı yarın adetimin 2.günü tedaviye başlıyorum umarım güzel hayırlı sonuçlar alırızz

cnm hayırlı olsun bende ilk aşılamamı 1 hafta önce yaptırdım umarım güzel sonuçlar alırız.

aşılama yaptırıp sonucu belli olan yok mu?

cnm hayırlı olsun bende ilk aşılamamı 1 hafta önce yaptırdım umarım güzel sonuçlar alırız.

aşılama yaptırıp sonucu belli olan yok mu?

Selamlarr. Ben bugün yaptırdım kan tahlili. Aşılamanın 14. günü adet günüme 2 gün var henüz aceleci davrandım biraz :) B-hcg 12 çıktı. 3 gün sonra değer artıyo mu diye bi kez daha kan vericem bakalım. Bi 3gün daha bekliycez şimdi :/ .. Aşılama olupta B-hcg değerinihatırlayanınız var mı?

cnm ne güzel inş. artarak devam eder değerin. sen yine iyi g,tmişsin doktor beni 10 gün sonra gel progesteron ile betaya bakalım dedi. ama ben 13. gün gitmeyi düşünüyorum. ilk aşılamanmıydı?

ben de bugün ikinci aşılamamı oldum. umudum yok nedense ama hayırlısı bakalım.

yok cnm ya zaten doktorlar genelde 1 gün yıkanmayın dio yani bnm ki demişti

çok üzgünüm..!!! bugün adetimin 3. günü doktor muaynem vardı. gecen aydan bi kistim vardı ginera kullandım ama ebatında hiç değişme olmadığı için hemen tahlil istedi şimdi pirmolut verdi ayrıca kanım cok cok cok düşük olduğu içinde kan hapı verdi bn bunu biliyorum zaten anemi var taşıyıcılık pek fazla yükseltmez belki faydası olur iç bakalım dedi..bebeğimmle arama 1 ay daha girdi..

cnm ne güzel inş. artarak devam eder değerin. sen yine iyi g,tmişsin doktor beni 10 gün sonra gel progesteron ile betaya bakalım dedi. ama ben 13. gün gitmeyi düşünüyorum. ilk aşılamanmıydı?

Evet cnm benim ilk aşılama. Doktor şu an için pozitif dedi. Aşılamada ilk çıkan değer normal hamileliklere göre biraz daha düşük çıkıyomuş sanırım. 3 gün daha bekliycez bakalım. 0 çıkmadıya umudumuz var halen:)

ben diger topicte ne dedim sanaaa bir damladan oluyo bebek bak işte süper sevindim canım inşallah yükselirrrrrrrr iyiceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…