Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seni çok merak ettim, benden 1 gün önce aşılama yaptırmıştın galiba, ama bence önemli olan çatlatma iğnesinin tarihi, benim 14. günüm bugün, acayip adet belirtilerim var. ha oldum ha olacağım. sen?

benımde bugun 14. gunum canım bende oleyım ıkıdebır tuvalate gıdıyorum oldum sanıyorum karnımda agrıyo bebıss yok bence ((((

ınsallah cnm ya ama ıcımde hıc umut yok ve karnım agrıyo sankı adet olucakmısım gıbı bugun ara ara...alırsam testı 2 tane alırım zaten bırı bu aksama bırı yarın sabaha ;:))

ınsallah cnm ya ama ıcımde hıc umut yok ve karnım agrıyo sankı adet olucakmısım gıbı bugun ara ara...alırsam testı 2 tane alırım zaten bırı bu aksama bırı yarın sabaha ;:))

canım içini ferah tut allah hakkımızda hayırlısını versin

oofffff offf patlıcak gıbıyım ya sıkıntıdan ne olcksa olsun bari bukadar ıcıme sıkıntı yapıcak ne varkı ((((

slm hanımlar nasılsınsız bakalım 2 gündür yoktum . dün doktora gittim yumaşlar gayet güsel gelişmiş . yarın tekrar bakılcak . eğer istenilen seviyede olmuşsa hafta sonuna aşılamam olacak hayırlıysıyla . 1. aşılamama göre bu sefer yumurtalarım daha çobuk gelişti. yalnız kan testi yaptırmştım kanım baya düşük çıktı ve demir eksikliği çıktı. onun için iğnelere başladım hem göbekten h hem kalçadan iğnelere devam delik deşik oldum anlıycanız . hayırlısı artık ..geçmişse bakmadım umarım bir sorum yoktur kimsede..

oofffff offf patlıcak gıbıyım ya sıkıntıdan ne olcksa olsun bari bukadar ıcıme sıkıntı yapıcak ne varkı ((((

evet nekadar takma stres yapma desekde boş insanın elinde değil içinden kafasından söküp atamıyor heyecanla sabırsızlıkla bekliyor takmicam desede yapamıyor elin kolun bağlı beklemekten başka çare yok zaten allah sabrımızı deniyor napıcak benim kulum sabredecekmi diye en büyük kötülüğü istesekte istemesekte kendimiz yapıyoruz içimizi ferah tutamıyoruz. Hayatı kendimize zehir ediyoruz.allah hayırlısını versin kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bende böle yaptım hep hüzün hep keder neden nedenn nedenn diye kendime defalarca sordum neden olmuyor allahım neden olmuyor benim ne suçum vardı da beni böle cezalandırıyorsun benden sonra evlenenlerin 2.3.çocuğu oldu benim neden olmuyor diye defalarca kendime sordum sorgulamadım ama bişey değiştimi değişmedi olcaksada olmadı kuzum aklına getirmemeye çalış sabret ne denilmiş allah sabredenlerle beraberdir ben artık sabrediyorum sitem etmiyorum etmeyelimde herşeyin vardır bir sebebi vakti zamanı allaha bırakalım...

Kesinlikle çok haklısın ama olmuyor ışte 2aydır kafam çok rahattı benim de ama geçen ay adet olduktan sonra baya yıkılmış duruma girdim artık dayanacak gücüm yok gibi çok sıkıldım ama başka çare yok bir dk diğer dk uymuyor ama içimde de acı dinmiyor içten gülmeyi özledim artık olsun istiyorum rabbim kimseye aratmasın yokluğunu umarım hepimizin de bir an önce bebeğimiz olur ve burda uykusuz günlerimizden dert yanariz

cok haklısın canım aslında aynen ole duunuyordum bende ve hıc umurumda degıldı ıcımden hıc test yapmka bıle gelmıyodu ama ııcmde dunden berı okadar sıkıntı varkı sankı catlıcakmısım gıbı hıssedıyorum anlamadım sebebını bugunde doktor ole dıyınce ıyıce kasıldım artık hayırlısı allahtan nasıp ederse olur olmassa varıdr bı sebebı zamanı sabretmekten baska caremız yok

Hakkında hayırlısı canım inşallah o ağrılar belirtiler hamilelikten dir ne kadar oldu bebek istemeye başlıyali ve ilk aşılaman mi

kızlar yaaa bu zaman ne zor geçiyor böleee daha 2 gün oldu nasıl bekliceksemm...hayırlı olumlu sonuçlar alalım inşallah hepimizz...unutmayalım ama sonuç ne olursaolsun bi hayrı var demektirr...ben şükrediyorum mesela şimdiye kadar olmadığı için çünkü olsaymış troid tedavim olmadığı için ya düşük olcakmış yada bebekte zeka geriliği olcakmışş yani her hayır görünende bir şer her şer görünende bir hayır varr

anladım canım ama yapma bunu kendine inan sadece kendini üzüyosun . ilk aşılamada bende aynen senin gibi çok takmıştım bir insan sabahtan akşama kadar durmak sızın ağlarmı ben ağladım çünkü olacaktı o gözle bakmıştım hiç bir sorunu olmayan arkadaşlarımın da ilk aşılamaları tutmuştu benim de tutardı oana inandırmıştım kendimi . ama bir yanında hep adet olacaksın dedi durdu içimi kemirdi adeta. ve stresten tirod hormonum ilaç kullanmama rağmen normal değerdeyken adeta fırlamış 2 gün sonra adet oldum . diyeceğim stres başlca düşmanı .. biliyorum elinde olmuyor. insanın ama . sen yinede benim yaptığımı yapma . en azından fazlasını yapma . inan bana olcak olduktan sonra düşünsende düşünmesende olur . allah ahyırlısını sağlıksını versin .

aynen tatlı allah hayırlısını hayırlıs zamanda versin. bak bunu diyebiliyorusn ne güzel o zaman stresten de uzak durcaz. canım. hayılrı haberler alırısn inşallah.

aynen tatlı allah hayırlısını hayırlıs zamanda versin. bak bunu diyebiliyorusn ne güzel o zaman stresten de uzak durcaz. canım. hayılrı haberler alırısn inşallah.

en iyisi ben resim yapmaya başlayımm böle olmiiiceek

ılk canım 9 aydır ıstıyoruz 1 yıllık evlıyım hıc umduum yok benım ama hayırlısı

Anladım canım ama şükür etmelisin ki tez zamanda tedavide bu noktaya gelmişsin benim de 23ay oldu çocuk isteyeli daha önce 2dr gittim biri hiç bakmadı 1sene geçmeden birşey yapamam dedi sonra ağustos ayında şiddetli kasik ağrım vardı başka bir dr gittim 2ay çağırdı klomen verdi ağrılar normel hiç birşeyin yok diyip yollandı sonra hala ağrılarım devam edince şimdiki dr gittim geçen sene kasım ayında ve bu dr ağrılarımin kist'ten olduğunu şöyledi ve tedavi ile ağrılarından kurtuldum şimdi sadece adet olduğumda ve yumurtlama zamanları hafif ağrım oluyor

selam kızlar bende aşılama oldum 5 gün oldu inşallah hepimiz hayırlı hbaerler alırz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…