Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

istanbul'dayım önemli bişeey madem neden atlıyo bunu dr lar biz ne kadar çabalıyoruz (

cnm,aslnda senin 12.gun olmus olmanla daha erken yapılmasının ilgisi yok bence..ztn asılama gununun uzerıne 12gun sayıyosn ondan once ztn gostermez...bende 13.ekımde oldum asılamayı bugun 14.gunum.12 gun de belkı bellı olurdu...amannn neyse ya bekleyıp gorcez.hepımız ıcın hayırlısı.

işini önemsemeyecek dr değil aslında zaten araştırma hastanesinde oldum. insanlara hiç açıklama yapmıyolar cok sinir bozucuu

valla bilemicem arastırma hastaneleri genelde infertilite konusunda cok yetersiz ben bi kere gittim pcoluyum kadın bana dio dogurursun böylede dio hamile kalırsın dio deli oldum

valla bilemicem arastırma hastaneleri genelde infertilite konusunda cok yetersiz ben bi kere gittim pcoluyum kadın bana dio dogurursun böylede dio hamile kalırsın dio deli oldum

ben 2 yıl özel hastaneye gittim ve hep yerimzde saydk sonra bi yakınımın tavsiyesi üzerine gittim çok kısa sürede aşılamaya hazırlandm ve psikolojk olark daha iyi durumdayım en azndan oyaladıklarını düşünmüyorm :))

valla oyaladıklarını düsünmüyorsan kafanda soru işareti olmasın ozaman rahat ol oluruna bırak ama ben cok pismanım doktorumu dava edebilirim o derece her özel hastane bir diil ama arastrıma hastaneleri sadece sözle hazırlıo ama icraat yok hersey para olmus durumda ben izmirdeyim ve izmnirin en ünlü doktorlarından birine gittim gecen yıl muayenesi 250 sen düsün artık ama ticarethane gibi bi yer adamı asılama günü 2. keze görmstüm düsün bütün muayeneleri yanndaki drlar tyapıordu flan her özelde ii diik yani

doğrudr benim de canm özel hastanelerden yandı, çok kısa bi sürede aşılamaya geçlmiş olması benm açımdan önemli bir ilerlemeydi her hangi bir sorunm yok açıklanamayan infertilite benmki. ama zaman hepimz içn olduğu gibi benm içnde önemli şuanki yermden memnunum progestan vermemiş olması ise hala bir soru işaretii.. :S

iyi akşamlar arkadaşlar,

biz de 2 senedir bebek istiyoruz, henüz hiç hamile kalamadım.
bende yumurtlama problemi var,
eşime de pazartesi günü test yaptırdık ve morfoloji %3.

doktorumuz ben yumurtlamaya yardımcı tedavi gördüğüm taktirde bir ihtmal hamile kalabileceğimi, ama aşılama yaparsak daha iyi sonuç alabileceğimizi söyledi.

siz hiç tedavi görmeden aşılamaya mı geçtiniz?
ben hiç olmazsa 1 ay deneyip kasım ya da aralıkta yaptırsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım.

iyi akşamlar canm, yumurtlama problemn varsa 2 ay kadr yumurtlayabilecekmsn die ilaç tedavisi gör derim eğer sonuç alamazsan aşılamaya geç. hayırlısı olsn hakkında inşALLAH güzel sonuçlar alırsın..

iyi akşamlar canm, yumurtlama problemn varsa 2 ay kadr yumurtlayabilecekmsn die ilaç tedavisi gör derim eğer sonuç alamazsan aşılamaya geç. hayırlısı olsn hakkında inşALLAH güzel sonuçlar alırsın..

teşekkür ederim canım
ben de hemen aşılama istemiyorum aslında, hiç tedavi görmedi çünkü
ama asıl sorun eşimde olduğu için şans düşük biraz, gerçi o da allahın bileceği bişey, kısmet..

bu arada toplamda 7-8 ay boyunca klomen ile tedavi gördüm. aşılama içinde iğne kullandm 19 ekimde aşılama oldm. 4 yıllık evliyim 3 yıldr uğraşıyorm.

bu arada toplamda 7-8 ay boyunca klomen ile tedavi gördüm. aşılama içinde iğne kullandm 19 ekimde aşılama oldm. 4 yıllık evliyim 3 yıldr uğraşıyorm.

inşallah hayırlı haberi alırsın, bebeğin tutunmuştur sana
klomen kullandığın zamanlar ne gibi bir sorun oldu, yani yumurtlaman ve çatlama hep yolunda gitti de buna rağmen mi gebelik oluşmadı?

tabiki kısmet inşALLAH anne olmak nasip olur tüm isteyenleree..

inşallah hayırlı haberi alırsın, bebeğin tutunmuştur sana
klomen kullandığın zamanlar ne gibi bir sorun oldu, yani yumurtlaman ve çatlama hep yolunda gitti de buna rağmen mi gebelik oluşmadı?

inşALLAH tutunmuştur :) yumurtlama, çatlaması herşey yolundaydı eşimin değerleride çok iyi durumda döllenmesi için buluşma olmuyordu bir süre bu şeklde uğraştık hiç bir netice elde edemedk sürekli git gel durumundaydm hastane değiştrdm ve aşılama oldum

demek vakti değilmiş..
ben bu ay klomene başlıycaktım bayram girecek araya diye başlamadım,
şimdi bal tarçın çörekotu kullanıcam bu ay,
eşime de keçiboynuzu kürü yapıcam.
belki kendiliğinden olur,
yine olmazsa artık o an ki psikolojime de bağlı, bakarsın hemen aşılama isterim

hakkında hayırlısı olsun, inşALLAH herşey yolunda gider ve anne olursun he bu arada eşin için arı sütü tavsiye ederim :)) sende bol incirr tüket

hakkında hayırlısı olsun, inşALLAH herşey yolunda gider ve anne olursun he bu arada eşin için arı sütü tavsiye ederim :)) sende bol incirr tüket

aminn canım, hepimize nasip olur inşallah annelik..
valla ben de arısütü polen bal karışımı aldım, hem eşime yediriyorum hem kendim yiyorum,
bir de ona sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yediriyorum.
incir konusunda bişey diyemem hiç aram yoktur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…