valla banada ilkinde vermemişti doktor ama cok yanlıs malesef verilmesi gerek bebegi tutunduruo cünkü asılamadan 7 8 gün sonra igne vrdurmustu sacma bişeydi bu da tabi yanlıs oldugunu sonra ögrendim ama bence doktoruna sor hangi sehirdesin
benim progestanı erken bitirdim ben biteli 5.günüm bugün daha adet olmadım ..cuma bir hafta olacak adet olmazsam ..
benim iğnem 12.gün vuruldu o yüzden erken belli olması normal seninki geç olduğu için geç çağırmıştır
istanbul'dayım önemli bişeey madem neden atlıyo bunu dr lar biz ne kadar çabalıyoruz(
parayada işini önemsemeyen bir doktor baska acıklaması yok
işini önemsemeyecek dr değil aslında zaten araştırma hastanesinde oldum. insanlara hiç açıklama yapmıyolar cok sinir bozucuu
valla bilemicem arastırma hastaneleri genelde infertilite konusunda cok yetersiz ben bi kere gittim pcoluyum kadın bana dio dogurursun böylede dio hamile kalırsın dio deli oldum
parayada işini önemsemeyen bir doktor baska acıklaması yok
kızlar bende aşılamadan sonra progestan adlı ilacı kullanmadım kafam karıştı kullanmak gerekiyormuş heralde.doktorumda çok ii ama vermedi(
ben 2 yıl özel hastaneye gittim ve hep yerimzde saydk sonra bi yakınımın tavsiyesi üzerine gittim çok kısa sürede aşılamaya hazırlandm ve psikolojk olark daha iyi durumdayım en azndan oyaladıklarını düşünmüyorm :))
valla oyaladıklarını düsünmüyorsan kafanda soru işareti olmasın ozaman rahat ol oluruna bırak ama ben cok pismanım doktorumu dava edebilirim o derece her özel hastane bir diil ama arastrıma hastaneleri sadece sözle hazırlıo ama icraat yok hersey para olmus durumda ben izmirdeyim ve izmnirin en ünlü doktorlarından birine gittim gecen yıl muayenesi 250 sen düsün artık ama ticarethane gibi bi yer adamı asılama günü 2. keze görmstüm düsün bütün muayeneleri yanndaki drlar tyapıordu flan her özelde ii diik yani
iyi akşamlar arkadaşlar,
biz de 2 senedir bebek istiyoruz, henüz hiç hamile kalamadım.
bende yumurtlama problemi var,
eşime de pazartesi günü test yaptırdık ve morfoloji %3.
doktorumuz ben yumurtlamaya yardımcı tedavi gördüğüm taktirde bir ihtmal hamile kalabileceğimi, ama aşılama yaparsak daha iyi sonuç alabileceğimizi söyledi.
siz hiç tedavi görmeden aşılamaya mı geçtiniz?
ben hiç olmazsa 1 ay deneyip kasım ya da aralıkta yaptırsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım.
iyi akşamlar canm, yumurtlama problemn varsa 2 ay kadr yumurtlayabilecekmsn die ilaç tedavisi gör derim eğer sonuç alamazsan aşılamaya geç. hayırlısı olsn hakkında inşALLAH güzel sonuçlar alırsın..
iyi akşamlar arkadaşlar,
biz de 2 senedir bebek istiyoruz, henüz hiç hamile kalamadım.
bende yumurtlama problemi var,
eşime de pazartesi günü test yaptırdık ve morfoloji %3.
doktorumuz ben yumurtlamaya yardımcı tedavi gördüğüm taktirde bir ihtmal hamile kalabileceğimi, ama aşılama yaparsak daha iyi sonuç alabileceğimizi söyledi.
siz hiç tedavi görmeden aşılamaya mı geçtiniz?
ben hiç olmazsa 1 ay deneyip kasım ya da aralıkta yaptırsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım.
bu arada toplamda 7-8 ay boyunca klomen ile tedavi gördüm. aşılama içinde iğne kullandm 19 ekimde aşılama oldm. 4 yıllık evliyim 3 yıldr uğraşıyorm.
teşekkür ederim canım
ben de hemen aşılama istemiyorum aslında, hiç tedavi görmedi çünkü
ama asıl sorun eşimde olduğu için şans düşük biraz, gerçi o da allahın bileceği bişey, kısmet..
inşallah hayırlı haberi alırsın, bebeğin tutunmuştur sana
klomen kullandığın zamanlar ne gibi bir sorun oldu, yani yumurtlaman ve çatlama hep yolunda gitti de buna rağmen mi gebelik oluşmadı?
inşALLAH tutunmuştur :) yumurtlama, çatlaması herşey yolundaydı eşimin değerleride çok iyi durumda döllenmesi için buluşma olmuyordu bir süre bu şeklde uğraştık hiç bir netice elde edemedk sürekli git gel durumundaydm hastane değiştrdm ve aşılama oldum
demek vakti değilmiş..
ben bu ay klomene başlıycaktım bayram girecek araya diye başlamadım,
şimdi bal tarçın çörekotu kullanıcam bu ay,
eşime de keçiboynuzu kürü yapıcam.
belki kendiliğinden olur,
yine olmazsa artık o an ki psikolojime de bağlı, bakarsın hemen aşılama isterim
hakkında hayırlısı olsun, inşALLAH herşey yolunda gider ve anne olursun he bu arada eşin için arı sütü tavsiye ederim :)) sende bol incirr tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?