Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:)) incir yumurta büyümesinde faln süper etkili arayı düzeltmeye bak :))) bende sabırlı ve umutlu bir şeklde evlilik yıl dönümümde sonuç almayı bekliyorm :)

:)) incir yumurta büyümesinde faln süper etkili arayı düzeltmeye bak :))) bende sabırlı ve umutlu bir şeklde evlilik yıl dönümümde sonuç almayı bekliyorm :)

aa gerçekten miii ay süper bir hediye olur size
ne zaman test yaptıracaksın?

ay ben 100 kere yorummu yapmalıyım şimdi :)))

21 olmuş zaten kaldı 79

oyun bölümleri var orda arttırabilirsin mesaj sayını,
son harften isim türetme ya da buna benzer çok zevkli oyunlar var
hızlı ilerlediğinde baya mesaj yapmış oluyosun

21 olmuş zaten kaldı 79

oyun bölümleri var orda arttırabilirsin mesaj sayını,
son harften isim türetme ya da buna benzer çok zevkli oyunlar var
hızlı ilerlediğinde baya mesaj yapmış oluyosun

:)) ifade kullanabilmek için oyun oynıyım barii:)) sen nasl baktın yorum sayıma :S

yeni gelen arkadas hosgeldin umarım hersey gönlünce olur kızlar bu arada branca ursului isteyen varsa bana özelden ulassın cünkü eşim bi tanıdık daha buldu 1 ay sonra gidicekmiş ama olsun genede getirebilecekkkkkkk

cok haklısın cnım ınsanlar dhaa uzun surlerdır ugrasıolar benım doktorumda 1 seneyı doldurmak ıcın cok ısrar ettı ama ben ısteemdım ılk asılama yapılsın ıstedım oda ttmadı sanırım adet olur gıbıyım buaksam cunku ; allah tez zamanda hayırlısyla versın canım sabretmekten baska caremız yok

Slm kızlar bende bugün dr gittim ve dr yumurtalar çok iyi durumda eğer eşinin durumu düzelmişse bu ay hamile kalirsin dedi 3yumurta oluşmuş 2tanesi 19mm 1tanesi de 16mm yarın çatlama olur dedi

Slm kızlar bende bugün dr gittim ve dr yumurtalar çok iyi durumda eğer eşinin durumu düzelmişse bu ay hamile kalirsin dedi 3yumurta oluşmuş 2tanesi 19mm 1tanesi de 16mm yarın çatlama olur dedi

hadıı ne guzell cnm ınsallah olur bu ay bebiş yumurtaalrın gayet guzel olmus ya esın avarıkosel amelıyatımı olmustu benım esımde olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…