Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar aşılama yaptırcağım.. ağrılı ve ya aşılama esnasında kanama oluyor mu? sonrasında neler yapmamız lazım.. 3 senelik evliyim. eşimde sperm azlığı ve hareket düşüklüğü var. doktor aşılamayı deneyelim dedi.. yumurtlama hapı verdi. bu hafta hasta olurum. ama kurban bayramında gelebilir. gelmezse kurban haftasının sonuna doktora gideceğim. ama olursa diğer aya kaldı bakalım... hayırlısı olsun. Aşılama ile bildiklerinizi anlatır mısınız.. hoşçakalın..

cok hafif lekelenme olabilir canım agrı yok smear testi kadar bi sızı sadece

selam kızlar, bende bu ay 3. aşılamamı oldum, iğne ile tedavi gördüm. 13 ünnde çatlatma iğnem, 14 ünde aşılamam oldu

merhaba arkadaşlar cumartesı gunu kanamam başladı dr aradık iğne başladı yatak ıstırahıtı verdı kanamam hızlandı fakat beta hcg artış var 27 bellı olacak ama kanamamın oluşu huzursuz ettı benı iki düşük yaşayan bırı olarak strese gırıyo ınsan ALLAH hayırlısı ne ıse onu nasip etsin lutfen dualarınızı eksık etmeyın .

canım benım gecmıs olsun ama ıcını ferah tut ınsallah dahada yukselır ve bebısın varıdr tutunur sana ınsallah sıkı sıkı fazla yukelnem kendıne ve yat dınlen ama en onemlısı kafanı rahat tut bende asılama sonrası sonuc bekleyenlerdenım hayrlısı olsun hakkımızda

Kızlar adeyliyken banyo yapmak zararlıymış iltihap yapıyomuş böle bişeyi siz duydunuzmu ben duyunca şaşırdım acaba gebelik oluşmaması bundan olabilirmi bende sürekli oluyor da

Kızlar adeyliyken banyo yapmak zararlıymış iltihap yapıyomuş böle bişeyi siz duydunuzmu ben duyunca şaşırdım acaba gebelik oluşmaması bundan olabilirmi bende sürekli oluyor da

öyle bişi yok sadece eger küveti falan doldurup oturursan tehlikeli ayakta yıkanmanın aksine yararı var kasları gevsetio agrıyı azaltıo

çok sabırlı degilim bugün 14. günüm yaptırdım dayanamadım sonuç koskoca bi negatiffff((((((((((

Cnm kas testi mi yaptırdın yoksa evde kendin mi yaptın ? Evde kendin yaptıysan hiç dikkate alma çünkü orda çıkması imkansız.

Geçmiş olsunn :/ Gebeliklerin ilk aylarında çok sık rastlanan durum ve büyük çoğunluklada bebekler sorunsuz tutunabiliyor.İnş. bebişin sımsıkı tutunur sana hızla artar Bhcg

kanda yaptırdım canım sonuç kaç diye soracak olursan bende bilmiyorum kağıtta sadece negatif(-)yazıyor

Üzüldüm cnm yaa :/ Hayırlısı ne diyebilirizki bir an önce adet gelsinde bari sende önüne bak cnm. İlk 2-3 gün üzülüyo insanda sora unutuyosun hayat böyle bişey işte

selam arkadaşlarrrr bugün oldu aşılamam kanamamda oldu ama doktor öncesinde hiç bakmadı yumurta çatlamışmı die ööle direk yaptı...25 dakika masada ölece yattım sonra odaya aldılar 1 saatte orda yattım...kanama sizde de oldumu yoksa çift rahimliyim diyemi oldu acabaa iki işlem yaptı çünkü spermi ikiye böldü bi kısmı bi tarafa bi kısmı diğer taraff...bide canım acıdı biraz hayırlısı artıkkk

kızlar merhaba bende 1.5 yıllık evliyim...ve bundan 4 ay önce doğal yollarla hamile kaldım ama hamileliğim 7.haftada missed abortus düşükle sonuçlandı. bu negatif durum insanı okadar çok üzüyor ki tekrar hamile kalmaktan başka hiçbirşey teselli olmaz gibi geliyor. bizde aşılama yöntemine karar verdik ve 29 ekimde adetimin 2. günü gelmemi istedi doktorum şimdi heyecanla bekliorum eğer bu ayda hamile değilsem aşılama yöntemini denicez belki de ikiz olur...hayali bile pek güssellll.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…