hadıı ne guzell cnm ınsallah olur bu ay bebiş yumurtaalrın gayet guzel olmus ya esın avarıkosel amelıyatımı olmustu benım esımde olucak..
bıze sadece dusuk ıhtımal dedıler cnm aslında dedım ya 1 sene de olmadıgı ıcın doktorum yapmak ıstemedı ama benımkı psıkolojık sanrıım doktora ısrar edınce doktorda tamm dedı :) tutmadı evet napalım artık amelıyat sonrasına bakıcaz ınsallah hayırlısyla olur cnım esınde cıft taraflımı oldu cnım zor gectımı amelıayt sonrası? degerlerıne bakıldımı tekrardan esının 6 ay sonra duzelır dedı bıze doktorEşimde varikosel varsa tutmaması normel benim eşim'in dr'u aşılama önermem tutmaz boşa yaptırmış olursunuz tutsa bile düşük ile sonuçlanır demişti
bıze sadece dusuk ıhtımal dedıler cnm aslında dedım ya 1 sene de olmadıgı ıcın doktorum yapmak ıstemedı ama benımkı psıkolojık sanrıım doktora ısrar edınce doktorda tamm dedı :) tutmadı evet napalım artık amelıyat sonrasına bakıcaz ınsallah hayırlısyla olur cnım esınde cıft taraflımı oldu cnım zor gectımı amelıayt sonrası? degerlerıne bakıldımı tekrardan esının 6 ay sonra duzelır dedı bıze doktor
Yok canım benim eşim tek taraflı oldu çok basit bir operasyon aynı gün taburcu oldu ve bir gün sonra işe başladı henüz test yaptırmadık 4kasım'da yaptırıcaz 3ay dolmuş olucak ama eşimin dr'uda benim dr.umda 3ay içinde bir süpriz olur hamile kalabileceğimi şöyledi
bende o karışık durumdayım. ne zaman aşılama oldun ahsn??
cok haklısın cnım ınsanlar dhaa uzun surlerdır ugrasıolar benım doktorumda 1 seneyı doldurmak ıcın cok ısrar ettı ama ben ısteemdım ılk asılama yapılsın ıstedım oda ttmadı sanırım adet olur gıbıyım buaksam cunku ;allah tez zamanda hayırlısyla versın canım sabretmekten baska caremız yok
esımın amelıyatına kadar gıtmem sanrıım doktora eger adet olursam suan sadece lekenlenme tarzında ama yogunlasırmı bılmıyorum hayırlıısı olsun dıyorum artık
Heee kacırmısım cnm ya gecmıse tam bakamadım dun ben.hadı hayırlısı beteraycım ıns tutunur bebısın.
Jollyy senı altta gorunce aklıma geldı yazmadıgım k.bkma.evet dayanamadım yapasm geldı.sagol tatlım ıns vardr bsyler ya.
Cnmm test yaptın mı dün ne olduu lekelenme devam ediyormu yoksa az gelip geçti mi hemen ?
yok cnm ya gecmedı valla adet oldum yanızaten gelısınden bellıydı ama yerlesme lekelenmesı falan olabılır denıldı ama degıl yanı sakır sakır gelıyo :) napalım nasıp degılmıs cnm esım amelıyat olana kadar gıtmeyı dusunmuyorum doktora ınsallah esım amelıyatından sonra duzelırse sonuclar gelır bebıste hayırlısı buymus dıyorum
canım hayırlısı diyelim.varikosel ameliyatndan sonra olumlu sonuçlar alırsınız benim arkadaşımın kocasıda ameliyat oldu şimdi arkadaşım hamile zaten başarı şansı çok yükseliyor rabbim herkesin gönlüne göre versin.
yok cnm ya gecmedı valla adet oldum yanızaten gelısınden bellıydı ama yerlesme lekelenmesı falan olabılır denıldı ama degıl yanı sakır sakır gelıyo :) napalım nasıp degılmıs cnm esım amelıyat olana kadar gıtmeyı dusunmuyorum doktora ınsallah esım amelıyatından sonra duzelırse sonuclar gelır bebıste hayırlısı buymus dıyorum
Allah cümlesine yardım etsin.. Kolay atlatmayı nasip etsin.. Arkadaşlar, ilk aşılama da tutan var mı hiç duydunuz mu? Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlüsünü versin.. Aşılama yapıldıktan sonra diyelim ki tutmadı. adetinde gecikme, gününde sapma filan oluyor mu?
Şeyi sormayı unuttum. benim eşimin sperm sayısı 2 milyon çıktı. ilaç verdi. bu sayı 4 milyon oldu. böyle düşük spermli olan eşler var mı? sizlerin ki kaç? doktorlarınız ne diyor?
ayy kızlar baranca ile hamile kalan biri daha buldum gitgide heyecanım artıooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?