Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadıı ne guzell cnm ınsallah olur bu ay bebiş yumurtaalrın gayet guzel olmus ya esın avarıkosel amelıyatımı olmustu benım esımde olucak..

Eşinde varikosel varsa tutmaması normel benim eşim'in dr'u aşılama önermem tutmaz boşa yaptırmış olursunuz tutsa bile düşük ile sonuçlanır demişti

Son düzenleme:
Eşimde varikosel varsa tutmaması normel benim eşim'in dr'u aşılama önermem tutmaz boşa yaptırmış olursunuz tutsa bile düşük ile sonuçlanır demişti
bıze sadece dusuk ıhtımal dedıler cnm aslında dedım ya 1 sene de olmadıgı ıcın doktorum yapmak ıstemedı ama benımkı psıkolojık sanrıım doktora ısrar edınce doktorda tamm dedı :) tutmadı evet napalım artık amelıyat sonrasına bakıcaz ınsallah hayırlısyla olur cnım esınde cıft taraflımı oldu cnım zor gectımı amelıayt sonrası? degerlerıne bakıldımı tekrardan esının 6 ay sonra duzelır dedı bıze doktor

Yok canım benim eşim tek taraflı oldu çok basit bir operasyon aynı gün taburcu oldu ve bir gün sonra işe başladı henüz test yaptırmadık 4kasım'da yaptırıcaz 3ay dolmuş olucak ama eşimin dr'uda benim dr.umda 3ay içinde bir süpriz olur hamile kalabileceğimi şöyledi

ınsallah cnm guzel haberlerını verırsın bıze hakkında hayırlısı olsun

bende evliliğim 1 yılı doldurmadan tedaviye başlamıştım doktor erken dedi 1 yıl beklememiz lazım ama içinizin rahat etmesi için hormon tahlillerine bakalım demişti.bu şekilde başladık 5 sene oldu hala bişi yok demekki vakti zamanı var ne deniliyor eğer olmuyorsa olmadığı daha hayırlı olduğu içindir..sabredelim canım allah hepimizin yüzünü güldürsün

esımın amelıyatına kadar gıtmem sanrıım doktora eger adet olursam suan sadece lekenlenme tarzında ama yogunlasırmı bılmıyorum hayırlıısı olsun dıyorum artık

Cnmm test yaptın mı dün ne olduu lekelenme devam ediyormu yoksa az gelip geçti mi hemen ?

Kuzumm sen nettinn bakimm sabah yineledin mi testinii ??? Bende birazdan dr'a gidicem yumurtlayabildim mi çok merak ediyorumm hiç sanmıyorum amaa :)))

Cnmm test yaptın mı dün ne olduu lekelenme devam ediyormu yoksa az gelip geçti mi hemen ?

yok cnm ya gecmedı valla adet oldum yanı zaten gelısınden bellıydı ama yerlesme lekelenmesı falan olabılır denıldı ama degıl yanı sakır sakır gelıyo :) napalım nasıp degılmıs cnm esım amelıyat olana kadar gıtmeyı dusunmuyorum doktora ınsallah esım amelıyatından sonra duzelırse sonuclar gelır bebıste hayırlısı buymus dıyorum

canım hayırlısı diyelim.varikosel ameliyatndan sonra olumlu sonuçlar alırsınız benim arkadaşımın kocasıda ameliyat oldu şimdi arkadaşım hamile zaten başarı şansı çok yükseliyor rabbim herkesin gönlüne göre versin.

amın canımmm benım doktorum ve esımın doktoruda bıse onu soyledı basarılı bı amelıyattla sansınız cok yukselır dedı hayırlısı arttık ınsallah.

Allah cümlesine yardım etsin.. Kolay atlatmayı nasip etsin.. Arkadaşlar, ilk aşılama da tutan var mı hiç duydunuz mu? Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlüsünü versin.. Aşılama yapıldıktan sonra diyelim ki tutmadı. adetinde gecikme, gününde sapma filan oluyor mu?

Şeyi sormayı unuttum. benim eşimin sperm sayısı 2 milyon çıktı. ilaç verdi. bu sayı 4 milyon oldu. böyle düşük spermli olan eşler var mı? sizlerin ki kaç? doktorlarınız ne diyor?

Hayırlısı olsun cnm yaa. Dr'unu arayıp haber verdin mi peki ? Sizin ameliyat ne zaman olucaktı ? Bende dr'a gittim adetten sonra bi sorun yoksa 2.aşılama için start vericez dedi. İnş. kistik felan bişey çıkmazsa kasım sonuna 2. deniycez bakalım.

Selamlarr; Cnm ilk aşılamada tutan az olsada hiç değil sonuçta. İllaki ilk aşılamasındada hamiş kalmışlar vardır. Bizim aramızda şu anda yok ama:) Aşılama yapıldıktan sonra genelde tutmadığı zaman adet 1-2 gün erken bile gelebiliyor. Ama benim gibi tutup sonradan gebelik sona ererse o zaman gecikiyo. Benim adet 6 gün gecikti.

Şeyi sormayı unuttum. benim eşimin sperm sayısı 2 milyon çıktı. ilaç verdi. bu sayı 4 milyon oldu. böyle düşük spermli olan eşler var mı? sizlerin ki kaç? doktorlarınız ne diyor?

Cnm 2 milyon yıkandıktan sonra kalan haraketli sayımı yoksa hepsi karışık rakam mı ? Ben bizim yıkanmadan önceki rakamı hiç sormadım sadece aşılamadan önce kritik rakam ne diyo sorduğumda dr 2 milyonun altı bizi zorluyor demişti.Aşılama öncesinde eşin 1 ay olsun sigrayı bıraksa ve besinlerine dikkat etse rakam kendisinin bile tahmin etmiyeceği kadar artıcaktır emin ol. Birazcıkta onlar gayret göstersin değil mi ama :)

doktorum asılama icin yıkandıktan sonra en az 2 milyon sprem gerek dedi daha az olursa yapılmıyormus daha dogrusu yapılmaması gerekmis ama cogu doktor yapıo malesef

ayy kızlar baranca ile hamile kalan biri daha buldum gitgide heyecanım artıooooo

Ayy şu ilaç gelsin bir an öncee :)) Cnm sen bu ilacı kullanırken tedavine devam edicekmisin yoksa ara mı vericeksin. Bir dahaki aya 3.aşılamaya geçicekmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…