gerçi herşey allahtan baksana kadın inanarak içtim birazda psikolojik diyor ama çok merak ettim şu ilacı takıntı oldu bende eşimede bahsettim kızdı çok kafana takıyosun diye
öncelikle çok teşekkür ederim kızlarr
Diğer topikte vardı bende orda gördüm tesadüf orda hamiş kalan bi arkadaş elindeki şişesini bana gönderdi. Sebepsiz kısırlık için iyi geliyormuş
pco nedir tam bilmiyorum ama benimde yumurtam yeteri kadar olgunlaşmıyomuş filan.. Klomendi igneydi 4 ayda sonuç alamayınca bırakmıştım doktoru 1 ay hiç bişi kullanmadım bu ilaca başladım sonra sadece 22 gün içmişim ve sonuç hamileyim....
Ilacın yan etkisi bende sadece ilk 2 gün başagrısı yaptı o kadar başka hiç bişi hissetmedim:) birazcık da uyku yaptı sanki ...
Buda baska bir hamile arkadas sadece 22 gün içmişşşşşşşşşşş ve bakın ne dio yumurtlaarı olgunlasmıomus diooo
evet bende okudum ve şaşırdım şimdi iyice meraklandım ama istesem nasıl getirtip kullanıcam romanyada hiç bi tanıdık yok.senin ilaç ne zaman gelecekmiş sen ne zaman başlayacaksın inşallah sende kullanır seninde hayırlı haberlerini alırız canım.
Kızlr selam,gecmıse pek bakamadım herkes ıyıdır umarım.ben bugun doktorumla görustm c.tesı kan testı dedı.bende öylesıne bı test yaptm bugun.pembe silık cıktı,ins bu defa yanıltmaz.adet olcak gibide halim var hayırlısı artık.
Kızlr selam,gecmıse pek bakamadım herkes ıyıdır umarım.ben bugun doktorumla görustm c.tesı kan testı dedı.bende öylesıne bı test yaptm bugun.pembe silık cıktı,ins bu defa yanıltmaz.adet olcak gibide halim var hayırlısı artık.
Kocaelinde oturuyorum inşallah bu sefer tutar
adet bitince baslıcam işte gelsin bakalım hayırlısı artık cok heyecanlıyım yaa ben bende etkili olursa kalanını size yollarım zatennnn
canım,ikinci çzgi silik çıkdıysa hamilesindir,şimdiden hayırlı olsun,bizde o çizgiyi silik dahi olsa görmek için uğraşıyoruz:)...
Kızlr selam,gecmıse pek bakamadım herkes ıyıdır umarım.ben bugun doktorumla görustm c.tesı kan testı dedı.bende öylesıne bı test yaptm bugun.pembe silık cıktı,ins bu defa yanıltmaz.adet olcak gibide halim var hayırlısı artık.[/QUOTE
KUZUM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTE ÇIKSA SONUÇ POZİTİF OLUYOR HADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ MERAK VE HEYECANLA...
ya canım ıkıncı cızgımı sılık pembe cıktı ınsallahh vardır bebıs yaa senden sonra ben cıkmak zorunda kaldım eve gelıncede baktım yoktun netten ınsallah cumartesı gunu pozıtıf haberlerını alırız cnım benım
Cnm sen dr'unla görüştün mü? Seninki testi ne zaman istedii.?
ya ben bugun aradım adet gunumde yapılcakmıs((( neden boyle yapıyo bılmıyorum hüseyin bey suanda yanıltabılır bızı ılaclar dedı beklıyorum yanı ama buaksam evde yapmayı duusnuyorum test cıksada cıkmasda artık beklıcez...
ya ben bugun aradım adet gunumde yapılcakmıs((( neden boyle yapıyo bılmıyorum hüseyin bey suanda yanıltabılır bızı ılaclar dedı beklıyorum yanı ama buaksam evde yapmayı duusnuyorum test cıksada cıkmasda artık beklıcez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?