canım benım gecmıs olsun ama ıcını ferah tut ınsallah dahada yukselır ve bebısın varıdr tutunur sana ınsallah sıkı sıkı fazla yukelnem kendıne ve yat dınlen ama en onemlısı kafanı rahat tut bende asılama sonrası sonuc bekleyenlerdenım hayrlısı olsun hakkımızda
Geçmiş olsunn :/ Gebeliklerin ilk aylarında çok sık rastlanan durum ve büyük çoğunluklada bebekler sorunsuz tutunabiliyor.İnş. bebişin sımsıkı tutunur sana hızla artar Bhcg
Merhaba kızlar beni de alırmısiniz aranıza ben 4yıllık evliyim 2010 mart ayından beri bebek için uğraşıyorum ve bir senedir de tedavi görüyorum pko hastasıyım 3 4aydır herşey normele gidiyor yalnız eşim de varikosel ameliyatı oldu ağustos'un 5inde kasım ayının 4'ünde eşim test yaptıracak adet günüm de ayın 9'unda eşimin test sonucuna göre aşılamaya gecicez tabi bu ay hamile kalmazsam kafam çok karışık ve çok yorgun hissediyorum kendimi
hoşgeldin cnm aramıza umudumuzu kaybetmeyelım bende 4 yıllık evlıyım pkos hastasıyım bende bu benım 8.denemem düşün tedaviyle gebe kaldım 2 düşüğüm oldu şimdi aşılama oldum beta hcg yukselıyo gıbı kesın bellı degıl şimdide kanamam var bakalım artık insanlar neler yaşıyor takma elbet bızım evlatlarımız olacak hayırlısıyla cnm :)
Öncelikle bu kadar sıcak karşılandığın için çok sağol inşallah bebeğin seninledir ve bu sefer sağlıcakla kucağına alirsin senin en azından bu süre içerisinde hamile kaldığın olmuş ama ben şimdiye kadar hiç hamile kalmadım ve çok yıpranmış hissediyorum kendimi kolay değil geçen sene ekim ayında dr gitmeye başladim tabi o dr anlamadı kasım ayında bu dr başladim ve kaç aydır gıt gel
Öncelikle bu kadar sıcak karşılandığın için çok sağol inşallah bebeğin seninledir ve bu sefer sağlıcakla kucağına alirsin senin en azından bu süre içerisinde hamile kaldığın olmuş ama ben şimdiye kadar hiç hamile kalmadım ve çok yıpranmış hissediyorum kendimi kolay değil geçen sene ekim ayında dr gitmeye başladim tabi o dr anlamadı kasım ayında bu dr başladim ve kaç aydır gıt gel
Merhaba kızlar beni de alırmısiniz aranıza ben 4yıllık evliyim 2010 mart ayından beri bebek için uğraşıyorum ve bir senedir de tedavi görüyorum pko hastasıyım 3 4aydır herşey normele gidiyor yalnız eşim de varikosel ameliyatı oldu ağustos'un 5inde kasım ayının 4'ünde eşim test yaptıracak adet günüm de ayın 9'unda eşimin test sonucuna göre aşılamaya gecicez tabi bu ay hamile kalmazsam kafam çok karışık ve çok yorgun hissediyorum kendimi
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olur insallah bende de pco var eşimde sorun yok ama tutmadı asılamam ikinciye inşallah sen hangi sehirdesin
hosgeldınnn aramıza canım bende asılama soncu bekleyenlerdenım esımde varikosel var kasım ayının ılk haftası amelıyat olcak bende pko var amelıyat sonrası cok zorlandımı cnım esın nasıl gectı amelıyatınız?kafanı rahat tut sende bılıyorsunkı psıkolojık olarak cok netkılenıyor bızlerın hormonları hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın cnm
Hoşbuldum. Şöyle anlatım benim eşimde 1mm 19.100.00 ileri hızlı hareket %40 di ve hafif derecede varikosel olduğunu öğrendik morfoloji %94 normel yani iyi çıktı ağustosun 4ünde ameliyat oldu sabah 9da hastaneye gittik 12de ameliyata girdi 1de çıktı akşam üstü saat 7gibi de hastaneden çıktık ve yürüme eve geldi tek taraflı olduğu için dr iştiraat vermedi hiç ağrısı da olmadı böyle korkacak hiçbirşey yok
yaaaaaaaaa şu ilaç bi gelse bi baslasam cok heyecan yaptım yaaaa her kullanan hamile yaaaaaaa:18:
yaaaaaaaaa şu ilaç bi gelse bi baslasam cok heyecan yaptım yaaaa her kullanan hamile yaaaaaaa:18:
kuzum bu ilacı kullananlar kim acaba bendemi konuşsam pek merak ettim de:)
isimlerini bilemem ama topicten kişiler canm googlede arat branca rsului kullananlar die cıkıyo zaten ordan özel mes attım hatta son gelen mesajı kopyalıyım size
landarch
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact
hoşgeldinn miniğimm
Giriş tarihi:Oct 2008
tesekkur ederim canm, darısı başına.. ben ilacı tentür olanını kullandım sanırım hap şeklinde olanı da var. benimki 200 ml. lik şişede idi, eşimle birlikte gunde 3 kez, 1 tatlı kaşığı ilacı 1 çay bardağı suyla karıştırıp içtik. ben 2 ay kullandım ve ikinci ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. yan etkisini hiç görmedim açıkcası bunyem oldukça hassastır ilaclar bende hemen yan etki yapar ama bu ilac yapmadı. ilaca cok guvendik ikimizde birazda piskolojik bu işler.. biz ilaca inanarak kullandık inşallah sizde olumlu sonuç alırsınız
isimlerini bilemem ama topicten kişiler canm googlede arat branca rsului kullananlar die cıkıyo zaten ordan özel mes attım hatta son gelen mesajı kopyalıyım size
landarch
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact
hoşgeldinn miniğimm
SEN Bİ KULLAN BAKALIM SEN FAYDASINI GÖRÜRSEN BİZDE ALALIM AMA BURDA SATILMIYOR DİYOSUN NERDEN TEMİN EDİCEZ YAA BÖLE Bİ İLAÇ NASIL OLURDA TÜRKİYEDE OLMAZ İLGİNÇ SENİN Kİ NE ZAMAN GELİCEK
valla kac kişiyle görüstüm hepsi hamile kimininki ikiz hatta bugun görüstüm en son 2 ay kullanmıs bayan eşiyle beraber ve hamile su an ki cok hassas bi bünyesi varmıs ilaç hiç yan etki yapmamıs valla ben getirtiyorum okadar para döküyoz heryere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?