seni çok merak ettim, benden 1 gün önce aşılama yaptırmıştın galiba, ama bence önemli olan çatlatma iğnesinin tarihi, benim 14. günüm bugün, acayip adet belirtilerim var. ha oldum ha olacağım. sen?
Hadi yaa :/ Neyse cnm hayırlı sonuçlar olsunda hiç farketmez birkaçgün daha sabır :)senin 30 'umuydu adet tarihin ? Pazartesi yaptırırsın o zaman. Bu arada evde est yapıcaksan bu akşam al testi tut kendini sabah yap :) Sabah ilk idrarda daha net çıkıyormuş. Çıkmasada moralini hiç bozma ztn cnm orda çıkmasada kanda çıkar belki
ınsallah cnm ya ama ıcımde hıc umut yok ve karnım agrıyo sankı adet olucakmısım gıbı bugun ara ara...alırsam testı 2 tane alırım zaten bırı bu aksama bırı yarın sabaha ;:))
oofffff offf patlıcak gıbıyım ya sıkıntıdan ne olcksa olsun bari bukadar ıcıme sıkıntı yapıcak ne varkı((((
oofffff offf patlıcak gıbıyım ya sıkıntıdan ne olcksa olsun bari bukadar ıcıme sıkıntı yapıcak ne varkı((((
ne oldu kuzum hayırdır....
evet nekadar takma stres yapma desekde boş insanın elinde değil içinden kafasından söküp atamıyor heyecanla sabırsızlıkla bekliyor takmicam desede yapamıyor elin kolun bağlı beklemekten başka çare yok zaten allah sabrımızı deniyor napıcak benim kulum sabredecekmi diye en büyük kötülüğü istesekte istemesekte kendimiz yapıyoruz içimizi ferah tutamıyoruz. Hayatı kendimize zehir ediyoruz.allah hayırlısını versin kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bende böle yaptım hep hüzün hep keder neden nedenn nedenn diye kendime defalarca sordum neden olmuyor allahım neden olmuyor benim ne suçum vardı da beni böle cezalandırıyorsun benden sonra evlenenlerin 2.3.çocuğu oldu benim neden olmuyor diye defalarca kendime sordum sorgulamadım ama bişey değiştimi değişmedi olcaksada olmadıkuzum aklına getirmemeye çalış sabret ne denilmiş allah sabredenlerle beraberdir ben artık sabrediyorum sitem etmiyorum etmeyelimde herşeyin vardır bir sebebi vakti zamanı allaha bırakalım...
evet nekadar takma stres yapma desekde boş insanın elinde değil içinden kafasından söküp atamıyor heyecanla sabırsızlıkla bekliyor takmicam desede yapamıyor elin kolun bağlı beklemekten başka çare yok zaten allah sabrımızı deniyor napıcak benim kulum sabredecekmi diye en büyük kötülüğü istesekte istemesekte kendimiz yapıyoruz içimizi ferah tutamıyoruz. Hayatı kendimize zehir ediyoruz.allah hayırlısını versin kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bende böle yaptım hep hüzün hep keder neden nedenn nedenn diye kendime defalarca sordum neden olmuyor allahım neden olmuyor benim ne suçum vardı da beni böle cezalandırıyorsun benden sonra evlenenlerin 2.3.çocuğu oldu benim neden olmuyor diye defalarca kendime sordum sorgulamadım ama bişey değiştimi değişmedi olcaksada olmadıkuzum aklına getirmemeye çalış sabret ne denilmiş allah sabredenlerle beraberdir ben artık sabrediyorum sitem etmiyorum etmeyelimde herşeyin vardır bir sebebi vakti zamanı allaha bırakalım...
bugun 14. gunum ve doktorum testı adet gunu yapıcaz dıyo ama ben hem merak edıyorum bebıs varmı dıye hemde ıcımde acayıp bı sıkıntı var kasıklarım batıyo karnım agrıyo hıc umudum yok bu asılamadan
bugun 14. gunum ve doktorum testı adet gunu yapıcaz dıyo ama ben hem merak edıyorum bebıs varmı dıye hemde ıcımde acayıp bı sıkıntı var kasıklarım batıyo karnım agrıyo hıc umudum yok bu asılamadan
Hakkında hayırlısı canım inşallah o ağrılar belirtiler hamilelikten dir ne kadar oldu bebek istemeye başlıyali ve ilk aşılaman mi
kızlar yaaa bu zaman ne zor geçiyor böleee daha 2 gün oldu nasıl bekliceksemm...hayırlı olumlu sonuçlar alalım inşallah hepimizz...unutmayalım ama sonuç ne olursaolsun bi hayrı var demektirr...ben şükrediyorum mesela şimdiye kadar olmadığı için çünkü olsaymış troid tedavim olmadığı için ya düşük olcakmış yada bebekte zeka geriliği olcakmışş yani her hayır görünende bir şer her şer görünende bir hayır varr
aynen tatlı allah hayırlısını hayırlıs zamanda versin. bak bunu diyebiliyorusn ne güzel o zaman stresten de uzak durcaz. canım. hayılrı haberler alırısn inşallah.
ılk canım 9 aydır ıstıyoruz 1 yıllık evlıyım hıc umduum yok benım ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?