merhaba arkadaşlar aşılama yaptırcağım.. ağrılı ve ya aşılama esnasında kanama oluyor mu? sonrasında neler yapmamız lazım.. 3 senelik evliyim. eşimde sperm azlığı ve hareket düşüklüğü var. doktor aşılamayı deneyelim dedi.. yumurtlama hapı verdi. bu hafta hasta olurum. ama kurban bayramında gelebilir. gelmezse kurban haftasının sonuna doktora gideceğim. ama olursa diğer aya kaldı bakalım... hayırlısı olsun. Aşılama ile bildiklerinizi anlatır mısınız.. hoşçakalın..
selam kızlar, bende bu ay 3. aşılamamı oldum, iğne ile tedavi gördüm. 13 ünnde çatlatma iğnem, 14 ünde aşılamam oldu
hayırlısı canım inş tutar tüpe gerek kalmaz sorun nedir anlatsana hangi sehirdesin
selam kızlar, bende bu ay 3. aşılamamı oldum, iğne ile tedavi gördüm. 13 ünnde çatlatma iğnem, 14 ünde aşılamam oldu
slm canım benımde 13 unde asılamam oldu bende ıgne ıle tedavı oldum hangı ıgneyı oldun?
valla onu hangi doktor dedi bilmem ama normal yolla zor heleki erkek infertilitesinde cok cok daha zor tabi allah bilirde bilinen gercekler var yani spermlerin yıkanması gerekankaradayım, eşimin spermi az, doktor normal yolla olur dedi ama aşılama ile bile olmuyor
adını unuttumhafızam yok yaaa :44: seninki ne
Oooo valla sabırlısın sende :)) Ben 14.gün yaptım çıkmıştı zaten sonuç. Hadi 2-3 gün arayla 3 hamiş çıkaralım peşpeşe topikte :)
merhaba arkadaşlar cumartesı gunu kanamam başladı dr aradık iğne başladı yatak ıstırahıtı verdı kanamam hızlandı fakat beta hcg artış var 27 bellı olacak ama kanamamın oluşu huzursuz ettı benı iki düşük yaşayan bırı olarak strese gırıyo ınsan ALLAH hayırlısı ne ıse onu nasip etsin lutfen dualarınızı eksık etmeyın .
Kızlar adeyliyken banyo yapmak zararlıymış iltihap yapıyomuş böle bişeyi siz duydunuzmu ben duyunca şaşırdım acaba gebelik oluşmaması bundan olabilirmi bende sürekli oluyor da
çok sabırlı degilim bugün 14. günüm yaptırdım dayanamadım sonuç koskoca bi negatiffff((((((((((
merhaba arkadaşlar cumartesı gunu kanamam başladı dr aradık iğne başladı yatak ıstırahıtı verdı kanamam hızlandı fakat beta hcg artış var 27 bellı olacak ama kanamamın oluşu huzursuz ettı benı iki düşük yaşayan bırı olarak strese gırıyo ınsan ALLAH hayırlısı ne ıse onu nasip etsin lutfen dualarınızı eksık etmeyın .
Cnm kas testi mi yaptırdın yoksa evde kendin mi yaptın ? Evde kendin yaptıysan hiç dikkate alma çünkü orda çıkması imkansız.
kanda yaptırdım canım sonuç kaç diye soracak olursan bende bilmiyorum kağıtta sadece negatif(-)yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?